نه الکسا اصلا برام مهم نبوده و نیست، برای عضویت گروه یا فروشگاهاگه پاپ آپ رو برای رتبه الکسا بخوای میتونی پاپ آپ رو کوچیک کنی و پشت صفحه باز بشه تا سریع نبندند. اینجوری بیشتر میشه
هروقت نت ایران ثبات پیدا کنه میشهیعنی میشه یه روز از شر پاپ آپ خلاص شیم؟ نت ایران رو به گند کشید این پاپ آپ...
this domain is for saleیه قالب میخوام برای:
This domain is for Sale!
کسی داره آیا؟
نه الکسا اصلا برام مهم نبوده و نیست، برای عضویت گروه یا فروشگاه
هروقت نت ایران ثبات پیدا کنه میشه
this domain is for sale
چطوره؟ :دی
چیکار کنیم برادر؟ درآمد بهتری از سایت سراغ داری؟
خوب از سورس برش دار :دیآره خوبه, دستت درد نکنه. میتونی همینو بهم بدی؟
آخه قبل این که کد پاپ آپ بیاد درامد از کجا میومد؟
به نظر من پاپ آپ جز تنفر از هر دو سایت چیز دیگه ای نمیاره...
خوب از سورس برش دار :دی
قبل از اینکه پاپ اپ بیاد اصلا سایت های تفریحی و زرد درآمد درست حسابی نداشتن یا از پست ثابت
گور بابای تنفر، توی نت پول حکم میکنه
کاربری هنوز نمیدونه اول ایمیلش www نداره اصلا تنفر یا علاقش به سایت اهمیتی نداره!
این www که چیزی نیس ، یکی این بسته ای رو که گذاشتم برای فروش (دانلود در ازای پرداخت) رفته پول رو کارت به کارت کرده 3 روز بعد زنگ زده آقا چرا به ایمیل من نیمده :~
:blink: بچه شیراز هم بود فکر کنم 0915 بود بعد میگن لرا و ترکا ....
خوب خدا خیرت بده، من سایت یک میل رو دارم، قانونم اینه مشتری باید همیشه به هر جوری شده راضی بمونه چون مشتری سطح بالاست، وبمستره میدونی ارزش وقت گذاشتن رو داره
اما سایت های تفریحیم فقط قانونم اینه، تا جایی که کاربر فراری نشده ازش پول بگیر و تبلیغ بکن تو حلقش، قانون مزخرفیه اما توی شرایط فعلی وب و مملکت راه دیگه ای نداری![]()
101% تایید میشهقبل از اینکه پاپ اپ بیاد اصلا سایت های تفریحی و زرد درآمد درست حسابی نداشتن یا از پست ثابت
گور بابای تنفر، توی نت پول حکم میکنه
کاربری هنوز نمیدونه اول ایمیلش www نداره اصلا تنفر یا علاقش به سایت اهمیتی نداره!
بزار اینم بگم : دیدگاه یک کاربر : یه فونت میخام دانلود کنم هزار هزار تبلیغات میاد ولی دانلودش نمیاد واقعا که … !!!!!!!!!!! بسه این همه سوء استفاده از مردم…
انصافا سایت منو زیر رو کن یه تبلیغ میبینی ؟ دقیقا از توی زباله دان نظرات کپی کردم موندم منظورش چی بوده :blink:
101% تایید میشه
ما برای کاربرانی پاپ آ= می ذاریم که هنوز نمی دونن اسمش چیه :دی
وقتی چنین کاربرانی باشن که ادعای فرستادن ایمل به اینباکس رو دارن و به بخش اسپم ایمیلم میاد :ااااا
دلم میخواد این ادسنس واسه ایرانیا هم قابل دسترس بشه تا ازین جور تبلیغا و پاپ آپا راحت شیم.
خیلی از کاربرای خارجی هم سواد درستی توی وب ندارن اما فسط چندتا سایت پ ور. ن پاپ آپ دارن...
جالبه بچه ها رفتن گفتن ( ثابت کردن ) یارو کلاهبرداره پست های بچه ها رو پاک کردن مدیران گرانقدر :blink:
http://forum.persiantools.com/t414372-page2.html
شریک .... رفیق ....
حالا کجا طرف ادعای اینباکس کرده؟ :blink:
جالبه بچه ها رفتن گفتن ( ثابت کردن ) یارو کلاهبرداره پست های بچه ها رو پاک کردن مدیران گرانقدر![]()
شریک .... رفیق ....
جالبه بچه ها رفتن گفتن ( ثابت کردن ) یارو کلاهبرداره پست های بچه ها رو پاک کردن مدیران گرانقدر :blink:
شریک .... رفیق ....
تا جایی که من دیدم یارو اصلا نگفته من pix2pix.org هستم!
بقیه اومدن خودشون بهش چسبوندن .
مگه اینکه گفته باشه و الان ویرایش کرده باشه