haftad
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 59
- لایکها
- 47
یکم بگذره حرفشو پس میگیره،صداشم در نمیارهیکی از سایت هام روزی 3 هزار ورودی گوگل داشت، الان های استیتس پیش بینی کرده امروز 10 هزار آی پی خواهد داشت !!!!! :blink:
یکم بگذره حرفشو پس میگیره،صداشم در نمیارهیکی از سایت هام روزی 3 هزار ورودی گوگل داشت، الان های استیتس پیش بینی کرده امروز 10 هزار آی پی خواهد داشت !!!!! :blink:
به توصيه يكي از دوستان بجاي ساكس اين برنامه رو نصب كردم : Hotspot
خوب هم جواب داد ( سرعت باز كردن في سبوك خوب بود )
الان كه غيرفعال هم هست ولي باز هم همه سايت هاي رو بدون دشواري باز مي كنه !!
چيكار بايد بكنم كه كلا برگردم به آغوش گرم فيلترينگ؟؟؟ ( اخه اينجوري سرعت دانلود پايينه )
hot spot shiled ?
سرعتش خیلییییییییییییی پایینه
باید برنامه نصبیش رو کولا پاک کنی
wikiir.ir
ارزشی داره ؟
اگه خودت واسش برنامه داشته باشي خوبه
وگرنه واسه فروش فك نمي كنم كسي بخره
برا منم سرعتش خوبهبه توصيه يكي از دوستان بجاي ساكس اين برنامه رو نصب كردم : Hotspot
چيكار بايد بكنم كه كلا برگردم به آغوش گرم فيلترينگ؟؟؟ ( اخه اينجوري سرعت دانلود پايينه )
سروری که میخوای بگیری چی هست؟چرا یک سرور گرون بگیری؟
توضیح بده شاید تونستیم راهنماییت کنیم
tabrizweb.biz/panel/admin/index.php
من وی پی اس میخوام ولی از کدوم کشوره ؟
توضیحش اینه , روی هاستینگی بودم که ازش وی پی اس داشتم و به خاطر ابیوز سرور رو بستن خودش هم فایل های ما رو انتقال نداده متاسفانه
الان میگه که من ابیوز رو پرداخت نمیکنمبرای همین دیتاسنتر هم سرور رو قفل کرده تا انتقال هم نشه داد مجبورم پول تمدید سرور رو بریزم به همراه ابیوز که فقط پول تمدید سرور 650 پوند هستش که میشی چیزی حدود سه ملیون :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
برای همین یکم به مشکل مالی خوردم
قیمت؟؟؟؟؟توضیحش اینه , روی هاستینگی بودم که ازش وی پی اس داشتم و به خاطر ابیوز سرور رو بستن خودش هم فایل های ما رو انتقال نداده متاسفانه
الان میگه که من ابیوز رو پرداخت نمیکنمبرای همین دیتاسنتر هم سرور رو قفل کرده تا انتقال هم نشه داد مجبورم پول تمدید سرور رو بریزم به همراه ابیوز که فقط پول تمدید سرور 650 پوند هستش که میشی چیزی حدود سه ملیون :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
برای همین یکم به مشکل مالی خوردم
رد استیشن => انگلستان تظمین دانلود با سرعت بالای 30 مگ ( قول نمیدم ولی تا 200 مگ هم میرسه )
بزنید شبکه خبر یارو داره فاتحه میخونه به هیکل همه
همه دارن میبینن ولی بحث سیاسی ممنوعه
کدوم هاستینگ بود؟ما هم از ترس همین ها مستقیم خرید کردیم
قیمت؟؟؟؟؟
نمیشه گفت
شبکه خبر در مورد چی هستش :|؟ لینک دانلود برنامش رو بدید بعداً
اون تش یه کم ضایست :lol:wikiir.ir
ارزشی داره ؟
چیز خیلی بی خودی هست ، تبلیغات هم نشون میده گند میزنه به سرعت.به توصيه يكي از دوستان بجاي ساكس اين برنامه رو نصب كردم : Hotspot