Angry Birds چرا کرک نمیشه :دی
مرحله دو Key میخواد
کدوم داستانش ؟
Angry Birds چرا کرک نمیشه :دی
مرحله دو Key میخواد
سامانه فیلترینگ تا دیروز مشکل داشت، از دیروز دوباره درست شد و دارن کار میکنن
باهاشون تماس بگیر رفعش کنن
چرا برای من هیچ وقت پیامک تذکر نمیاد؟؟؟؟
یه سوال از فروشنده های حرفه ای
از هر 10 تا سفارش چند تاش پول می شه برای شما ؟
نصف نصف میده ؟
یک پست میذارم ببینید این سئو شده س خوب :؟
در مورد مجموعه ی آموزشی HTML هست :
برا قسمت متن اختصاصی منظورمه :
توضیحات محصول
آموزش جامع HTML و CSS در 30 روز به زبان فارسی
در کمترین زمان ممکن به یک طراح وب سایت تبدیل شوید و آموزش طراحی وب سایت HTML و CSS بیاموزید
یادگیری زمان بندی شده طراحی وب سایت به زبان HTML و CSS
فقط با روزی ده دقیقه وقت HTML و CSS را بیاموزید و پس از 30 روز تبدیل به یک طراح وب سایت واقعی شوید
آموزش جامع HTML و CSS به زبان فارسی
30 درس طبقه بندی شده از مقدماتی تا پیشرفته بر اساس استاندارد HTML و CSS برای همه ی افرادی که به طراحی وب سایت علاقمندند
دوبله شده به زبان شیرین فارسی و درک ساده و روان مطالب و سرفصل های آموزش HTML و CSS
دارای بیش از 5 ساعت آموزش مفید و کاربردی HTML و CSS همراه با مثال ها و نمونه های عملی برای یادگیری آسان تر و درک بهتر موضوعات
آموزش جامع HTML و CSS به زبان فارسی
همه ی علاقمندان به طراحی وب سایت فقط با صرف 10 دقیقه وقت روزانه برای آموزش HTML و CSS می توانند به آرزوی خود یعنی طراحی وب سایت دست یابند
کسی هست حاضر باشه با وبلاگ من تبادل لینک کنه؟ محتوای وبلاگ من نمونه مشابه در هیچ وبلاگ یا سایت فارسی زبان نداره و خیلی خاصه ولی بازدیدم 30-40 تا در روزه
کسی هست حاضر باشه با وبلاگ من تبادل لینک کنه؟ محتوای وبلاگ من نمونه مشابه در هیچ وبلاگ یا سایت فارسی زبان نداره و خیلی خاصه ولی بازدیدم 30-40 تا در روزه
جالبه !!!!!
ي پست الان زدم كه تو عنوان از كلمه مشروب استفاده كردم .... جالبه كه اون پست فيلتر شد
بقيه مطالب سايت همراه با صفحه اصلي باز ميشد الا همون ي مطلب
چيزا مي بينيم از اين فيلترينگ
اصلا نمیفهمم جریان چیه، تا چند دقیقه پیش که سرویسم 1 مگ بود الان تغییر دادم به 128 نامحدود اما گویا عوض نشده سرویس، داره با سرعت 200 الی 300 تا دانلود میکنه
دوستان لطفا هرچی فیلم با کیفیت عالی با لینک مستقیم سراغ دارین بگین![]()
یکم اون پروفایل اون کسای که تایید کردن رو بررسی میکردین متوجه میشدین که همشون دوست هستن و همه اینو تایید میکنن بعد یه مدت همین فرد بقیه رو تایید میکنه دیگه به این چیزا فکر نمیکننگفتم بابا ولی اینو همه بچه های قدیمی تایید کردن گفتم حتما کارش درسته
خواستم هاستو ارتقا بدم گفتم چند روز بزارم پولش دربیاد
بیخیال شدم
حیف بازدیدکننده نیست بفرستی برای یه مشت ...
صحفه html رو تا 6000000000 بازدید هم جواب میدهراستی هاستتو از کجا گرفتی؟
یه سوال دیگه میخوام پنل طلایی نت افراز رو بگیرم اگه بازدید روزانه ام 60000تا باشه جواب میده؟
آی پی رو تا چندتا ج میده بازدیدو تا چندتا ج میده؟
دوستان من یروی یه دامین که قبلا واسه یه سایت دیگه بوده سایت زدم. حالا تو گوگل وبمستر 560 تا not found زده. چیکار باید بکنم؟