Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
این دفعه که نمیشه، تا 31ام هستیم، اونم هر ظهر و شب یه جا دعوتیم.
یه دفعه با ماشین خودم بیام به شما هم سر میزنم.
یه سایت دانلود میخواستم بزنم خیلی خــــفن! کلی پروپوزال براش نوشتم و ذهن و وقت و فکر و پول گذاشتم، اما به مرحله اسکریپت نویسی که رسید گیر کردم. متوجه شدم یه ضعف شدید تو php دارم و باید برم دنبال آموزش و یادگیری و......................... خلاصه عقب افتاد.
به نظرت یه سایت دانلود با وردپرس بالا بیارم و بعدا که اسکریپت تکمیل شد از از ورژن جدید سایت رونمایی کنم؟ معلوم نیست کی اسکریپت تکمیل بشه.
نظرت؟
هروقت تشریف بیارین در خدمتیم :X
یه حرفی رو ممد فخرای 1-1.5 سال پیش به من گفت، از اون موقع سرلوحه کارم قرارش دادم، گفت چه الان میخوای استارت بزنی چه 10 سال دیگه مهم نیست فقط قوی استارت بزن!
غیلی عالیه که از همین شروع کار همه چیز رو برسی کردین، اما الان اگر یه سایت دانلود با وردپرس بیارین بالا بعد بخواین کلا اسکریپت رو عوض کنین سایت ضربه میخوره و همین طور طول میکشه کاربر به سایت عادت کنه،
من فقط در چند صورت اینکارو میکردم
1) تجربه کافی در مورد سایت دانلود نداشتم و میخواستم تجربه کسب کنم
2) حجم قابل توجهی کاربر و بازدیدکننده داشتم ک اگر من سایت نمیزدم میرفتن از سایت های دیگه استفاده میکردن
3) این یک ایده ناب باشه و سایت رقیبی وجود نداشته باشه (که برای سایت دانلود صدق نمیکنه
-
نظر من بدون شک اینه که حتی شده تا 10 سال دیگه هم صبر کنین ولی با اسکریپت قوی و برنامه طولانی مدت و بودجه درست و حسابی استارت بزنین.