خطاب به دوستانه خودم...
وب مستری...
وقتی هر فردی ( به قول دوستان 16 ساله ) بهترین وب مستر میشه باید پرسید چرا و چگونه..؟؟؟
خوب وقتی منم از بابام مثلا 2 تومن پول بگیریم بدم به یه شرکت واسم سایت بزنند بقیشو هم بدم واسه تبلیغ و نویسندگی سایتم بیاد بالا آیا به نظر شما این میشه وب مستری
وقتی هنوز ایمیل آدرسو طرف با www. می نویسه میشه وب مستر
چون هزینه کرده موفق شده بدون هیچ تلاشی یعنی همه چی اوکی هست؟؟؟؟؟
همین 16 - 15 ساله شما هنوز فرق هاست دایرکت و سی پنلو نمی دونه...
ما که چندین سال هست توی وب هستیم خودمو وب مستر حرفه ای نمی دونیم...چون فقط یک سایت نیست خیلی چیزای دیگه هست از مدیریت بازاریابی بگیر تا جا به جا کردن 4 کد تو قالب و...
هیچوقت هزینه ی بدون برنامه و بدون تلاش موفق نمیشه مث همون قضیه ی ادگاه که حتما خودت بهتر میدونی چقد خرج کرد . ینی هرکی 16 سالشه فرق دایرکت ادمینو سی پنلو نمیدونه ؟
30-40 سال خوبه؟
چقدر رو سن حساسی
اووووووووووووه اصن عجیب . آخه سایت من لینک غیر مستقیم میزارم بعد مینویسم لینک مستقیم آمپرشون میزنه بالادوستان به شما هم ناسزا میگن تو نظرات؟
بعضی ها اینقدر تعریف میکنن از سایت که آدم شاخ درمیاره ، بعضی ها میان یه فحش هایی میدن تو عمرم کم شنیدم = )
من یه فحشایی تو نظرات شنیدم که از بابام باید معنیشو سوال می کردم :|دوستان به شما هم ناسزا میگن تو نظرات؟
بعضی ها اینقدر تعریف میکنن از سایت که آدم شاخ درمیاره ، بعضی ها میان یه فحش هایی میدن تو عمرم کم شنیدم = )
منم سر این قضیه با خودم درگیرماووووووووووووه اصن عجیب . آخه سایت من لینک غیر مستقیم میزارم بعد مینویسم لینک مستقیم آمپرشون میزنه بالا![]()
آخه از لینک مستقیم انتظار میره با کلیک دانلود باز بشه ولی به هر حال مینویسم مستقیم از آپلودبوی که دروغم نگفته باشمبرای آپلود یوی نوشتن مستقیم یا نیمه مستقیم اشکالی نداره چون لینکش تا 72 ساعت برای هر IP مستقیم هستش
دایان و میهن استور رو تایید میکنین؟ میخوام با جفتشون کار کنم، کسی مشکلی نداشته باهاشون؟
آره این سیستما خوبن,ولی سمت وب شاپر نرو که کاملا کلاه بردار و دله دزدن!الیکان هم فقط اولش خوب بوددایان و میهن استور رو تایید میکنین؟ میخوام با جفتشون کار کنم، کسی مشکلی نداشته باهاشون؟
چقدر بدم میاد از این سایت های موزیکی بر می دارند تمام تگ های آهنگ رو با اسم سایتشون عوض می کنند ، به جای Album art عکس ساتشون رو می زارن.
سوال ما هم بیاد بالادوستان متخصص به نظرتان یک بسته2تا3هزار ای پی از یکی از سیستم های کسب درامد از پاپ اپ مثل ایران پاپ بگیریم بعد تو ادرس سایت ادرس یکی از محصول های پرفروش را بدیم به نظرتان بازدهی داره برای فروش محصول؟
منم سر این قضیه با خودم درگیرم
لینک آپلودبوی میذارم بعد میگم اینکه مستقیم نیست...آخر مینویسم لینک مستقیم از سرور آپلود بوی![]()
سوال ما هم بیاد بالا