farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 899
جی پال با وی پی ان مشکل نداره
آها
من از جی پال اطلاعی ندارم
مطمئنه درگاهش ؟ یا از همون فرستنده استفاده کنم ؟
ممنون
جی پال با وی پی ان مشکل نداره
آها
من از جی پال اطلاعی ندارم
مطمئنه درگاهش ؟ یا از همون فرستنده استفاده کنم ؟
ممنون
آخیش استقلال داره میبازه :دی
الان کم کم دارم مطمئن می شم که قدم نحسی دارم!
چند سال پیش یه سایتو منتقل کردم روی irpowerweb ... دان شد ... گفتن هارد سرور مشکل پیدا کرده
چند ماه پیش رفتم روی نت افراز درست روز بعدش سایت حدود 5 ساعت دان شد ... گفتن هارد سرور داغون شده
چند شب پیش دوباره رفتم روی نت افراز چند ساعت بعدش سایت دان شد ... گفتن مورد حمله شدید بروث فورث قرار گرفتیم
چند ثانیه پیش رفتم روی هاست ایران, سایت من با هاست ایران و p30download و کل سایت هایی که روی هاست ایران بودن دان شدن! (همین الان هم هستن)
تمام این مطالب جدی جدی و بدون اغراق بود!
خوب حالا هیچ کدوم از شرکت های هاستینگ مارو می پذیرن؟
اقا یه دامین میخوام نیاز به مشاوره دارم : (
اقا یه دامین میخوام نیاز به مشاوره دارم : (
در چه موضوعی ؟
اول ببین تو مایه هایی که میخوای آزاد باشه
درود
دامین در چه زمینه ای نیاز دارید ؟
می خواین بخرید یا می خواین مشاوره برای ثبت بگیرید ؟
لول ... بیا من 1-2 تا شرکت بهت پیشنهاد کنم برو روی سرورهاشون : )) یه کم بخندیمالان کم کم دارم مطمئن می شم که قدم نحسی دارم!
چند سال پیش یه سایتو منتقل کردم روی irpowerweb ... دان شد ... گفتن هارد سرور مشکل پیدا کرده
چند ماه پیش رفتم روی نت افراز درست روز بعدش سایت حدود 5 ساعت دان شد ... گفتن هارد سرور داغون شده
چند شب پیش دوباره رفتم روی نت افراز چند ساعت بعدش سایت دان شد ... گفتن مورد حمله شدید بروث فورث قرار گرفتیم
چند ثانیه پیش رفتم روی هاست ایران, سایت من با هاست ایران و p30download و کل سایت هایی که روی هاست ایران بودن دان شدن! (همین الان هم هستن)
تمام این مطالب جدی جدی و بدون اغراق بود!
خوب حالا هیچ کدوم از شرکت های هاستینگ مارو می پذیرن؟
به نظرتون برای پاپ آپ به صورت 15 روزه سایتی که در امضام هست (آپلود عکس) چند بگیرم ؟
فعلا حدود 4هزار آیپی ورودی داره
این دو روزه ایراد داشت و اصلا نمیگرفت ( از وردپرس ) ...امشب خودش دوباره درست شد یهو !باورم نمیشه الان ایمیل های یاهو گروپو بفرستادم همشون سریع و بدون مشکل رفتن !!!!!! :blink::wacko:
باورم نمیشه الان ایمیل های یاهو گروپو بفرستادم همشون سریع و بدون مشکل رفتن !!!!!! :blink::wacko:
دیدن من دارم رو گروپ کار میکنم ، شاید گفتن زشته ... ابرومون جلو اینا میره : )))))))))))))