e4lyas
Registered User
کسی با سایت های ارائه پاپ آپ کار کرده ؟
کدوم بهتره ؟
کدوم بهتره ؟
بياين دات كام بهتون بدم مثل هلو خيلي وقته اين دومينري رو ميخام شوتش كنم بره در اعماق تاريخ ولي هميشه يه مشكلي پيش مياد
ملت بنده خداها پول ندارن وقتي بهش ميگي دات كام ٤سال ثبت ١٥٠ تومن چشماش ميخاد بزنه بيرون حالا تو هي توضيح بده به جان ميتي
تا الان ٤٠ دلار پاي خودم افتاده.اوضاع غمگنانه اي است جان ميتي . دلم به حال خودم و همه مي سوزه
با این وضع دلار همه چسبیدن به ir
اونکه 100 درصد و همه هم تفریحی با مطالب خاله زنکی ( جواهرات خرم سلطان و عکسای دوست پسر یشیم و توپراک و...)با این وضع دلار همه چسبیدن به ir
حالا کاش شانس بیاریم و این دومین ای ار قیمتش عین پراید ملی نره بالا ! اونم به دلار ربطی نداشت و رفت بالا :|
من داشتم اخرش با از دست دادن بیش از نصف بازدیدم انتقال دادم به جای دیگهکسی از آبتین وب هاست گرفته ؟ راضیه ؟
من داشتم اخرش با از دست دادن بیش از نصف بازدیدم انتقال دادم به جای دیگه
یک شب ساعت 8 سایتم رو ساس کردن نه تیکت جواب دادن نه تلفن تا فرداش ساعت یازده تازه تلفن را جواب دادن و تیکت را اصلا جواب نمیدادن
اصلا براشون سایت شما مهم نیست فقط و فقط خودشون مهم هستند مهم نیست شما چقدر ضربه میخوری و ضرر میکنی
در شرایط عادی و تا زمانی که همه چی خوبه دو سوته جواب تیکت میدن ولی خدا نکنه به مشکل بربخوری ....هر سه چهار ساعت یکبار جواب میدن
عزیز جان چه ربطی به رتبه سایت در الکسا داره؟دوستان عزیز یه سوال تخصصی دارم .
من یه وبسایت دارم ( امضا ) که 40 روزی میشه راه اندازی رسمی شده . تو چند انجمن معتبر تو زمینه خودش هم تبلیغات دادم و رتبه ایرانش الان حدود 60 هزار هست .
مشکل اینجاس که من این سایت رو تو کیورد گیفت کارت آیتونز تو هیچ یک از صفحات گوگل پیدا نمی کنم ( تا صفحه 40 رفتم !!! ) ولی وبسایتی که رتبه 110 هزار ایران رو داره تو صفحه اول گوگل هست با این کیورد !!!
من چیکار باید بکنم ؟
دوستان عزیز یه سوال تخصصی دارم .
من یه وبسایت دارم ( امضا ) که 40 روزی میشه راه اندازی رسمی شده . تو چند انجمن معتبر تو زمینه خودش هم تبلیغات دادم و رتبه ایرانش الان حدود 60 هزار هست .
مشکل اینجاس که من این سایت رو تو کیورد گیفت کارت آیتونز تو هیچ یک از صفحات گوگل پیدا نمی کنم ( تا صفحه 40 رفتم !!! ) ولی وبسایتی که رتبه 110 هزار ایران رو داره تو صفحه اول گوگل هست با این کیورد !!!
من چیکار باید بکنم ؟
اگر بازدید رفت بالا حتما به فکر جای دیگه باش ...عجب ...
حالا فعلا یه هاست ازش گرفتیم ببینیم چی میشه ...
یادش بخیر قبلا از خودم بک لینک گرفتن رتبه شون بره بالا....
بياين دات كام بهتون بدم مثل هلو خيلي وقته اين دومينري رو ميخام شوتش كنم بره در اعماق تاريخ ولي هميشه يه مشكلي پيش مياد
ملت بنده خداها پول ندارن وقتي بهش ميگي دات كام ٤سال ثبت ١٥٠ تومن چشماش ميخاد بزنه بيرون حالا تو هي توضيح بده به جان ميتي
تا الان ٤٠ دلار پاي خودم افتاده.اوضاع غمگنانه اي است جان ميتي . دلم به حال خودم و همه مي سوزه
تصور كنيد يه روز نت افزار مث هاست دي ال جمع كنه بره :|
پلن 1 و 2 ساله داده
چطوری جمع کنه؟
اون هاست 1 ماهه میداد....