چرا وی پی اس فارس همه بد میگن یوزرش هم بن شده کامکار جان ؟
بنده یک سرویس ازشون دارم اوکی هست
@ebi-narin
بهت گفتم این 500 تومن دستت نمیده، هی گفتی شاید بده.
قبل از بن شدنش روزی 100 تا گزارش از خودش سر همین قضیه داشتم.
شرمنده که اکانتت رو بسته، من رفتم در مورد قضیه تو صحبت کردم و هماهنگ کردم که بیای تاپیک بزنی و پاک نشه و توسط مدیران هم مشکلت پیگیری بشه، اینجوری شد! نمیخواستم بهانه بدم دستش
گند زده، توضیحش از حوصله من که خارجه
شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
الان یوزرش بازه که بیاد جواب شکایات رو بده.
500 تومن فدای سرت داداش :x
اکانت هم به ... :| تاپیک رو زدم 500 تومن هم مال دوستم بودش توی تاپیک چیزی نوشتم که 500 تومن رو بده .
با تاپیک من جوابی نمیمونه واسش
oops
تاپیک زدی که!
حالا باید برم هماهنگ کنم پاک نشه :| مطمئن نیستم نتیجه بگیرم.
تاپیک زدن مال قبل از این ماجرا بود. قبل از این که خودش از بن در بیاد و به کاربرا جواب بده.
میخوای با تاپیک اصلی ادغامش کنم؟
آره دیگه تاپیک زدم زنگ زدم بهش زیادی شاخ شدش منم خیلی ازش بدم اومد گفتم پول واسم مهم نی این مهم تره هرکاری میکنی بکن
فقط بگو این مدارک برای این که اثبات کنه حرف ها و بدون شک هم نمیتونه جوابی بده دیگه
بن دائم از بین رفتن اعتبارش این تاپیکه .
من دارم رایزنی میکنم
حالا یا تاپیک میمونه، یا به صورت یک پست میچسبونیمش به تاپیکی که خودش زده، مدارک از دست نمیره!
خوشبختانه خیلی مودبانه و خوب صحبت کردی. آورین آورین
من دارم رایزنی میکنم
حالا یا تاپیک میمونه، یا به صورت یک پست میچسبونیمش به تاپیکی که خودش زده، مدارک از دست نمیره!
خوشبختانه خیلی مودبانه و خوب صحبت کردی. آورین آورین
این تاپیک جز معدود تاپیک هایی بود که دیدم ابی مودبانه صحبت کرده، احتمالا نوشته داده یکی براش ادیت کرده و متن رو مودبانه کرده : )))))
اتفاقا خیلیم بی صاحابه (ببخشید)نه wht با پی تی فرق داره ))) اونجا صاحب داره و میخواستم تاپیک موندگار باشه تا یکی جستجو میکنه وی پی اس فارس بیاد جلوی چشش :دی
خدایی اینجاش رو داشته باش :دی
خدا رو شکر ایشون دکتر نشدن خدا رو شکر میکنم اگر ایشون دکتر میشدن برای مثال از اتاق عمل میومدن بیرون به همراهان بیمار میگفتن
سلام بیمار شما مرد خدا بهتون صبر بده خدا نگهدار
همونجا یه نفر دیگه هم میمرد !
والا حتی دکتر ها هم اینجوری یه خبر بد رو نمیدن
=)))
نشد، تو تاپیک پست بزن. :hmm: فرصت تاپیک زدنت از دست رفت.
بگو یه مین بازش کنن فقط یه مین :|
ببین، پیوست هاش پریده متاسفانه :|
اگر با این موضوع مشکلی نداری خودم برات بازش کنم.