- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
بعضی وقتا دلم میخواد به یه درومد ثابت و خوبی از وب برسم جمع کنم برم لاهیجان یا کیش زندگی کنم. نظرتون چیه دوستان؟
خراب شه این لاهیجاااااااان
جا قهطیه ؟
عین سگ پشیمون اومدم این ور
بعضی وقتا دلم میخواد به یه درومد ثابت و خوبی از وب برسم جمع کنم برم لاهیجان یا کیش زندگی کنم. نظرتون چیه دوستان؟
دوستان عزیز قبل از اینکه جواب کسی رو بدم باید بگم 3 هفته پیش تمام سرور ها و بک آپ سرورهای ما در دیتاسنتر Softlayer تحریم شد و به دستور FBI بدون اطلاع همه دیتا جم شد به همین دلیل دیتا بیس سایت از بین رفته و کاربران سایت حذف شدند ولی هیچ دامنه و هاستی دزدیده نشده عزیزم . تمام دامنه ها موجود فقط کاربران سایت از بین رفتند که در حال تماس و ثبت مجدد دیتا کاربران هستیم.
در مورد تمامی کامنت ها هم جوابی نمی دهیم فقط لطفا یاد بگیریم زود تصمیم نگیریم . شاید روزی اتفاق برای شما بیوفته . اون عزیزی که چند دامنه 25تومانی ثبت کردند نگران نباشند دامنه هایشان مال خودشان است .
عزیزانی هم که تخصص هک دارند لطفا با کسانی مبارزه کنید که وقتی می فهمند ایرانی هستید داراییتون را تاراج می کنند نه کسی که سرویس ارزون میده
روز و روزگار بر همه شما خوش
مهرتاش صدری
مدیر عامل شرکت داده کاوان پارسیان تاش (نیو دیتا)
ُسلام . یه مشورت !
آقا یه سایت اس ام اس دارم. با پنل نقره ای نت افراز . چندبار اونایی که نظر میدن در خواست کردن چت روم راه بندازم .
به نظرتون با 700الی 1000 آی پی راه بندازم؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
دوستان در مورد چت روم هرکی چیزی میدونه بهم بگه. ممنون
ُسلام . یه مشورت !
آقا یه سایت اس ام اس دارم. با پنل نقره ای نت افراز . چندبار اونایی که نظر میدن در خواست کردن چت روم راه بندازم .
به نظرتون با 700الی 1000 آی پی راه بندازم؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
دوستان در مورد چت روم هرکی چیزی میدونه بهم بگه. ممنون
دوستان عزیز قبل از اینکه جواب کسی رو بدم باید بگم 3 هفته پیش تمام سرور ها و بک آپ سرورهای ما در دیتاسنتر Softlayer تحریم شد و به دستور FBI بدون اطلاع همه دیتا جم شد به همین دلیل دیتا بیس سایت از بین رفته و کاربران سایت حذف شدند ولی هیچ دامنه و هاستی دزدیده نشده عزیزم . تمام دامنه ها موجود فقط کاربران سایت از بین رفتند که در حال تماس و ثبت مجدد دیتا کاربران هستیم.
در مورد تمامی کامنت ها هم جوابی نمی دهیم فقط لطفا یاد بگیریم زود تصمیم نگیریم . شاید روزی اتفاق برای شما بیوفته . اون عزیزی که چند دامنه 25تومانی ثبت کردند نگران نباشند دامنه هایشان مال خودشان است .
عزیزانی هم که تخصص هک دارند لطفا با کسانی مبارزه کنید که وقتی می فهمند ایرانی هستید داراییتون را تاراج می کنند نه کسی که سرویس ارزون میده
روز و روزگار بر همه شما خوش
مهرتاش صدری
مدیر عامل شرکت داده کاوان پارسیان تاش (نیو دیتا)
آره تیکت زدم گفتن که هر 10 گیگ 15 تومان و هر 100 گیگ پهنای باند 5 تومان. شما چند وقت ازشون سرویس داشتی؟ قطعی یا مشکل دیگه ای نداره؟
پ.ن: سایتم چند ساعت پیش مسدود شد. حالا باز خداکنه توی این 48 ساعت که گفتن کارهاش رو تموم کنن و به 1 هفته نکشه :crying:
من چت روم زدم
با یاهو گروپ هام تبلیغ کردم که چت دختر پسر و +18 و اینا یه گله ای ریختن شروع کردن بحث سکسی کردن، بعدش 4-5 تا مدیر انتخاب کردم
کل کارای روم با اینا بود
میشد من 1 هفته کلا نمیرفتم چت روم
روزی حدود 30-40 تا کاربر فعال بود میگفتن میخندیدن
کاربر کم باشه زیاد دردسری نداره اما ارزش وقت گذاشتن نداره
پولی ازش در نمیاد + بازدهی تبلیغاتی هم نداره
برای سرگرمی میخوای بزن وقت و حوصله نداری بیخیاش شو
کسی براتون طراحی کرد یا خودتون نصب کردین ؟
مشکل منم همین سوراخ سنبه هاست وگرنه قالب رو خودم طراحی کردم ( بیشتر ادیت بوده) یه سری افزونه و امکانات میخوام رایگانش بیرون هست ولی میترسم نصب کنم یکی نصب کنه که بعدا مشکلی پیش اومد بتونم یقشو بگیرمیکی از دوستان et-chat رو برام نصب کرد
اسکریپت ساده ای هست اما باید کسی کاربلد تنظیماتش رو انجام بده سوراخ سنبه زیاد داره
دوستان پاپ رو 2 ماهه 750 بدم؟![]()
دیگه مشتری نبود؟
دوستان پاپ رو 2 ماهه 750 بدم؟
دیگه مشتری نبود؟
سلام خسته نباشید
دوستان من یک سایت با بازدید نسبتا خوب دارم در سیستم همکاری در فروش الیکان و نوین استور ثبت نام کردم !
کارشون خوب ا ؟
چقدر بازدید داری داداش ؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
میخوام تبلیغاتشون رو قرار بدم درسایتم
مشکل منم همین سوراخ سنبه هاست وگرنه قالب رو خودم طراحی کردم ( بیشتر ادیت بوده) یه سری افزونه و امکانات میخوام رایگانش بیرون هست ولی میترسم نصب کنم یکی نصب کنه که بعدا مشکلی پیش اومد بتونم یقشو بگیرم
من مشتری باشم کمتر میخرم پس خوب پیشنهاد دادن![]()
تانک جوهر برای canon pixma ip7240 کسی داره ؟ یا جایی رو میشناسه این هفته بهم برسونه ؟
یه جا گفت هفته ی آینده