Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
مگه کرمانی نیستی ؟ تو اون خبر نوشته گیلانی
نه این امین خشنود نیستم من
یه امین خشنود دیگه هم توی یکی از دانشگاه های تهران داریم
مگه کرمانی نیستی ؟ تو اون خبر نوشته گیلانی
زل زده به مانیتور داره تایپ میکنه . :دی
یه این میگن 2 شغله ،هم وبمستری میکنه هم ورزش :دیزل زده به مانیتور داره تایپ میکنه . :دی
یه این میگن 2 شغله ،هم وبمستری میکنه هم ورزش :دی
دل تنگ soap شده بودم . :دیاز سری نایس چی زنده موونده؟
دل تنگ soap شده بودم . :دی
همه شون تو موج یخی مردناز سری نایس چی زنده موونده؟
صبح همه بخیر
اطلاعیه بازدیدساز
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
با توجه به اینکه بازدید ساز برای مدتی به صورت آزمایشی راه اندازی شد و تست های لازم انجام شد و مشکلات کوچک و بزرگ شناسایی شدند و قرار هست برای مدتی سیستم را تعطیل کنیم تا هم مشکلات سیستم برطرف گردد و هم امکانات جدیدی از جمله انجمن گفتگوی اختصاصی برای سیستم برنامه نویسی گردد تا تعامل بین مدیریت و کاربران و هم چنین بین خود کاربران بیشتر برقرار گردد.
اصولا در هر سیستم نوپایی و با ایده های جدید مشکلاتی دور از انتظار دارند که باید در اسرع وقت برطرف گردد تا خدمت رسانی هر چه بیشتر به کاربران میسر گردد.
تمامی اطلاعات و درآمد های کسب شده کاربران در نزد مدیریت محفوظ خواهد بود.
همچنین از همه کاربرانی که در همه شرایط در کنار ما هستند و اعتماد آنها هست که بازدید ساز را در مسیر موفقیت همراهی می کند، سپاسگزاریم.
با سپاس و عرض پوزش
پیش فروش اسکریپت کسب درآمد بازدید ساز:
در این چند روز کم که بازدید ساز راه اندازی شده است دوستان زیادی تماس گرفتند و اعلام آمادگی کردند که سیستمی مانند بازدید ساز برای آنها هم راه اندازی کنیم که در اینجا رسما اعلام می کنیم که آمادگی این کار را داریم و پیش فروش سیستم را آغاز می کنیم.
البته انشاالله زمانی که مشکلات سیستم برطرف گردید و امکانات جدید اضافه گردید، سیستم ها را تحویل خواهیم داد و البته با شرایط خوب
در صورتی که شما نیز تمایل به خرید سیستم دارید، با شماره زیر تماس بگیرید.
شماره تماس: 09362088094 - محمدزاده
خواهشا فقط عزیزانی که تمایل به خرید سیستم دارند تماس بگیرند در غیر اینصورت به دلیل ازدیاد تماس ها، از پاسخگویی به تمام کاربران معذور خواهیم بود.
دوستان لطفا یه سایت مناسب بدین بک لینک های وبلاگهای حذف شده رو چک کنم
اگر بشه هم با www و هم بدونش رو خودش با هم چک کنه