iranadsense
Registered User
ربطی نداره ... از قبل تقریبا قابل پیشبینی هست ، اگر منظور تبلیغ بک لینکی هست ، باید بگی هیچ مسئولیتی بر شما نیست ...
تشکر.
خوب اگه بالا بره چی؟
هیچ پول اضافه ای نمیشه گرفت؟
ربطی نداره ... از قبل تقریبا قابل پیشبینی هست ، اگر منظور تبلیغ بک لینکی هست ، باید بگی هیچ مسئولیتی بر شما نیست ...
تشکر.
خوب اگه بالا بره چی؟
هیچ پول اضافه ای نمیشه گرفت؟
یکیم پیشنهاد یا انتقاد کنید به ما :/
یکیم پیشنهاد یا انتقاد کنید به ما :/
قبلا 4 تا تار مو رو هم سانسور میکردن:blink:تا منظور از فضا چی باشه ؟
تغییر وضعیت و قطعی شدن سفارشات ، میخواد انصرافی بشه میخواد پرداخت شده بشه![]()
تا اخر هفته همه سفارشات تغییر وضعیت میشن :دیلامصب من فقط انتقاد دارم.
تو میهن استور روزی یک یا بعضا متوسط دو تا سفارش داشتم.
الان تو این یه هفته که محصولاتتونو گذاشتم فقط روز اول ساعت اول یه کولز اومد که اونم فعلا در انتظار تاییده.
تازه دوتا بنر گذاشتم واسه تبلیغاتتون که ارشاد ببینه درجا شیلترم میکنهولی بازم خبری نیست .
اون یه سفارشم که همچنان در انتظار تاییده.
انتقاد دیگه کدهای پست ثابت هستن.
چون جاوا هستن خیلی سایتو سنگینش میکنن برای لود.
مثله میهن استور از این کدهایی درست کنید که آماده بذاریمش تو قالب و انقدر سایتو سنگین نکنه.
انتقاد بعدی در مورد نحوه نقد کردنه عرفان جان.
چرا باید طوری باشه که همش زنگ بزنید تا یارو پول بقیشو بریزه یا نه؟ (به قول یه بنده خدا : طوری نکنید طوری شو که مردم فکر کنند طوری شده است)
انتقاد بعدی در رابطه با سفارشات معلقه.
هرکی میاد تو تاپیکا میگه چرا برا ما معلق مونده سریع میگی اگه دوس دارید انصرافیش کنم
لطفا این متنو بخون و صلاح دیدی جواب منم بده
درآخر ممنون از برنامه خوبتون وقتشم بیشتر کنید.
خو فردا خاور میاد باس 110 تا بار کنیم :دی
استارت میزنیم از الان ببینیم تا 9 صبح چند تا میتونیم بسته بندی کنیم :دی
شیطونی نکنین هر یه ساعت میام چکتون میکنم :دی
سلام...فکر کنم یه مشکلی پیش اومده ،من فایلی رو که دانلود کردم رو publichtml میخوام اکسترکت کنم ارور میده ....
قبلا یه فروشگاه ساز رو نصب کرده بودم ،خواستم حذف کنم کل این پوشه رو انتخاب کردم و حذف کردم،فکر میکنم قبلا یه پوشه قبل از نصب فروشگاه سازم بود ...
چیکار باید بکنم الان؟
ایشالله اونقدر سفارشاتتون بره بالا که مجبور شی خودت باربری بزنی تریلر و خاور اینها برا خودت کار کنن![]()
فولدر public_html رو اگر ندارید ، اد کنید براحتی![]()
مگه چت رومه!!!!
فولدرش هست...هم آپلود کردنی هم اکسترکت شدنی ارور داد ...حذف کردم الان دوباره داره آپلود میشه...
امپراطوریه؟مگه چت رومه!!!!
من نمی دونم چرا هر کی میاد فکر می کنه اینجا چت رومه!
اوکی مشکلی بود بگو اگه انلاین بودیم پاسخ میدیم![]()
مگه چت رومه!!!!
من نمی دونم چرا هر کی میاد فکر می کنه اینجا چت رومه!
امپراطوریه؟
مشکل داشتم اومدم از دوستان بپرسم ،فکر نکنم ایرادی داشته باشه،یعنی هر کی سوال بپرسه اینجا میشه چت روم؟؟؟