حلالش 40 روز به ادم وفا می کنه . حرومش که دیگه بماند
يه قالب طراحي كن بعد توي themeforest بفروش 40 دلار ...
150 تومن جور ميشه
پ ن :
![442.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fmihanv.com%2Fsmiley%2Ffiles%2F2012%2F11%2F442.gif&hash=65a0d191347473edd8c616362f9d021e)
آوانگارد یعنی چی؟ :happy:
در چه ضمینه ای هستند؟ خودت مینویسیشون؟
مدارات الکترونیکی لامپ های خلاء و سیستم ها و تجهیزات صوتی مرتبط با آن
هرکاری میتونی بکنی، هر تجربه ای داری بگو ببینم چیکار میشه کرد![]()
فکر نمیکنم موضوع آنچنان پرطرفداری باشهآوانگارد یعنی مبدع، نو، پست مدرن، جدید و ...
در زمینه:
خودم از سال 83 مطلب نوشتم
والا کار خیلی بلدم ولی در این شرایط هیچ کاری نمی تونم بکنم چون باید گرافیک سیستمم عوض شه به خاطر اینکه هر 10 ثانیه هنگ می کنه موندم گیر 150t
همه قطعه های سیستمم بالا هست و نو حتی پاور و مادربورد و... ولی گرافیکم قدیمه هست گرافیکم 64 هست :| که دیگه از دیروز فاتحه خودشو خوند و الان گیره گرافیکم![]()
من دی ماه 1گیگ ایسوس (سایلنت ) خریدم 110والا کار خیلی بلدم ولی در این شرایط هیچ کاری نمی تونم بکنم چون باید گرافیک سیستمم عوض شه به خاطر اینکه هر 10 ثانیه هنگ می کنه موندم گیر 150t
همه قطعه های سیستمم بالا هست و نو حتی پاور و مادربورد و... ولی گرافیکم قدیمه هست گرافیکم 64 هست :| که دیگه از دیروز فاتحه خودشو خوند و الان گیره گرافیکم![]()
فکر نمیکنم موضوع آنچنان پرطرفداری باشه
بجز تبادل لینک با بقیه وبلاگها راه حل دیگه ای ندارم
من جای شما بودم چندتا سفارش میگرفتم، جریان رو هم براشون تعریف میکردم، بعد از عوض کردن گرافیک کاراشونو تحویل میگرفتم
اگر بتونی قرض بگیری که قطعا راحت تره
من دی ماه 1گیگ ایسوس (سایلنت ) خریدم 110![]()
فکر نمیکنم موضوع آنچنان پرطرفداری باشه
بجز تبادل لینک با بقیه وبلاگها راه حل دیگه ای ندارم
عزیز دل این مال من نیستمن نخواستم لینک سایتون رو بزارم
2ax.ir
درسته طرفدار زیاد نداره ولی مخاطبای خودم رو دارم. همین الان هم به دلیل عدم وجود سایت مشابه تقریبا 99% نتایج جستجو وارد وبلاگ من میشن. ولی خب کلا چیزیه که مخاطبش کمه.
چه کوشولوئه
ولی خداییش قشنگه، عین Lego هست
ادم یدونه سبز اینا با یه فورد موستانگ سبز داشته باشه دیگه چی میشههههه![]()
![]()
موستانگ دوز داری؟:دی