مبین نت بد جور شنیدم شخمیه
30 گیگ با سرعت +250 چیزی نیست که. دو روزه تموم میشه باید جلوی خودتو نگه داری دانلود نکنی
سر همین چیزاش الان 512 یا 1 مگ نامحدود میگیرم
سلام خدمت دوستان.
من چند وقتیه دارم تلاش میکنم که سایت مپمو توی بینگ ثبت کنم اما هر چی میزنم پندینگ میمونه و بعد از مدتی Faild میشه. خواستم بدونم از دوستان حرفه ای، کسی میتونه کمکم کنه ؟
کسی نمیدونست نه ؟!
bodo-bepar-to-baghalm.com
چطوره است؟:دی
اوه تازه راه افتاده باشه که میتکونه ! چون یوزر نیست کلا سرویس در اختیارته ! شب ها هم چون یوزر نیست حال می کنی !آسیا تک تازه کرمانش راه افتاده خیلی یوزر کم داره، منطقه ما هم تازه مخابراتش اکی شده من اولین یوزر توی این منطقه هستم))
تا الان 128 مخابراتی داشتم رسما به غلط خوردن افتادم فقط دنبال سرعت بالا برای وبگردی هستم، دانلودم خیلی کمه
به من گفت یه سرویس تست داریم، سرعت 2 مگ و 3 گیگ ترافیک 3 ماهه فقط 3 هزار تومن :blink:
گفت شما اول اینو بگیر تست کن، اگر راضی بودی بعد هر سرویسی خواستی بگیر
سرعت دانلود 2مگش چقدره؟ به 1 مگ میرسه؟![]()
اوه تازه راه افتاده باشه که میتکونه ! چون یوزر نیست کلا سرویس در اختیارته ! شب ها هم چون یوزر نیست حال می کنی !
شک نکن که عالیه !
نمی دونم 2 مگ رو چی میبندن ولی فکر کنم دیگه کمه کم 4 مگ به بالا میبندن اگه حجمی باشه
خب یه سرویشو بر میداشتی که شب رایگان باشه !ااوووووف از این شوخیا با من نکن سینا
تازه این دختره که هر دفعه میرم پیشش آمار آسیاتک و مخابرات رو بگیرم کلی باهاش رفیق شدم میتونم مخشو بزنم گیگ مفتی بزنه واسم : ))))))))))
فقط حیف که 1 شب تا 9 صبح نیم بها هست، اگر رایگان بود که دیگه مثه خر دانلود میکردم![]()
خب یه سرویشو بر میداشتی که شب رایگان باشه !
کجاست ؟ من فقط یه نوع می بینم!
+5 گیگ بگیری شبانه رایگانه.
@ امیر خوشنود :دی
Show Recent Messages (F3)
[email protected]: مستر نودی
[email protected]:
BUZZ!!!
BUZZ!!!
BUZZ!!!
[email protected]:
:|
جواب بده
دانلود فیلم با لینک مستقیم,زیرنویس فارسیبتمن خیزش شوالیه 720 با لینک مستقیم زبان اصلی ؟