• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
میگم چه کره خنده ای شده بازار یه ماهی که نبودم ! امروز رفتم چند تا کارتن دیسک خام بگیرم ، یارو میگه به دلار حساب می کنی یا تومن ؟!!!!!!!!!!! اولش فکر کردم شوخی می کنه ، خندیدم ! دیدم چپ چپ نیگا کرد گفتم با عرض شرمندگی لطف بفرمایید به تومان مرحمت بفرمایید حساب مارو !

ظهری زنگ زدم رفیقم این جریانو براش بگم بخنده ف میگه کجای کاری تو پایتخت لپ تاپ رو به دلار می فروشن ! برات حساب می کنن دلار الان چنده تو بازار تبدیل می کنن تومن می گیرن ، تازه بعضیا هم رسما خود دلار رو میگیرن از مشتری ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

میگم آمریکا شده اینجا خبر نداشتیم ؟ :lol: :lol:

مصداق بارز نون به نرخ روز خوری،

حالا این ...ها اگر دلار ارزونتر می‌شد باز هم به دلار حساب میکردن؟ باز هم میگفتن چون به دلار خریدیم به دلار حساب میکنیم؟:hmm:

جلال 27 ساله هستم تهران و مشهد و شمال کار کردم و الان چند ماهه از خونه کار کردن رو گذاشتم کنار و با یکی از همکارها تو یه دفتر مستقر شدیم کارهای فروشگاه نظم بیشتری بگیره. در زمینه سیستم های مالی آنلاین و پول الکترونیک و کلا پرداخت در فضای مجازی کار می کنیم

زنگ رو اشتباه زدی، پایینی رو بزن، خواهش میکنم.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 18:24 دوشنبه 12/10/90
ارز خريد فروش
دلار آمريکا 1670 1740

این دیگه چه وضعشه آخه؟!!!
روزی 150 میره بالا!!
:mad:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
مصداق بارز نون به نرخ روز خوری،

حالا این ...ها اگر دلار ارزونتر می‌شد باز هم به دلار حساب میکردن؟ باز هم میگفتن چون به دلار خریدیم به دلار حساب میکنیم؟:hmm:

.

آی گفتی ...

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان

تو صفحات پیش من دو تا سوال پرسیدم ولی جوابی نگرفتم!

یه هاست حداقل 3 گیگ میخوام با پهنای باند خوب و قیمت معقول (اشتراکی)
کجا رو پیشنهاد میدید؟ بحث سر خارجی بود که اصلا ربط پیدا نکرد به نیاز من و پیشنهادی داده نشد
ورودی رو روزانه حدود 3 هزار آی پی در نظر بگیرید

دوم هم مسئله دومین و اینکه رجیستر کننده اصلیه کیه
پویاسازان ادعا میکنه که شرکت های رجیستر کننده معتبر معمولا هزینه بالایی میگیرند (که گفتم برای پرایویسی پروتکت حدود 10 تومن پول میگیرند)
و میگه که اونایی که پرایویسی پروتکت رایگان میدن روی دامنه معمولا رجیسترکننده اصلیش معتبر نیست و امکان از دست رفتن دامنه هست (هرچند که احتمالش کم باشه)
نظر شما؟

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

تو صفحات پیش من دو تا سوال پرسیدم ولی جوابی نگرفتم!

یه هاست حداقل 3 گیگ میخوام با پهنای باند خوب و قیمت معقول (اشتراکی)
کجا رو پیشنهاد میدید؟ بحث سر خارجی بود که اصلا ربط پیدا نکرد به نیاز من و پیشنهادی داده نشد
ورودی رو روزانه حدود 3 هزار آی پی در نظر بگیرید

دوم هم مسئله دومین و اینکه رجیستر کننده اصلیه کیه
پویاسازان ادعا میکنه که شرکت های رجیستر کننده معتبر معمولا هزینه بالایی میگیرند (که گفتم برای پرایویسی پروتکت حدود 10 تومن پول میگیرند)
و میگه که اونایی که پرایویسی پروتکت رایگان میدن روی دامنه معمولا رجیسترکننده اصلیش معتبر نیست و امکان از دست رفتن دامنه هست (هرچند که احتمالش کم باشه)
نظر شما؟

یکی از دوستان site5 رو به من معرفی کرد برای hosting سایت خوبی هست پلن هاش هم عالیه
فقط اذیت می کنه از ایران باشی من می تونم برات ثبت نام کنم ولی پرداخت هاش رو خودت انجام بده

برای دامین هم من همیشه حتی توی مالزی هم از mihannic.com استفاده کردم عالی هست سرویس دامینش ولی پرایوسی پراتکت نداره

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
یه چیز جالب که بهش رسیدم الان اینه
اگه ملت او اندازه ای که توی گفتگوی آزاد فعالیت می کنن توی بخش وبمستر ها فعالیت می کردن الان چی می شد واقعا ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه چیز جالب که بهش رسیدم الان اینه
اگه ملت او اندازه ای که توی گفتگوی آزاد فعالیت می کنن توی بخش وبمستر ها فعالیت می کردن الان چی می شد واقعا ؟

الان هر ایرانی یک گوگل یا فیس بوک شخصی داشت ! دی:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
دامین بدون Privacy Protection یعنی هیچی!!
مستقیم میتونی از name.com و یا bigrock.com دامین ثبت کنی.
الان خیلی از شرکتهای بزرگ ایران دارن با دایرکت آی کار میکنند و دامین خودشون رو اونجا ثبت کردن. Privacy Protection در دایرکت آی رایگانه! البته باید دامینتو از طریق نماینده هاش ثبت کنی. اگه هم بخوای خودت مستقیم ثبت کنی باید از طریق سایت bigrock وابسته به همون شرکت اصلی اقدام کنی.

هاست رو هم بهتره از ایران بگیری. حداقل از شرکتهای آمریکایی نگیر!!

E110

Registered User
لایک‌ها
13
هاست خارجی رو فعلا بی خیال...
تحریما که هست بیشترم بشه کلا دردسر داره
از همین ایرانیها معرفی کنید
قیمت مناسب با شرایطی که گفتم

یه سوال دیگه:
نظرتون با بنر فلش برای محصولات فروشگاهی چیه؟
ضمنا تبلیغات در دابی رو چطوری می بینید؟ :-؟

Last edited:

E110

Registered User
لایک‌ها
13
دامین بدون Privacy Protection یعنی هیچی!!
مستقیم میتونی از name.com و یا bigrock.com دامین ثبت کنی.
الان خیلی از شرکتهای بزرگ ایران دارن با دایرکت آی کار میکنند و دامین خودشون رو اونجا ثبت کردن. Privacy Protection در دایرکت آی رایگانه! البته باید دامینتو از طریق نماینده هاش ثبت کنی. اگه هم بخوای خودت مستقیم ثبت کنی باید از طریق سایت bigrock وابسته به همون شرکت اصلی اقدام کنی.

هاست رو هم بهتره از ایران بگیری. حداقل از شرکتهای آمریکایی نگیر!!

یه تعداد شرکت ایرانی که با دایرکت آی کار میکنه رو بگید
ضمنا این دایرکت آی معتبره؟ پویا از Enom میگیره که جز دو سه تای برتره

هاستو معرفی کنید!

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
لیست این شرکتها رو از اینجا: Web Hosting Iran برداشتم. والا شرکتها و سایتهای معتبر دیگری هم هستند!
HOSTIRAN
IRANHOST
IRPOWERWEB
MAYAHOST
MIHANNIC
WEBDATACO
MORVAHOST
WEBRAMZ
PARSDEV
MIHANWEBHOST
KARAHOST
IRANSERVER
اینها دامین خودشون در دایرکت آی ثبت شده!
بله معتبره! البته به خاطر تحریم ها مجبوریم دیگه :hmm:

در مورد هاست هم هرچه قدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری :D

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یه تعداد شرکت ایرانی که با دایرکت آی کار میکنه رو بگید
ضمنا این دایرکت آی معتبره؟ پویا از Enom میگیره که جز دو سه تای برتره

هاستو معرفی کنید!

دومین های منم تو دایرکت ای است

E110

Registered User
لایک‌ها
13
لیست این شرکتها رو از اینجا: Web Hosting Iran برداشتم. والا شرکتها و سایتهای معتبر دیگری هم هستند!

اینها دامین خودشون در دایرکت آی ثبت شده!
بله معتبره! البته به خاطر تحریم ها مجبوریم دیگه :hmm:

در مورد هاست هم هرچه قدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری :D

بله. اينا رو آشنام باهاش
بعضي شركت هايي هستند كه تو اين ليست نيستند ولي موفق هستند
گفتم اگه از اين سري ميشناسيد خوبه كه معرفي كنيد يه بررسي بكنم

از اين دسته تا الآن روي پارس دو بوديم كه خب يه سري محدوديت داره. كنترل پنلشم دايركت ادمينه

نظرتون در مورد تبليغ تو دابي چيه؟

E110

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان در مورد مشکلی که با فرشاد داشتم بگم که مشکل حل شده
من چند روزه که به مدیر بازارچه هم پیغام دادم تا تاپیک رو باز کنه یه پست بدم داخلش ولی هنوز جوابی داده نشده
تاپیک مربوطه تو شاپ کیپر:
عذر خواهی بابت بدقولی های اخیر + حل مشکل گروپ یاهو
(یه سری قول و قرارهایی گذاشته شده که امیدوارم دیگه از این دست اتفاقات کلا در معامله با هیچ کسی اتفاق نیافته)

یه سری از دوستان هم تو صفحات قبلی در مورد برگردوندش صحبت کردند
که من نظر خودم رو در این باره بگم:
کلا هرکسی جدای از مسائل حاشیه ای و بی ربط به شرطی که کارش درست باشه و واقعا بتونه مفید باشه چرا از اون شخص حمایت نشه؟
دوستان دیگه که مشکل در معامله با فرشاد داشتند رو من زیاد ازشون مطلع نیستم.
خود من سر این قضیه خیلی اذیت شدم و فرصت های زیادی ازم گرفته شد... که البته از نظر مادی جبران شد (پولی که داده بودم بهم پس داده شد + مبلغی اضافه) که البته با ارزشی که الآن پول ایران داره شاید بشه گفت ارزش پول اون زمان رو نداره!
ولی خب خارج از مقایسه با ارزش دلار میتونه منطقی دیده بشه
هدف من سر حل و فصل این ماجرا فقط حل کردن بعد مادی قضیه نبود
من خودم به شخصه دوست دارم که کسی بتونه قدمی مثبت تو هر زمینه ای برداره کما اینکه دوستان زیادی هستند این کارو کردند
در مورد فرشاد هم من پدرکشتگی نداشتم. اینو خودش هم میدونه. من موضوعاتی رو به مدیران شاپ کیپر گفتم که با اونا رویه فعلی کار فرشاد عوض بشه که مهمتریناش اینا بود:
1 - نوشتن قرارداد رسمی درست و حسابی تو معامله ها
2 - تعیین نکردن تاریخ برای مواردی مثل آپدیت سیستم و... و اگه واقعا ادعای تعیین تاریخ رو داشته باشه و نتونه برسونه باید جوابگو باشه تا حدی که حتی حق شکایت برای مشتری محفوظ باشه چون حتما برنامه هاش بهم ریخته...

که خود فرشاد اینو پذیرفت و تو اون لینکی که دادم هم قول این کارو داده

اگه واقعا این باشه رویه و این طوری ادامه داده بشه خود من بدون هیچ گونه حسادت و یا قصد و غرضی شخصی نه تنها از این فرد بلکه همه دوستانی که درست کار کنند حمایت میکنم
با این شیوه فک نمیکنم هم بهانه ای برای کسی باقی بمونه

چنین رفتاری از فردی مثل فرشاد + مدیریت صحیح و سالم مدیران اینجا میتونه به هرچه بهتر شدن فضای کسب درآمد اینترنتی اینجا کمک کنه

خوشحال میشم نظرتون رو در این باره بگید
و اگه مایل باشید مقدمات لازم برای برگردوندش رو فراهم کنید

یاحق

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان در مورد مشکلی که با فرشاد داشتم بگم که مشکل حل شده
من چند روزه که به مدیر بازارچه هم پیغام دادم تا تاپیک رو باز کنه یه پست بدم داخلش ولی هنوز جوابی داده نشده
تاپیک مربوطه تو شاپ کیپر:
عذر خواهی بابت بدقولی های اخیر + حل مشکل گروپ یاهو
(یه سری قول و قرارهایی گذاشته شده که امیدوارم دیگه از این دست اتفاقات کلا در معامله با هیچ کسی اتفاق نیافته)

یه سری از دوستان هم تو صفحات قبلی در مورد برگردوندش صحبت کردند
که من نظر خودم رو در این باره بگم:
کلا هرکسی جدای از مسائل حاشیه ای و بی ربط به شرطی که کارش درست باشه و واقعا بتونه مفید باشه چرا از اون شخص حمایت نشه؟
دوستان دیگه که مشکل در معامله با فرشاد داشتند رو من زیاد ازشون مطلع نیستم.
خود من سر این قضیه خیلی اذیت شدم و فرصت های زیادی ازم گرفته شد... که البته از نظر مادی جبران شد (پولی که داده بودم بهم پس داده شد + مبلغی اضافه) که البته با ارزشی که الآن پول ایران داره شاید بشه گفت ارزش پول اون زمان رو نداره!
ولی خب خارج از مقایسه با ارزش دلار میتونه منطقی دیده بشه
هدف من سر حل و فصل این ماجرا فقط حل کردن بعد مادی قضیه نبود
من خودم به شخصه دوست دارم که کسی بتونه قدمی مثبت تو هر زمینه ای برداره کما اینکه دوستان زیادی هستند این کارو کردند
در مورد فرشاد هم من پدرکشتگی نداشتم. اینو خودش هم میدونه. من موضوعاتی رو به مدیران شاپ کیپر گفتم که با اونا رویه فعلی کار فرشاد عوض بشه که مهمتریناش اینا بود:
1 - نوشتن قرارداد رسمی درست و حسابی تو معامله ها
2 - تعیین نکردن تاریخ برای مواردی مثل آپدیت سیستم و... و اگه واقعا ادعای تعیین تاریخ رو داشته باشه و نتونه برسونه باید جوابگو باشه تا حدی که حتی حق شکایت برای مشتری محفوظ باشه چون حتما برنامه هاش بهم ریخته...

که خود فرشاد اینو پذیرفت و تو اون لینکی که دادم هم قول این کارو داده

اگه واقعا این باشه رویه و این طوری ادامه داده بشه خود من بدون هیچ گونه حسادت و یا قصد و غرضی شخصی نه تنها از این فرد بلکه همه دوستانی که درست کار کنند حمایت میکنم
با این شیوه فک نمیکنم هم بهانه ای برای کسی باقی بمونه

چنین رفتاری از فردی مثل فرشاد + مدیریت صحیح و سالم مدیران اینجا میتونه به هرچه بهتر شدن فضای کسب درآمد اینترنتی اینجا کمک کنه

خوشحال میشم نظرتون رو در این باره بگید
و اگه مایل باشید مقدمات لازم برای برگردوندش رو فراهم کنید

یاحق

خیلی خوشحالم که مشکلتون حل شد
امیدوارم دیگه از این نوع اتفاق ها برای هیچ کسی نباشه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کسی نیست پی ام بده اسکولش کنیم بخندیم؟ :(

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
روح آدم شاد میشه مشتری دائمی داشته باشه :D دیگه بازدید کننده ثابت ذوق و شوق نداره،مشتری ثابت حال میده :p
aeswfwef.jpg

بالا