tissit
Registered User
نه والا ما الان دو عدد دامین سراغ داریم که سه حرفی هستش گفتیم اگر بشه بفروشیم به دوستان.سه حرفی سطح بالا موجوده . امضا![]()
قصد خرید نیست
چون ثبت هم نشده گفتیم مستقیم معرفی کنیم!
ارادتمند شما حسینی
نه والا ما الان دو عدد دامین سراغ داریم که سه حرفی هستش گفتیم اگر بشه بفروشیم به دوستان.سه حرفی سطح بالا موجوده . امضا![]()
بله درسته.بعد جهت انتقال دامین باید حتما 60 روز از ثبتش گذشته باشه؟
ارادتمند شما حسینی
سه حرفی سطح بالا موجوده . امضا![]()
بله باید از تاریخ اکسپایر شدن 60 روز بگذره و دامین معلق میشه
و بعدش در یک بازه زمانی 10 روزه (طبق گفته خود ایرنیک) در لیست آزاد شده ها میاد
و بعدش هم سریع ثبت میشه :دی
نه منظورم اینه که ما الان یک دامین ثبت کرده باشیم به فرض مثال امروز باید 60 روز جهت انتقال به فرد دیگه بگزره؟
ارادتمند شما حسینی
خیلی عجیبه ها دامنه پروانه دات ای ار هنوز ثبت نشده palvane.ir
دوستان ژاله چقدر می ارزه دومینش ؟ :دی
Zhale dot ir
پس برای انتقال دامین محدودیت خاصی وجود نداره؟انتقال دامین که کلاً چیز دیگه هست ! ولی اگه در حال آزاد شدن باشه (اکسپایر شدن باشه) بله 60 روزه از دست شخص قبلی خارج میشه.
مگه غیر از اینه که آ میشه AA ?:snitch:
پس برای انتقال دامین محدودیت خاصی وجود نداره؟
ممنونم از راهنماییتون عزیز.
ارادتمند شما حسینی
اتاق به درد سایت اجتماعی - گروپ - ... می خوره طبیعتا..
درسته ، ولی درست ترین نوعش همینه که من ثبت کردم !
چون جاله نمی گیم ! پس دومورد آخر هیچ
در انگلیسی آخر کلمات اینطوری ، درستش اینه که H نزاریم ... ولی می زارن متاسفانه
شما درستش رو میگی؟![]()
کلماتی که آخرشون "ـه" هست باید با H تموم بشن. منبع خودم نیستم! یه متخصصه.
درضمن تنها حرفی که تو انگلیسی صدای "ژ" میده، J هست و zh یه قرارداده من در آوردیه از ایرانیا!
جسارتا متخصص کلاس چندم بودن اینو گفتن؟کلماتی که آخرشون "ـه" هست باید با H تموم بشن. منبع خودم نیستم! یه متخصصه.
درضمن تنها حرفی که تو انگلیسی صدای "ژ" میده، J هست و zh یه قرارداده من در آوردیه از ایرانیا!
مثلاً اسم رامین جوادی رو به انگلیسی مینویسن Ramin dJavadi و اولش d میذارن تا رامین ژوادی خونده نشه. یا فیلم جنگوی آزاد شده رو مینویسیم dJango unchained تا ژنگو خونده نشه.
دوستان این دو دامین چقدر ارزش داره به نظرتون؟
IP3.IR
E00,IR
ارادتمند شما حسینی
حالا دعوا نداریم ما و شما که
ولی من تا اونجا که انگلیسی خوندم (تقریبا نزدیک به تافل هستم!) این H غلطه ... چون ژاله که میگیم ، هـــــه نداره آخرش که خونده بشه...
zh هم من دراوردی ایرانیا (!!!) نیست عزیز ! تلفظ انگلیسیه![]()
نه والا این دو تا دامین رو یکی از دوستان به من معرفی کردن منم حقیقت با خرید و فروش دامین آشنایی زیادی ندارم و اینارو ثبت کردم.نمی دونم حالا اگر کسی خواست هم می تونیم با قیمت پایین بدیم بهش هر دورو.معمولاً دامنه های دارای عدد ارزش خاصی ندارن (حتی ارزش ثبت..) چون آزاد خیلی زیاد داریم .. .
اگه دومین سه حرفی آزاد خواستین داریم ها ...