یه چیز جالب دیدم
نت کشور مشکل می خوره قشنگ افراد آنلاین سایتم 1 رقمی می شه
نت خودم که درست شدم سریع تو آمار می دیدیم هی داره دانه دانه اضافه می هش به آنلاین ها
کی مشکل پیش اومده ؟
خدا رو شکر من افت آمار نداشتم بعد از اوایل فروردین
یه چیز جالب دیدم
نت کشور مشکل می خوره قشنگ افراد آنلاین سایتم 1 رقمی می شه
نت خودم که درست شدم سریع تو آمار می دیدیم هی داره دانه دانه اضافه می هش به آنلاین ها
کی مشکل پیش اومده ؟
خدا رو شکر من افت آمار نداشتم بعد از اوایل فروردین
هر ثانیه یه نفر زیاد میشد ؟ :blink:همین امشب برام پیش اومد ، سایت های خارج کشور باز نمی شد
تا درست شد رفتم آمارگیر دیدم آنلاین زده 7 نفر ، بعد هی زیاد می شد ،تو 30 ثانیه به 40 نفر رسید
هر ثانیه یه نفر زیاد میشد ؟ :blink:
فیلم تخیلی امشب نداد که :لولهمین امشب برام پیش اومد ، سایت های خارج کشور باز نمی شد
تا درست شد رفتم آمارگیر دیدم آنلاین زده 7 نفر ، بعد هی زیاد می شد ،تو 30 ثانیه به 40 نفر رسید
رویاهای یک وبمستراسم فیلمو بگو ببینم قضیه ش چیه![]()
دوستان كسي ميتونه زمينه اين لينك رو به قرمز ، آبي نيلي و آبي پر رنگ تبديل كنه ؟
كلي تلاش كردم نتونستم . يعني فتوشاپ صفر !!!
مشاهده پیوست 359872
يكم پر روييه ولي اگه تونستيد يكمم برجستش كنيد . :worried:
بچه ها چطوری میتونم ایمیل یه نفر رو بلاک کنم تا دیگه از برام ایمیلی نیاد ؟ (تو GMAil)
فیلم تخیلی امشب نداد که :لول
اسم فیلمو بگو ببینم قضیه ش چیه![]()
تازه اومدی تو کار و تجربه نداری و الی اینجور نمی گفتی رفیق
بله 40 تا آنلاین کم هست ولی منظور من اصلا تعداد نبود ! نکته ای که تعجب کردم این بود که شما گقتی وقتی رفتم داخل آمارگیر 7 تا بود بعد 30 ثانیه شد 40 تا برای همین من این حرف رو گفتم.سایتت هر ثانیه یه نفر بازدید کننده بگیره تو یه روز میشه 86 هزار تا که امیدوارم بهش برسه و ما هم احساس غرور کنیم !40 نفر آنلاین که خیلی کم هست ، سایت تازه 2 ماه هست راه افتادهوقتی سایتت تو روز بالای 50 هزار تا آیپی برسه چی می گی ؟
بله 40 تا آنلاین کم هست ولی منظور من اصلا تعداد نبود ! نکته ای که تعجب کردم این بود که شما گقتی وقتی رفتم داخل آمارگیر 7 تا بود بعد 30 ثانیه شد 40 تا برای همین من این حرف رو گفتم.سایتت هر ثانیه یه نفر بازدید کننده بگیره تو یه روز میشه 86 هزار تا که امیدوارم بهش برسه و ما هم احساس غرور کنیم !
بله 40 تا آنلاین کم هست ولی منظور من اصلا تعداد نبود ! نکته ای که تعجب کردم این بود که شما گقتی وقتی رفتم داخل آمارگیر 7 تا بود بعد 30 ثانیه شد 40 تا برای همین من این حرف رو گفتم.سایتت هر ثانیه یه نفر بازدید کننده بگیره تو یه روز میشه 86 هزار تا که امیدوارم بهش برسه و ما هم احساس غرور کنیم !
نه بابا داداش سوء تفاهم شده
بنده خدا گفت اینترنت مشکل داشت آنلاینم اومده بود پایین
بعد از 30 ثانیه که مشکل اینترنت حل شد انلاینم برگشت 40 تا که معمولشه
چشمها را باید شست ...![]()
تو تولبار من که زده 8 :goatee: