" joftak.ir ثبت شده " دامنه جفتک به چه درد میخورده که ثبت شده؟ صاحبش میخواسته جفتک4پشت بندازه؟دامنه هایی که معرفی کردم خیلی شاخن چندتاش امشب ثبت میشه
جفتک خیلی باحاله که
جدای از شوخی، جفتک خیلی باحاله.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" joftak.ir ثبت شده " دامنه جفتک به چه درد میخورده که ثبت شده؟ صاحبش میخواسته جفتک4پشت بندازه؟دامنه هایی که معرفی کردم خیلی شاخن چندتاش امشب ثبت میشه
این چرا قیمت هاش اینجوریه؟
هاست حرفه ای, هاست ارزان, هاست نامحدود, خرید آنلاین هاست, نت افراز
چطوره قیمت هاش؟
این کجا خرید و فروش شده ، دامنه حداقل از 2007 دست Padide Software developer بوده !دست شما درد نکنه آقای کامکار دامنه شنگول"shangool ir ثبت شده" 800 هزار تومن خریدو فروش شده حالا این دامنه های رنده تک کلمه ای به درد کسی نمیخوره؟ یعنی شنگول خیلی بدرد میخورده که با سرو کله شکوندن ثبت شده؟![]()
این چرا قیمت هاش اینجوریه؟
هاست حرفه ای, هاست ارزان, هاست نامحدود, خرید آنلاین هاست, نت افراز
چطوره قیمت هاش؟
این کجا خرید و فروش شده ، دامنه حداقل از 2007 دست Padide Software developer بوده !
هر چند وقت یه بار به به سرم میزنه یه هاستینگ راه بندازم و به همه نشون بدم که هاست ایرانی با کیفیت هم میشه داشت!
بعد بیخیال میشم.
کم کم شب بخیر![]()
نکنه گنج پیدا کردین ؟؟؟![]()
فکر کردن رو این کارا پول می خواد چه برسه به راه اندازیش![]()
--------------------
یه سوال :: قیمت این پیجای فیسبوک که بالای 500k لایک داره چنده حدودا ؟؟ (یه 4 , 5 هزارتاییشو پرسیدم طرف حدود 100 قیمت می داد :| )
؟؟؟
۶ ماه طول کشیده عکس بندازمداز محصولات.ادیتشون کنم و...
حالا نمی خوام یه شبه از روش کپی بشه!
Sent From My Xperia TX Using Tapatalk
هاستینگ زدن گنج نمیخواد.
البته اگر گنج داشته باشم خیلی تو این کار کمکم میکنه![]()
حاجی هنوز زنده س؟![]()
نکنه گنج پیدا کردین ؟؟؟![]()
فکر کردن رو این کارا پول می خواد چه برسه به راه اندازیش![]()
--------------------
یه سوال :: قیمت این پیجای فیسبوک که بالای 500k لایک داره چنده حدودا ؟؟ (یه 4 , 5 هزارتاییشو پرسیدم طرف حدود 100 قیمت می داد :| )
سرور + لایسنس سی پنل سرور + 200 تومن کانفیگ = هاستینگ
تازه رو وی پی اس هم می شه راه انداخت
الان هر چی بچه مدرسه ای هست هاستیگ راه انداختن نمونش : پردیس هاست !