javadyazdani
Registered User
- نوشتهها
- 5,465
- لایکها
- 10,633
جواد میخوای بیا رو سیستم ما سرمایه گذازی کن شمام که پولت کم نمیاد![]()
کی قراره راه بیافته سیستمتون؟
جواد میخوای بیا رو سیستم ما سرمایه گذازی کن شمام که پولت کم نمیاد![]()
خواهش میکنم
باعث فخر و مباهات بنده و دوستان هست که در فضایی مشغول به کار هستیم که افرادی چون شما شبانه روز دست از تلاش بر نمیدارند و حتی باعث افتخار سایت ماست که در کنار سایت وزینی مثل پژوهشکده به کار خودشون ادامه میدن
لازمه همینجا تشکر کنم از شما و یک خسته نباشید جانانه خدمتتان عرض کنم
یله چه عیبی دارد قربان؟میشه بپرسم پژوهشکده چقدر عمر داره؟
کی قراره راه بیافته سیستمتون؟
یله چه عیبی دارد قربان؟
فکر کنم در حدود 8 ماهی باشد که فعالیت داریم اما 3 ماهی است که به صورت حرفه ای درحال کار هستیم.
در خدمتیم.
برای اوایل پاییز بحمدلله
خوبه پس
هنوز تصمیم نگرفتی چه جنسایی بیاری؟
همینطوری که نمیشه سرمایه گذاری کرد
مبارکدق مرگم نکرد سریع خریده بود و رفته بود![]()
موفقیت یعنی این
سایتی که در عرض ۳ ماه تبدیل به یکی از غول های پژوهشی کشور بشه معلومه که پشت سرش چه افرادی شبانه روز زحمت کشیده و وقت خود رو صرف چنین سایتی کرده اند
دوست عزیزم مهرداد (zgg 123) هم چند بار به بنده گوشزد کردند که پیشرفت سایت پژوهشکده واقعا چشمگیره و باید چنین سایتهایی رو الگوی خودمون قرار بدیم تا پیشرفت کنیم
دست مریزاد قربان ، دست مریزاد
این بزرگواری شما و مهرداد عزیز را می رساند قربان
پژوهشکده جای کار زیاد دارد و انشالله در ماه های آینده شاهد پیشرفت چشمگیر آن خواهیم بود اما در حال حاضر جزو 15 سایت برتر علمی ایران می باشد و جزو سایت هایی می باشد که توسط مالکین شخصی اداره و جزوه سهامی دولتی محسوب نمی شود.
در هر صورت این باعث افتخار ماست که پژوهشکده بازدید کنندگانی مانند شمارا را در بر دارد و این تمجیدات شما باعث دلگرمی ماست.
انشالله که توانسته باشیم کمکی هر چند اندک به محققین میهن عزیزمان کرده باشیم.
سربلند باشید
چرا
لیستشو برات پخ میکنم
به امید خدا در مسیر پیشرفتتون مانعی ایجاد نشه و با سرعت هرچه بیشتر قله های ترقی رو طی کنید و اولین سایت علمی ایران شوید
موفق باشید
شب همه دوستان وبمستر خوش
ماشالله چه سرعت عملی.
زیباست.تبریک می گم قربان.
پیشاپیش قبول باشد.
مارا هم در سر نماز دعا کنید.
موفق باشید
قاعدتا قربان اگر پستی مفید باشد باید مورد عنایت تشکر قرار بگیردیه سوال شماها چرا اینقدر تازگی ها نوشته ها رو لایک میزنین :|؟
سالی که نکوست از بهارش پیداست
بازدید همه سایت هام امروز اومده پایین :/
یه سوال شماها چرا اینقدر تازگی ها نوشته ها رو لایک میزنین :|؟