korosh73
Registered User
افسوس افسوس که j نیست آخرش![]()
خب اگه j اخرش بود که جیییییی خونده نمیشد ! همین G فکر کنم بهتر باشه !
افسوس افسوس که j نیست آخرش![]()
مثل اینکه باید توی مفاهیم طراحی مون یک تجدید نظری کنیم . الان دارم با SASS و SUSSY سر کله میزنم.
compass بهتر از همشونو به نظره من
Compass چیست؟ یک library برای SASS است. یعنی چی؟ یعنی اینکه شما از Compass استفاده میکنید که بعضی از mixin ها رو خودتون ننویسید. مثلا شما میخواهید در فایل های CSS یک gradiant به یک کلاس بدید. معمولا خودتون اون رو مینویسید و در ضمن باید یادتون باشه که کدهای CSS برای gradiant در مرورگرهای متفاوت فرق میکنه. بنابراین باید این کدها رو برای مرورگرهای متفاوت هم بنویسید. اما با کمک Compass شما فقط کافیه هر جا که میخواهید gradiant بدید mixin مربوط به gradiant رو import کنید و بعد از کامپایل تمام کدهای CSS نوشته میشه. یعنی به جای نوشتن مثلا ۱۵ خط کد CSS شما فقط یک خط کد مینوسید و کدهای استاندارد برای شما ایجاد میشه.
برای استفاده از Compass هم باید از SASS استفاده کنید.
بله. من از Less بعد SASS و بعد به compass رسیدم (این 3 تا تقریبا می شه گفت فراگیر ترن و سراغ بقیه دیگه نرفتم! البته style یا stylus اسمش دقیق یادم نیست اونم طرفدار زیاد داره)
فعالا که Less از همه محبوب تره اما SASS جامعه کاربری فعال تری داره. فرق مهم این دوتا less به node.js نیاز داره و sass به ruby ، البته هنوز خیلی کار نکردم ، تجربه زیادی ندارم.
هاست با آپتایم صد در صد
کد تخفیف 50 درصد برای خرید هاست سالیانه برای 2 نفر : AGFU26RMS3
کد تخفیف 30 درصد برای خرید هاست سالیانه برای 3 نفر : 02BYEGTW3S
کد تخفیف 20 درصد برای خرید هاست سالیانه برای 10 نفر : A0SIH78X7D
@iranadsense best و مابقی دوستان فلش باز حریف میطلبیم:specool:
رفقا دامین OTAGH.net من چرا فروش نمیره
اولین تجربه م بودگند زدم
![]()
فعالا که Less از همه محبوب تره اما SASS جامعه کاربری فعال تری داره. فرق مهم این دوتا less به node.js نیاز داره و sass به ruby ، البته هنوز خیلی کار نکردم ، تجربه زیادی ندارم.
اینجاس :دقیقا کجاست ما هم بیایم؟
با قیمت رایگان بزارید احتمال داره تا 50 بره ، به چند تا دامینر همین پی تی توی پ.خ خبر بدید هم خوبه.
=======
پ.ن: دوستان پی لاینی چقدر الان امتیاز باشگاه دارین؟![]()
فلش شیبدارش میکنه :blink:
قلعه خواستی سر سایتت میزنم :دی 6 تا wolf هم یارت. یا هر لورد دیگه ای خواستی![]()
برای اولین بار کیورد اس ام اس+اس ام اس عاشقانه رو رفتم لینک اول
خیلی ذوق زده شدم :lol:
بالا پایین دارم ولی آخرش ثابتش می کنم:hmm:
اینا چی هستن اصلا ؟
یه سوال دیگه : فرق <section> و <div> چیه ؟
ممنون
[LEFT]$margin1: 1px 2px 4px 0px;[/LEFT]
[LEFT]<section class="chapter" id="chapter-1">
</section>[/LEFT]
[LEFT]<div id="content">
<section class="chapter" id="chapter-1">
</section>
</div>[/LEFT]