مزایده ای 4.000
فوری 7.000
اندروید چیز دیگه ای ندارید؟
مزایده ای 4.000
فوری 7.000
دوستان عزیز سایت تفریحی من زیر 5000 الکسای ایران هست، روزانه هم تقریبا 5000 بازدید داره
به نظرتون میشه ازش درامدی داشت؟ تبلیغ میتونم بگیرم؟
یه مشکل هم هست، بعضی وقتها بازدید از 5000 میاد پایین
مثلا دیروز 4500 تا بازدید داشتم
کلا یک سایت کی میتونه تبلیغ بگیره؟ هزینه ی تبلیغ ها چطوری حساب میشه؟
یه چیز دیگه
به نظرتون سایت رو توی ساماندهی ثبت کنم بهتره یا فرقی نمیکنه؟
امروز به علت یک عکس از بهنوش بختیاری که اصلا موردی هم نداشت هاست سایت رو چند ساعت مسدود کرده بودن
تا عکس رو پاک کنم، بعد دوباره وصلش کردند
من تجربه ای ندارم ولی خب به زمان ربطی نداره ، به مسئولین فیلترینگ ربط داره ! ریپورت ها ربط داره !دوستان یک سوال !
الان آدرس سایت من مثلا domain3.com هست و ۳ هفته هست چی/لتر نشده. ولی طبق تجربه توو همین روز ها باید چی/لتر بشه. حالا اگر قبل از اینکه چی/لتر بشه اگه سریعتر ببرم روی domain4.com آیا اینم سریع چی/لتر میشه ؟ یا مثلا بیشتر طول میکشه ؟ (امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم) سایت فیلم هست و با هر بار چی/لتر شدن درآمد روزای اول بعد از تغییر آدرس یک پنجم میشه. آیا میشه از این روش استفاده کرد ؟
یکی لطفا کنه ما رو هم راهنمایی کنه
مرسی از پاسخت ٬ بالاخره دامنه باید به یک میزان بازدیدی برسه که ... بشه. دوستان کسی نظری نداره ؟ امتحان کنم بنظرتون ؟!من تجربه ای ندارم ولی خب به زمان ربطی نداره ، به مسئولین فیلترینگ ربط داره ! ریپورت ها ربط داره !
مرسی از پاسخت ٬ بالاخره دامنه باید به یک میزان بازدیدی برسه که ... بشه. دوستان کسی نظری نداره ؟ امتحان کنم بنظرتون ؟!
دوستان یک سوال !
الان آدرس سایت من مثلا domain3.com هست و ۳ هفته هست چی/لتر نشده. ولی طبق تجربه توو همین روز ها باید چی/لتر بشه. حالا اگر قبل از اینکه چی/لتر بشه اگه سریعتر ببرم روی domain4.com آیا اینم سریع چی/لتر میشه ؟ یا مثلا بیشتر طول میکشه ؟ (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم) سایت فیلم هست و با هر بار چی/لتر شدن درآمد روزای اول بعد از تغییر آدرس یک پنجم میشه. آیا میشه از این روش استفاده کرد ؟
یکی لطفا کنه ما رو هم راهنمایی کنه
بلزی جالبی بود
دوستان بعضی از سایت ها هستن که از سال ها و یا ماهای فعالیت یک سایت عکس میگذارن
کسی سایتی داره که این کار رو بکنه
(میلاد ریپورتر هستم 19 ساله از تهران!)
همین سایت و سه سایت دیگه که لینکشون تو پایین این سایت بود رو برای فی لطر کردن گزارش دادم! ( هر چند که فکر کنم به عنوان تله فیلتر نمیشن - چه بهتر که این طور تله ها زیادتر بشن! )
انت قاد از 2لت جرم نیست - ولی وقتی میبرن شهر بازی که فحش و ناسزا به 2لت بدی نه اینکه انت قاد بکنی! (تازه جای انت قاد از 2لت سایت گروه تروریستی نیست)
خود من با اینکه از این جور گزارشات زیاد انجام میدم اما انتقاد هم از این 2لت دارم!
دوستان عزیز سایت تفریحی من زیر 5000 الکسای ایران هست، روزانه هم تقریبا 5000 بازدید داره
به نظرتون میشه ازش درامدی داشت؟ تبلیغ میتونم بگیرم؟
یه مشکل هم هست، بعضی وقتها بازدید از 5000 میاد پایین
مثلا دیروز 4500 تا بازدید داشتم
کلا یک سایت کی میتونه تبلیغ بگیره؟ هزینه ی تبلیغ ها چطوری حساب میشه؟
یه چیز دیگه
به نظرتون سایت رو توی ساماندهی ثبت کنم بهتره یا فرقی نمیکنه؟
امروز به علت یک عکس از بهنوش بختیاری که اصلا موردی هم نداشت هاست سایت رو چند ساعت مسدود کرده بودن
تا عکس رو پاک کنم، بعد دوباره وصلش کردند
نارین موزیکو میگی؟تبلیغات سایتم رو میفروختم همیشه الان خودم یه شاپ زدم با یه روز کار کردن پول چندین روز قیمت پاپ آپم رو که میفروختم رو درآوردم
دو ست عزیز این ا حرف هایی هست ش که من خو دم تا یه ماه پیش ت حویل مردم میدا د م ولی الان م یبین م که و ضع تا ری ک تر از او ن چی ز ی هس تش که فک رش رو بکنی
گر چه م اا ک وم ونی س ت رو قبول ند اریم و تا م ی گ ی آ ز اد ی باید بچ سب ی به همین گروه ها
دوست عزیز چنین بازدیدی چند صد تا روش هستش
همکاری در فروش
پنل ورود به سایت
پاپ اپ
کسب درامد از طریق پاپ آپ - popup
ثبت نام
pay per view
سیستم کسب درآمد 5 ریالی
من از سایت
کسب درامد از طریق پاپ آپ - popup
به صورت پاپ آپ یک روز استفاده کردم کلا 700 تومان درامد داشت که در ماه میشه 21 تومان که خیلی ارزش نداره
بنر های محصولات همکاری در فروش رو هم گذاشتم که از اونها هم هیچ درامدی تا به حال نداشتم