P R O
همکار باز نشسته
- نوشتهها
- 4,535
- لایکها
- 4,036
چک نکردم
با زمینه دلخواه همونطور که "خریدار" گفتند و منم قبلش گفتم دی) میشه راحت درست کرد.
چک نکردم
پلاگین فروشگاه هست. پی لاین ، پارس پال و...دوستان افزونه ای میشناسین که بهشه باهاش توی وردپرس خرید آنلاین راه انداخت برای مثال شما یه شیش تا دی وی دی دارین میخوایین بفروشین هر کدومش قیمتش فرق داره
یکیش سه تومن هستش یکیش نه تومن
قیمت ها رو ادد کنید بعد وقتی روی لینک کلیک میکنه طرف بره برای پرداخت آنلاین؟!
چی گفتم اصلاً :| کسی متوجه شد؟! داریم همچین چیزی؟!
من تازه دارم به قدرت زمینه دلخواه پی میبرمبا زمینه دلخواه همونطور که "خریدار" گفتند و منم قبلش گفتم دی) میشه راحت درست کرد.
من تازه دارم به قدرت زمینه دلخواه پی میبرم
پلاگین فروشگاه هست. پی لاین ، پارس پال و...
سلام.
اگه کسی سرویس الماس 2 نت افراز رو داره و می خواد بفروشه ، من با قیمت بیشتری از هزینه خرید توی خود نت افراز خریدارم.
اگه کسی هست پ.خ بده بی زحمت.
1-اگه گریت گرفت ینی مجازه . اگه حالت جا اومد ینی غیر مجازه .کسی میدونه چطوری میشه فهمید آهنگ مجاز هست و یا نیست ؟
کسی میدونه چطوری میشه فهمید آهنگ مجاز هست و یا نیست ؟
ممنونم
:x
فکر کنم من دارم باید تمدید بشه میگی تمدید کننی بهت میدنش؟!
یه شیش هفت ماهی ازش گذشته
همیشه همه چی از یه دونه شروع میشهمشاهده پیوست 374332سایتی داریم با 7 هزار آی پی 6 هزارتاش ورودی گوگل
چقد بدیم پاپ آپ ( یه دونه ) رو که خدا خوشش بیاد
من حاضر بودم ماهی صد تومان بدم به نت افراز و هاست دی ال ولی ندادن بهم :lol: یعنی جا نداشتن که بدن
همیشه همه چی از یه دونه شروع میشهمشاهده پیوست 374332
نت افراز خیلی هم خوب نیستش نتونست من رو ساپورت کنه :| آخرش مجبور شدم برم پیش هاست دی ال حیف که پرتم کرد بیرون
همیشه همه چی از یه دونه شروع میشهمشاهده پیوست 374332
بگم بن میشمالان به چندتا رسیده؟
سلام.
درست متوجه نشدم.
می خوام توی پشتیبانی نت افراز درخواست بدید که به پنل من منتقل بشه ( الان امکان خرید این سرویس نیست )
اگه 6 هفته گذشته و بازم اجازه تمدید می دن ، بیاید یاهو صحبت کنیم.
سرور مجازی گرفتی الان ؟
بگم بن میشم