کسی میتونه به صورت مختصر و مفید به من کمک کنه و بگه وردپرس چیه؟
چطوری میشه ازش استفاده کرده؟
استاندارد نیست، ولی فکر نکنم کول پد قوی تر از این گیر بیاری
عجب ایده ایه، شاید خودمم این کارو کردم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه بتونی اون پنکه رو به صورت برعکس بزاری همون زیر فکر کنم خوب جواب بده
اینطوری زیاد خنک نمیکنه:دی
به علی اقا از اینورا![]()
مخلصیم گفتیم خودمو گرفتار کنیم دیگه
در راستای همون کار انسان دوستان کمک به فروم
هزینه آی پی اختصاصی 4-5 هزار تومن هست ماهیانه
قبلا یه آی پی اختصاصی گرفته بودم که بهشون تاکید کردم آی پی صفر کیلومتر میخوام، بعد چک کردم دیدم روی این آی پی قبلا کلی سایت ایرانی و خارجی بوده :|
عزیز پستت خورده شد توسط پی تی، دوباره بفرست لطفا : )))
گفتم مرسی داداش مشکلی بود خبر میدم
دمتون گرم
بازدید با کیفیت:دی
![]()
خیلی هم خوب خدا همرو در آخرت بریزه به حسابت
عنایت سراغتو میگرفت
لیدیز اند جنتلمن ز!
مجوز تاپیک زدن در wht رو گرفتم. (در مورد vpsfars)
شاکی ها تمام مدارکشون رو جمع کنند و اونجا قرار بدند تا ایشالا بتونید خسارتتون رو بگیرید. مدارک هرچی بیشتر و محکم تر باشه بهتره. فیش های واریزی، گردش حساب، تیکت، یاهو و هر چیزی که فکر میکنید مدرک تلقی میشه.
یه دفعه خواستیم تو wht تبلیغ بدیم پول ریختیم حسابشون (فکر گفتند 30 درصد بریزید تا رزو کنید تا خالی بشه اون موقعه 30 درصد شد 15 تومن) بعد بررسی کردیم سایت خبری اونجا جواب نمیده
زنگ زدم به اون شماره اون زیر کنسل کردم (موضوع حدودا مال پارسال) بعد گفتند اگر شماره کارت ملی داری همین الان برات واریز کنم اگر نه باید صبر کنی برم عابر بانک
هنوز که هنوزه نریخته (یه چند هفته بعدش زنگ زدم گفتم چی شد خیلی تند صحبت کردند و اینا منم بی خیال شدم) امیدی هست پیگیری کنم ؟
با توجه به اعمال محدودیت های اخیر دیتاسنتر در خصوص ارایه آی پی، در حال حاضر این سرویس تنها در صورت نیاز شما به نصب گواهینامه اس اس ال بر روی دامین قابل ارایه می باشد.
با این حال در صورتی که به هر مشکلی برخورد میکنید و یا در صورتی که وب سایت شما از یک شبکه قابل دسترسی نمی باشد و یا اینکه در پنل وب مسترتولز گوگل خطایی در یافت میکنید لطفا ما را جهت بررسی و اقدامات لازم مطلع سازید.
تبلیغات اصلا به من ربطی نداره، ولی حتما پیگیری کن،مگه رو گنج قارون نشستی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk