logofun
Registered User
قرار دادن لینک به سایت های فیلتر شده و گناه :دی مثل فیس بوک و تویتر هم جزو خط قرمزهاست ؟
متاسفانه بله
قرار دادن لینک به سایت های فیلتر شده و گناه :دی مثل فیس بوک و تویتر هم جزو خط قرمزهاست ؟
جواب خودم :
آره فیلتره :دی
بر اساس بند جدید قانون جرایم رایانهای تبلیغ سایتهای فیلترشده مانند فیسبوک در پایگاههای اینترنتی جرم اعلام شده است.به گزارش خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به تازگی بند تازهای به فهرست مصادیق محتوای مجرمانه افزوده شده و براساس آن تبلیغ تارنماهای فیلترشده در سایتهای اینترنتی ممنوع اعلام شده است.بنابر بند «ج» ماده 21 قانون جرائم رایانهای که به محتواهایی که علیه امنیت و آسایش عمومی مربوط است، از این پس درج پیوند (لینک) یا تبلیغ تارنماهای فیلترشده در پایگاههای اینترنتی جرم به شمار رفته و با مرتکبان آن برخورد خواهد شد.به گزارش خبرنگار ایسنا، پیش از این برخی از سایتهای رسمی و از جمله یک خبرگزاری رسمی کشور در میان لینک ها و یا ذیل اخبار خود مواردی چون فیسبوک و یا توییتر را لینک کرده بودند که اکنون با افزوده شدن این بند به فهرست مصادیق مجرمانه این سایتها موظف به حذف این گزینه شدهاند.
متاسفانه بله
دامین آزاد رنک دار کسی خریداره ؟
راستی با وی پی اس لینوکس میشه ایمیل انبوه فرستاد ؟
روزی چند تا میشه حدودا که گیر ندن ؟
همون 20 تا در دقیقه باید باشه . روزانه میشه 20 * 60 * 24 = 28800
چطوری میشه فرمت mp4 رو هم به iis وی پی اس فهموند ؟ :دی
آیا کسی دامین رنک دار ir خریداره ؟ قیمت پایین. رنک 2 و 3 آزاد.
اگه خریدار پیدا نشه رنک 3 هارو ثبت می کنم :|
نرخ دستم نیست.
رنک 2 قیمت 5ت
رنک 3 قیمت 10ت
خوبه ؟![]()
وقتی رو ویندوز میشه پنل لینوکسی نصب کرد چرا سرور لینوکس بگیری!
لینوکس با putty وصل میشه. یه چیزی تو مایه های ms dos . دستوراتش هم با ms dos فرق داره.
وقتی رو ویندوز میشه پنل لینوکسی نصب کرد چرا سرور لینوکس بگیری!
لینوکس با putty وصل میشه. یه چیزی تو مایه های ms dos . دستوراتش هم با ms dos فرق داره.
راستش شاید باورت نشه ولی تا حالا وی پی اس لینوکس نگرفتمفقط ویندوز زیاد گرفتم چون لینوکس احتیاج نداشتم....
وقتی سروره رو گرفتم باید چکارش کنم ؟ پنل باید روش بگم بریزن یا ... ؟
quranmedj.ir
pr 3
10.000 هزینه انتقال هم با خودم!
سلام
ارسال ایمیل گروهی اسپم تلقی می شود
و کلیه دیتاسنترها با این مورد مشکل دارند و سریعا ای پی سرور شما بلاک خواهد شد و اخطار دریافت خواهید نمود
اتفاقا منم می خواستم همینو بگم![]()
بچه ها ، توی یک لیست txt چطوری میشه ایمیل های یکسان رو دلیت کرد ؟
برنامه نویسی بلدی؟ اگه بلد باشی آسونه نوشتنش