farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
امتحان کردین خودتون؟
نقره ایشو خودم و دوستان امتحان کردن آره
طلایی ش و الماس که بی شک عالین اگه بودجتون بالاتره
امتحان کردین خودتون؟
امتحان کردین خودتون؟
امتحان کردین خودتون؟
حرفی تو کار نت افزار نیست...
نقره ایشو خودم و دوستان امتحان کردن آره
طلایی ش و الماس که بی شک عالین اگه بودجتون بالاتره
شما چقدر ایپی دارین و کدوم پلن رو گرفتین؟سرویس های ویژه سایت های پربازدید هویز خیلی خوب هستن :
حتما توضیحاتشو بخون :پیشنهاد ویژه: هاستینگ سایت های پر بازدید متوجه فرقش میشی ،
من خودم الان دارم استفاده میکنم آپ تایم هروز و هرشب چک میشه همیشه : 100% یا 99.99% درصد بوده سرعت هم فوق العادس
قبول دارم ولی برنزی با 500 تا داره کم میاره
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی این سوال رو می پرسم یا نه ولی اون زمان که بیشتر PT سر میزدم اینجا جزو شلوغترین تاپیک ها بود الان هم فک کنم همینطور هست. اگه جای درستی نیست به بزرگی خودتون ببخشید.
بنده میخوام یه وبلاگ انگلیسی بزنم با مطالب اختصاصی تو حیطه خودم که تکنولوژی هست. بیشتر مربوط به اخبار تکنولوژی و این ها میشه. نظرم اول رو وبلاگ هست. هدف اصلیم درآمد از Adsense هست.
بنده ایران نیستم و مشکلی برای دریافت پول ندارم. حالا نظر دوستانی که تجربه کار با سایت خارجی رو داشتن و یا تجربه ای دارن رو میخواستم. ارزش وقت گذاشتن رو داره آیا یا نه ؟
Any help would be appreciated :blush:
کاملا
وبسایت ها وبلاگ های تکنولوژی از محبوبیت خوبی در یبن مردم وگوگل برخوردارن
دوستان الان بهترین سیستم وبلاگ دهی خارجی چی هست با توجه به شرایط ما؟
Blogspot, Blogger, Wordpress یا چیز دیگه ای اگه هست معرفی کنید
نمیدونم منم سیستم چیه ، بعضی از سایت ها یا طرح ها خیلی زود بزرگ میشن بعد یه سایت هم موضوع تازه بهترش نه نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه خخخخخ
15gb-300gb ، روزانه 3000 تا 4000 تا البته من بیشتر واسه سرعتش گرفتم و راضی هم هستم توضیحاتشو بخون حتما :
سرویس های این بخش ویژه سایت های پر بازدید طراحی شده است. Remote Mysql یکی از مهمترین قابلیت های این سرویس است. این بدین معناست که درخواست های مربوط به بانک اطلاعاتی Mysql در سرور دیگری پردازش می گردد و دیتا و اطلاعات مشتریان در سرور دیگری میزبانی می شود.
استفاده از برخی ابزارهای دیگر نظیر LiteSpeed و Cloud Linux Kernel در کنار CPU های قدرتمند و سرورهای خاص از جمله موارد دیگری است که بازدهی و کیفیت این سرویس را از یک هاستینگ معمولی متمایز کرده است.
سرورهای میزبانی این بخش در دو کشور آمریکا و آلمان قرار دارد.
من الان آی پی دیتابیسم تفاوت داره و دوتا سرور درگیره خیلی تاثیر داره توی سرعت لود و ....
من الان یک سال و نیمه برنزی دارم. حدود 800 تا بازدید.
سالی 2-3 بار چند دقیقه قطع میشه. تا حالا مشکل جدی نداشتم باهاش. البته برنزی ـش انصافاً خیلی آشغاله!
سرعت اینترنت شما هم کم شده ؟
دقیقا همین چند دقیقه پیش سرعت نت من افت کرد :wacko:
من هم!
اگه یگ چیز درست حسابی پیدا کردی به ما هم یک ندا بده.
گمونم با Whmcs هم بشه.
من ؟ ibsmg ؟ بام شیبدار ؟
نمیشناسم :blink: