عبدالمالک ریگی رو گرفتن!
در مورد این پست توضیح بدید
عبدالمالک ریگی رو گرفتن!
دستت بوی دکمه بن میدهدر مورد این پست توضیح بدید
آی دی رو سید علیرضا داده بود و چون شما پست اون رو نقل کرده بودی خواستم صرفه جویی کنم و هر تا پستم رو تو یه پست بگممن بهتون ایدی دادم؟ :blink: (تقریبا ایشون نا آشنان برام)
احتمالا با یکی دو یوزر دیگه اشتباه گرفتین !
غروری که این داشت فکر نکنم مدیر پی تی داشته باشه :hmm:مدیرش فوقالعاده ادم مغروری هست . حالا چندتا قالب فارسی کرده فکر کرده کی هست :hmm:
باور کن من این پست رو خیلی مفید میدونم ! کاربر فرزاد میخواست سایت فروش اکانت بزنه و به نظرم این پست ابی بتونه منصرف اش کنهدر مورد این پست توضیح بدید
@Mihanv
حرف دل ما رو تو تاپیک فروش گوگل . کو زدی(مونده بود رو دلم :| )
دستت بوی دکمه بن میده
آروم باش
طوری نیست
آقا حسین شما سایت داری؟
دستت بوی دکمه بن میده
آروم باش
طوری نیست
آقا حسین شما سایت داری؟
فروش شیرینی های مخصوص یزدی / خوش به حالش صبح تا شب شیرینی میخوره![]()
اسپم داد ها اخ اخ بن ش نکردی زود تند سریع بن ش کن :|
افرین :|
تو روحت کلی خندیدمگاهي اوقات بايد دخالت كرد
خبر قديمي هست , اواخر سال 88 دستگير شد و چند ماه بعد هم اعدام شد
مستند عمليات دستگيريش هم تلويزيون نشون داد
وقتي هواپيماي حامل ريگي داخل مرزهاي ميهن شد دو فروند جنگنده از نيرو هوايي اصفهان بلند ميشه و ميره هواپيما رو اسكورت ميكنه
به خلبان ميگن هواپيما رو بشون - خلبان گوش نميده و تحديد ميكنه كه از ناوهاي آمريكايي درخواست كمك ميكنه
ديگه يكي از جنگنده ها خودسرانه شروع ميكنه به شليك كردن تا خلبان رو بترسونه
در نهايت هم خلبان مجبور به فرود ميشه
پ ن : :دي
پ ن 2 :جهت تغيير فضاي حاكم شده بر تاپيك در اين دو روز ...
اول هم عرض کردم بنده اصلا دسترسی به بن و اخطار ندارم ولی بستگی به گزارشات ارسالی وهمچنین توجه به رعایت قوانین حاکم بر انجمن به افرادی که دسترسی دارن اطلاع داده میشه تا به صلاحدید دسترسی فرد کسی که خلاف قوانین فروم رفتار میکنه رو محدود کنن.
بله، درسته، همین سایت رو فقط دارم
منتظر بودم شمابگین تا اعمال کنم
دستت بوی دکمه بن میده
آروم باش
طوری نیست
آقا حسین شما سایت داری؟
باور کن من این پست رو خیلی مفید میدونم ! کاربر فرزاد میخواست سایت فروش اکانت بزنه و به نظرم این پست ابی بتونه منصرف اش کنه![]()
خبر قديمي هست , اواخر سال 88 دستگير شد و چند ماه بعد هم اعدام شد
مستند عمليات دستگيريش هم تلويزيون نشون داد
وقتي هواپيماي حامل ريگي داخل مرزهاي ميهن شد دو فروند جنگنده از نيرو هوايي اصفهان بلند ميشه و ميره هواپيما رو اسكورت ميكنه
به خلبان ميگن هواپيما رو بشون - خلبان گوش نميده و تحديد ميكنه كه از ناوهاي آمريكايي درخواست كمك ميكنه
ديگه يكي از جنگنده ها خودسرانه شروع ميكنه به شليك كردن تا خلبان رو بترسونه
در نهايت هم خلبان مجبور به فرود ميشه
پ ن : :دي
پ ن 2 :جهت تغيير فضاي حاكم شده بر تاپيك در اين دو روز ...
اسپم داد ها اخ اخ بن ش نکردی زود تند سریع بن ش کن :|
افرین :|
منتظر بودم شمابگین تا اعمال کنم
یادمه قبل اینکه شما بزارید تو پرشین تولز بقیه دوستان کد و کش رفته بودن ، تو کروم مشکل داره ، یه کدی هست میخوام هربار لود سایت تموم شد پاپ آپ باز بشه البته الان همشون بلوکه میکنن این دوستتون میتونه ویرایش کنه؟
:blink:
نه نه باید تکلیف عبدالمالک ریگی مشخص بشه.من از حسین عزیز خیلی هم خوشم میاد واقعاً آدم باحالی هستش کافیه فقط یک بار باهاش توی یاهو چت کنین کیف میکنین! بهتره دعوا راه نندازیم ! من این تاپیک رو دوست دارم . بس کنیم بهتره!
شما جدی گرفتیاااا ! :دیدوستان موضوع رو اینجا لطفا دیگه تموم کنید . ما باید به جای اینکه برای همدیگر جبهه بگیریم دست اون یکی رو هم بگیریم و ازش حمایت کنیم.
اگر ما وبمسترها هم بخواییم بین خودمون درگیری ایجاد کنیم کی ازمون حمایت میکنه ؟ باور کنید هیچ کس شما رو حمایت نخواهد کرد پس بیایید به جای زیر آب زدن یکدیگر و ... متهد بشیم.
پ.ن: من رو خواستید بن کنید مشکلی ندارم حداقل برای یه مدت میتونم برم استراحت کنم :دی
آقا چه حرفیهمن رسماً میگم غلط کردم
آقا چه حرفیه
شوخی بود
حسین هم میدونه شوخیه
بی خیال
نشنیدی میگن شوخی شوخی جدی میشه !!! :دیشما جدی گرفتیاااا ! :دی