نهایت همکاری )
اخه ماله اینجا اینطوره
http://forum.persiantools.com/t221395-page2693.html
این که من میگم اینطوری میشه ها ضایع نیست ؟:دی
http://forum.persiantools.com/تاپیک گفت و گوی وبمسترها.html
پیوند یکتای کدوم ساختار رو عدد بذارم؟ بیست جا پیوند یکتا هست خب:دی
ادرس های فروم رو به صورت بحث و گفتگو بین وبمسترها.html بذارم بهتره یا بحث و گفتگو بین وبمسترها
برای انجمن تفریحی ایده خوبیهپرشین تولز قراره لینکاشو عوض کنه بذاره بحث و گفتگو بین وبمسترها.spam شما هم میتونی به این شکل بذاری
برای انجمن تفریحی ایده خوبیه
من جای شما بودم فارسی میزاشتم ، تو ورودی گوگل کاملاً موثره .
اسپم بود یا واقعی؟ :دی
اما پدر جد کاربر در میاد اگر بخواد لینک رو اشتراک بزاره یا کپی پیست کنه
اینجوری باید یه کوتاه کننده لینک خودکارم بزاری بالای تمام تاپیک ها، که لینک کوتاه شده رو هم به کاربر بده!
پ ن: امین جان حالا چرا gmail فارسی اونم از نوع کلاسیک?؟ حالم بهم خورد :wacko:
اسپم بود یا واقعی؟ :دی
بخاطر همین من همیشه پیوند یکتا رو یا پینگلیشی یا انگلیسی میزنم و یا عدد :دیلینکم نمیشه داد بعضی جاها. مثلآ تو وبلاگ های پارسی بلاگ بمن لینک میدادن ی و ک تو لینک تبدیل به ي و ك عربی میشد بعد از کلیک میرفت تو صفحه not found
پ ن: امین جان حالا چرا gmail فارسی اونم از نوع کلاسیک?؟ حالم بهم خورد :wacko:
کاملا تایید میشه. می خواستم بگم
دوستان چرا +1 گوگل مشکل پیدا کرده؟ لود نمیشه
به شدت کمیابهکسی اکانت نت افراز الماس نداره ؟ خود نت افراز خیلی قر میریزه ، هر چی میگم ، مگه سرویس نداریم ، تا چند ماه اینده هم معلوم نیست.
به شدت کمیابه
همه به من گیر میدن که چرا اکانت هات فارسیه!!!
بابا بخدا، به پیر، به پیغمبر انگلیسی نوشتن یا صحبت کردن یا استفاده از سایت ها به صورت انگلیسی کلاس نداره!!
من همیشه اولین چیزی هنگام ثبت نام انتخاب میکنم، اگر داشته باشه و بعدا مشکلی پیش نیاد، کشور: ایران، زبان: پرشین یا فارسی
اگر من به عنوان یک کاربر فارسی زبان، از اکانت های انگلیسی استفاده کنم دیگه دلیلی نداره شرکت های عظیمی مثل گوگل و فیس بوک و ... زبان فارسی رو اضافه کنن!!!
باشد که از این طریق زبان مادری رو در نت هم زنده نگه داریم
مرسی از گوگل بخاطر زبان عالیش، کلمات فارسی گوگل و یوتیوب و توییتر و جیمیل واقعا بهم حال میدن
مرسی از نیم باز، بخاطر نسخه فارسیش
مرسی از فیس بوک بخاطر نسخه فارسیش
و مرسی از همه شرکتا و سایت های جهانی که نسخه فارسی دارن
پ.ن: فیس بوک و نیم باز و بعضی اکانت هام بخاطر بهم ریختگی فونت یا استفاده نادرست از کلمان فارسی ترجیح میدم همون انگلیسی باشن
سلام
قابل توجه کی دقیقا؟!
بگو بگم براش یه بسته کلپچ وی آی پی ارسال کنند
نمی تونن سرور جدید اضافه کنند؟ خرید سرور جدید و کانفیگ اش مگه چقدر کار داره.