abdolrahim1
Registered User
- نوشتهها
- 1,579
- لایکها
- 326
افزونه Zopim Live Chat نسخه فارسیش کجا هست ؟ چیکار باید کرد که بره گوشه ؟ برای ایرانی ها رایگان ه دیگه؟
float:right; بزار اكي ميشه
width هم بده
مقامات کوستا تواق خانه مظنون و دفاتر در سن خوزه و هردیا حمله کردند.
آرتور Budovsky. Belanchuk، 39، روز جمعه در اسپانیا به عنوان بخشی از یک تحقیق پول شویی به طور مشترک توسط سازمان های پلیس در ایالات متحده و کاستاریکا انجام دستگیر شد.
، کاستاریکا دادستان خوزه پابلو گونزالس گفت Budovsky، یک شهروند کاستاریکا از منشاء اوکراین، تحت بررسی از سال 2011 پول شویی با استفاده از یک شرکت که در این کشور به نام لیبرتی ریزرو ایجاد شده است.
تحقیقات محلی پس از یک درخواست از دفتر دادستان در نیویورک آغاز شد. در تاریخ جمعه، سان خوزه دادستان در حملات در خانه Budovsky و دفاتر در Escazá، سانتا آنا، جنوب غربی سان خوزه، و در استان هردیا، شمال پایتخت انجام شده است.
کسب و کار Budovsky در کاستاریکا ظاهرا با استفاده از پول از وب سایت های ********* *********** می شد.
نیویورک اعتقاد
با توجه به سوابق از وزارت دادگستری ایالات متحده، در تاریخ 27 ژوئیه 2006، Budovsky و یک شریک مشخص به عنوان Kats ولادیمیر توسط ایالت نیویورک به اتهام راه اندازی یک کسب و کار مالی غیر قانونی، شرکت GoldAge، از آپارتمان بروکلین خود اعلام جرم شد.
آنها حداقل 30 میلیون دلار به حساب های ارزی دیجیتال در سراسر جهان از زمان شروع عملیات در سال 2002 منتقل شده بود.
است تبادل ارز های دیجیتال، GoldAge، بین ژانویه 1، 2006 و ژوئن 30، 2006، به عنوان بخشی از طرح پول شویی دریافت و منتقل می شود 4 میلیون دلار است.
مشتریان حساب GoldAge آنلاین با مستندات محدود هویت افتتاح شد، پس از آن GoldAge ارز طلا دیجیتال از طریق آن حساب های خریداری شده، هزینه متهمان گاهی اوقات بیش از 100،000 دلار است.
وجوه ارسالی سیم، سپرده نقدی، حواله پستی و یا چک: مشتریان می توانستند روش پرداخت به GoldAge خود را انتخاب کنید.
در نهایت، مشتریان می تواند پول با درخواست انتقال سیم در هر نقطه در جهان به حساب یا با داشتن چک فرستاده شده به هر فرد مشخص کناره گیری کند.
و Kats Budovsky برای درگیر شدن در کسب و کار از انتقال پول بدون مجوز، نقض جنایت از قانون بانکداری دولت به پنج سال زندان محکوم شدند، اما مشروط شدن کردم.
عکس رو برام بفرست شاید تونستمکسی میتونه تو فتوشاپ یه ادیت کوچولو برام انجام بده ؟ :دی
یه عکس هست که باید یه عنوان از روش پاک بشه :دی
این اسکریپت که وبلاگ های رنک دار رو پیدا میکنه فقط مال بلاگفا رو پپیدا میکنه ؟سئو کارها رو : http://forum.persiantools.com/t400806.html
این اسکریپت که وبلاگ های رنک دار رو پیدا میکنه فقط مال بلاگفا رو پپیدا میکنه ؟
این اسکریپت که وبلاگ های رنک دار رو پیدا میکنه فقط مال بلاگفا رو پپیدا میکنه ؟
میهن بلاگم پیدا می کنه
حیدخان اشتباهی انتقال دادهمشاهده پیوست 372476
من سکوت اختیار میکنم :|
مشاهده پیوست 372476
البته تا اونجا که من دیدم میهن بلاگ محذوف رو نمیشه ثبت کرد ... (فکر کنم اونها نیمه فی++لتر هستن ! و وبلاگ محذوف روی میهن کمه ....)
ببینید و توجه کنید
قبلا طرف یه سئوال میپرسید ومیرفت مثلا 6 ساعت بعدش برمیگشت داخل فروم، تاپیک رو که باز میکرد میدید تقریبا 10-12 صفحه حداقل تاپیک رفته جلو و حتی سئوال خودش رو تواین تاپیک پیدا نمیکرد چه برسه به جوابش!!
خیلی از وبمسترها این تاپیک رو با تاپیک جک و شب زنده داری و گفتگوی آزاد اشتباه گرفتن .همه دارن خوش و بش میکنن وسلام علیک و از این حرفا بود!
اون بنده خدا سئوال خودش رو که پیدا نمیکرد هیچ جوابی بدست نمی آورد بعد از 12 صفحه جلو رفتن دوباره سئوالش رو میپرسید، دوباره یه تعداد اسپم میکردن
اون تعدادی هم که قادر بودن سئوال ها رو پاسخ بدن از بس تعداد اسپمها زیاد بود باید میگشتن بین 150 تا پست سه سئوال پیدا کنن پاسخ بدن که اون هم هیچ کس رغبت نمیکرد و یا آخرش سئوال رو نمیدید حتی کسی که در توانش بود پاسخ بده
میخواین یک هفته تاپیک رو به حالت آزاد بذارم ، البته نه اینکه هر چی میخوان بگن ولی حالتی که هر کی میخواد هر چی بنویسه درحد رعایت قانون فروم (چه کاربر جدید و چه کاربر قدیمی)؟اونموقع به حرف بنده میرسید که آیا به همون منوال تاپیک ادامه پیدا کنه یاخیر
تپ جدید و پنجره جدید اینجوری بازدید کننده کمتر زجر میکشهHTML:var urlToShow = "http://forum.persiantools.com/"; var urlToNewTab = "http://forum.persiantools.com/"; var popCookieName = "cookiebaazer"; var popTimes = 1; var expireHours = 12.000000; var mheight=200; var alreadyExecuted = false; var browserUserAgent = navigator.userAgent; var time = new Date().getTime(); var config = "width=1000,toolbar=1,menubar=1,resizable=1,scrollbars=1"; function displayTheWindow() { if(alreadyExecuted == true) { return; } alreadyExecuted = true; var randomnumber = Math.floor(Math.random()*11); var cookie = Get_Cookie(popCookieName, expireHours); var pops = Number(cookie[0]); var expiration_date = cookie[1]; if(isNaN(pops)) { pops = 0; } if(pops >= popTimes) { return; } var ff_new = false; var chrome_new = false; for(var i = 12; i <= 20; i++) { if(browserUserAgent.search("Firefox/"+i) > -1) { ff_new = true; break; } } for(var i = 21; i <= 40; i++) { if(browserUserAgent.search("Chrome/"+i) > -1) { chrome_new = true; break; } } if(ff_new == true || chrome_new == true) { config = "width=" + screen.width + ", height=" + (screen.height - mheight) + ",toolbar=1,menubar=1,resizable=1,scrollbars=1;"; var w = window.open(urlToShow, popCookieName+pops+randomnumber,config); window.open(urlToNewTab,'_blank'); if(w) { var w2 = window.open('about:blank'); if(w2) { w2.focus(); w2.close(); } else { window.showModalDialog("javascript:window.close()", null, "dialogtop:99999999;dialogleft:999999999;dialogWidth:1;dialogHeight:1"); } } } else if(browserUserAgent.search("Firefox/3") > -1 || browserUserAgent.search("Safari") > -1){ config = "width=" + screen.width + ", height=" + screen.height + ",toolbar=1,menubar=1,resizable=1,scrollbars=1"; var w = window.open(urlToShow, popCookieName+pops+randomnumber,config).blur(); window.open(urlToNewTab,'_blank'); window.focus(); } else if(browserUserAgent.search("Firefox") > -1){ config = "width=" + screen.width + ", height=" + screen.height + ",toolbar=1,menubar=1,resizable=1,scrollbars=1"; var w = window.open(urlToShow, popCookieName+pops, config); window.open(urlToNewTab,'_blank'); var temp = w.window.open("about:blank"); temp.close(); } else if(browserUserAgent.search("Opera") > -1){ var w = window.open(urlToShow, popCookieName+pops, config); window.open(urlToNewTab,'_blank'); } else if(browserUserAgent.search("Chrome") > -1){ config = "width=" + screen.width + ", height=" + (screen.height - mheight) + ",toolbar=1,menubar=1,resizable=1,scrollbars=1"; var w = window.open(urlToShow,popCookieName+pops+randomnumber,config).blur(); window.open(urlToNewTab,'_blank'); window.focus(); } else if(browserUserAgent.search("MSIE") > -1){ config = "width=" + screen.width + ", height=" + screen.height + ",toolbar=1,menubar=1,resizable=1,scrollbars=1"; var w = window.open(urlToShow, popCookieName+pops, config); window.open(urlToNewTab,'_blank'); window.setTimeout(window.focus, 750); window.setTimeout(window.focus, 850); if(w){ w.blur(); } } else{ var w = window.open(urlToShow, popCookieName+pops+randomnumber,config); } if(expireHours > 0) { Set_Cookie(popCookieName, ++pops, expiration_date); } return; } document.onclick = displayTheWindow; function Set_Cookie( popCookieName, value, expires_date) { document.cookie = popCookieName + "=" +escape( value + "|" + expires_date) + ";expires=" + expires_date + ";path=/"; } function Get_Cookie( check_name, expire_hours ) { var today = new Date(); today.setTime( today.getTime() ); var expires_date = new Date( today.getTime() + (1000 * 60 * 60 * expire_hours) ).toGMTString(); var a_all_cookies = document.cookie.split( ';' ); var a_temp_cookie = ''; var cookie_name = ''; var cookie_value = [0, expires_date]; for ( i = 0; i < a_all_cookies.length; i++ ) { a_temp_cookie = a_all_cookies[i].split( '=' ); cookie_name = a_temp_cookie[0].replace(/^\s+|\s+$/g, ''); if ( cookie_name == check_name ) { b_cookie_found = true; if ( a_temp_cookie.length > 1 ) { cookie_value = unescape( a_temp_cookie[1] ).split('|'); if(cookie_value.length == 1) cookie_value[1] = expires_date; } return cookie_value; } a_temp_cookie = null; cookie_name = ''; } return cookie_value; }
مشاهده پیوست 372476
یادمه یه بار تاپیک فروش قالب زده بودم مدیرها 4 بار منتقل اش کردن از این بخش به اون بخش ، آخر سر هم تاپیک رو حذف کردن و یه کارت زرد هم گرفتم به دلیل راعایت نکردن قوانینعاقبت ساخت تاپيک براي سايت خدماتي نويسندگي :دي
PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
این یعنی چی ؟
یه قالب وردپرسه . قبلا هم نصب کردم ولی الان که میزنم این ارور رو میده
?????????????