AloneKing
Registered User
- نوشتهها
- 1,810
- لایکها
- 996
یک دامنه ثبت کردم فیلتره.برای رفع فیلتر چه کنم؟
از اینجا اقدام کن کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir
یک دامنه ثبت کردم فیلتره.برای رفع فیلتر چه کنم؟
وبمستران خواب و بیدار چطور میتونم ویدئویی که انکد h264 هست رو پخش کنم؟ با مدیا پلیر نمیشه:jealous:
klite codec pack
filehippo.com
نمیشه![]()
اختصاصی هست و صاحبش راضی نیست.لینک قالب 3علی3 رو کسی داره؟
با عرض سلام ، به هارد مکس تور دور 7200 اینترنال 500 گیگ سالم دسته دوم هست به نظرتون قیمت چند بخرم خوبه ؟ از یکی از دوستان میخوام دست بگیرم نه اون قیمت داره نه من لطفا قیمت رو پی ام کنین تشکر
قابل توجه : دوستانی که فکر میکنند اسپم نمیدن (یا اگر اسپم میدن 4 تا پس مفید هم میدن)
درست نیست شور یه چیزی رو دربیارید . شما ها اسپم شناس هستید و به فکر این تاپیک هستید که باز بمونه دیگه لازم نیست هی تکرار کنید .
کاش به جای حساس بودن روی اسپم و این تاپیک روی انسانیت و روابط بین انسان ها هم حساس بودید .
تا کم اوردید ننویسید " آیا برای اضافه کردن F A R Z A D به لیست سیاه خود اطمینان دارید؟ "
تا قبلش که جواب درست حسابی نمی دادید حالا برم تو لیست سیاه فکر کردید فرقی برام میکنه ؟
دیگه ببخشید شما همش پست مفید می دید یکی هم هست اینجا اسپم میده به پست های مفید خودتون ببخشید دیگه .
همه شما ها اسپم نمی دید فقط من اسپم میدم لطفا دیگه متذکر نشید .
قابل توجه : دوستانی که فکر میکنند اسپم نمیدن (یا اگر اسپم میدن 4 تا پس مفید هم میدن)
درست نیست شور یه چیزی رو دربیارید . شما ها اسپم شناس هستید و به فکر این تاپیک هستید که باز بمونه دیگه لازم نیست هی تکرار کنید .
کاش به جای حساس بودن روی اسپم و این تاپیک روی انسانیت و روابط بین انسان ها هم حساس بودید .
تا کم اوردید ننویسید " آیا برای اضافه کردن F A R Z A D به لیست سیاه خود اطمینان دارید؟ "
تا قبلش که جواب درست حسابی نمی دادید حالا برم تو لیست سیاه فکر کردید فرقی برام میکنه ؟
دیگه ببخشید شما همش پست مفید می دید یکی هم هست اینجا اسپم میده به پست های مفید خودتون ببخشید دیگه .
همه شما ها اسپم نمی دید فقط من اسپم میدم لطفا دیگه متذکر نشید .
F A R Z A D
آواسه همین بحث کردنا و کشدارکردنشونه که بقیه باهات اینجوری رفتار میکنن. وگرنه کسی اینجا با بقیه مشکلی نداره! شمام کوتاه بیا دیگه :|
File 1376633031_-YT-f18EObbEDn3uo.mp4 cannot be saved in directory /home/tikdatai/public_html/video-converter/uploaded
Try to chmod the folder to 777.
Try again