webgozar باشه خیلی ربط داره![]()
جای 13est رو با bfgf5600 عوض کن.
webgozar باشه خیلی ربط داره![]()
آمارگیرتون چیه؟
چه فرقی میکنهکلاً آمار سایت مد نظرم هست. histats
مثل کدوم یوزر
های استتس هست آقا حمید!
از Squid استفاده می کنی ؟
تا حالا کسی از whmcs استفاده کرده ؟
خودم هم کار کردم باهاش ، منطورم برای فروش اکانت *** و اینجور جیزهاست ، به ibsng وصل اش کنیم .
نوشته های کجا ؟
پرشین تولز ؟
نه پرشین تولز رو نمیگم کلی میگم مثلا توی پست گذاشتن توی وردپرس بعد از این که مطلب لینک دار را مارک کردیم دکمه یا دکمه هایی (دکمه+دکمه) توی کیبورد هست که بعد از زدن اون نوشته بدون لینک بشه.؟.؟.؟.؟.؟.؟.؟.؟.؟>؟
دکمه توی منوی بالاش داره دیگه ... چرا کی برد ؟ :blink:
copy from source=> paste to notepad => ctrl+a => paste to wordpress
![]()
این راه به ذهن خودمم رسیده بود ممنون فقط میخواستم بدونم راهی بهتر از این نداره آخه حداقل در روز باید 300 بار این کارو تکرار کنم خسته کننده میشه.
سلام کسی اینجا برنامه نویسی C انجام نمیده؟
به نظرم آقا مهدی بهترین راه رو داد بعد از راهی که من گفتم ...
تو وردپرس کل متن رو سلکت کنید و روی دکمه غیر لینک بزنین خودش پاک میکنه براحتی ....
کسی که c بلده می تونه خیلی راحت دامین های چند ده حرفی هم با رجیستر ها تولید کنه! با سرعت خیلی بالاتر از vb و php ...
پ.ن: آخه آدم تا این حد شکسته نفسی می کنه![]()
بفرما ؟![]()
(یادش بخیر یه زمانی تدریس هم کردیم)![]()
اگه اشاره گر نداره ، کمی تا قسمتی کار کردم![]()
پیشنهاد میکنم فقط از افزونه وردپرس سئو استفاده کنی و اینو حذف کنی
شما زیادی اعصاب دارین برای کل کلاینم شد زندگی :| باید با کیا کل کل کنیم سر اشتباهشون
http://forum.persiantools.com/t406857-page3.html
:|
ایشون بک لینک هم میگرن تا جای که من دیدم، شیر که همون بک لینک و تبلیغ محصوب میشه ، بک لینک و کلمات کلیدی مناسب بازدهی بالا، البته خود من سایت تفریحی دارم که اصلا بک لینک نداره فقط سر کلمات کلیدی بالا اومدپس hitup چی میگفت فقط مطلب خوب بزارید و تو شبکه های اجتماعی شیر کنید!؟
خوشمان نیامد. یه بار بازی کردم فقط
سلام
کسی اینجا عابر بانک پاسارگاد و ملی داره ؟ می خوام تو ملی براش پول انتقال بدم بعد طرف به عابربانک پاسارگاد انتقال بده
اگه کسی داره دریغ نکنه
مطلب سئو شده یعنی چی.
یه عکس با تایتل
5 خط توضیح
یه لینک داخلی
من همین سه تا رو می دونم!
اقا من این قالب رو میخوام
مجله اینترنتی زیگیل
برای رزبلاگش هست برای وردپرسش هم خیلیا دارن من پیدا نمیکنم![]()
کسی لینک بده یه کارت شارژ 10 تومنی مهمون منه :/
من all seo in one روترجیح میدم وردپرس سئو زیادی رو اعصابمه :lol: البته امکاناتش کامله سه تا افزونه ای که من دارم استفاده میکنم رو تو یه افزونه خلاصه کرده
شما زیادی اعصاب دارین برای کل کل![]()
ایشون بک لینک هم میگرن تا جای که من دیدم، شیر که همون بک لینک و تبلیغ محصوب میشه ، بک لینک و کلمات کلیدی مناسب بازدهی بالا، البته خود من سایت تفریحی دارم که اصلا بک لینک نداره فقط سر کلمات کلیدی بالا اومد
نمایش مشخصات: roozbeh360 - PersianTools Forums
واگذاری به صورت کامل هست (دامنه و هاست و پروژه ها)
همش در حال انتقال از این کارت به اون کارتین خوب یه حساب اینترنتی فعال کنید تو همین ملی تا راحت باشید
تگ h طول و عرض برای تصاویر ، تاتیل برای لینک ها ، چگالی کلمه های کلیدی تو مطلب![]()
از مدیرش اجازه گرفته بودم که ریپ بزنم به وردپرس ولی کلا بخیالش شدم با اینکه عکسه ولی سبکه کلا از سایت های که با سیستم فادیزاین بالا میان خوشم میاد خیلی سبک هستن و قالب های شیک و ساده دارن
سلام کسی اینجا برنامه نویسی C انجام نمیده؟