امین69
Registered User
آهنگ جدید زد عجب چیزیه :lol:
میدم کل ایران قفل کنن روت زاخار انگار جِمی ((سلطانم)) :lol:
لینک بده داوش من ! :lol:
آهنگ جدید زد عجب چیزیه :lol:
میدم کل ایران قفل کنن روت زاخار انگار جِمی ((سلطانم)) :lol:
لینک بده داوش من ! :lol:
@ebi-narin
اولا این که هارد سرور من درست نشد و فقط 1 گیگ خالی دارم.
دوم این که من تمام v p n ها رو تنظیم کردم، pptp بدون مشکل وصل میشه، اما صفحه باز نمیکنه. l2pt هم متصل نمیشه. یه کاری بکن، وگرنه تاپیک میزنم و ازت طلب خسارت میکنم.=)) از دیشب درگیرشم
دوستان سایت هاتون رو محکم بچسبید، 7 8 تا بک آپ هم بگیرید که تابستون تموم شد و مدرسه ها داره شروع میشه!!!!
CNN : رها اعتمادی، مجری شبکه ماهواره ای "من و تو" و برنامه آکادمی موسیقی گوگوش به اتهام تجاوز و آزار جنسی یک پسربچه یازده ساله در انگلیس بازداشت شد.![]()
شبکه CNN گزارش داد؛ رها اعتمادی در لندن زندگی می کند و پلیس اعلام کرد که او پنجشنبه ۱۸ آوریل پسربچه ای به نام جک باتلر را مورد حمله و تعرض جنسی قرار داده است.![]()
این پسربچه در حالی که در مسیر استایفورث به بروکسهلم به سمت خانه می رفت، ساعت ۱۰ و ۵۰ دقیقه شب مورد یک تجاوز خشن جنسی قرار گرفته است.
این پسر بعد از دیدن تصویر رها اعتمادی او را شناسایی کرد و با شکایت خانواده اش، این فرد منحرف دستگیر شد
منبع خبر سی ان ان : Police followed serious sexual assault - CNN iReport
دوستان نرم افزار خوب برای بستن پرت ها چی هستش؟
CNN : رها اعتمادی، مجری شبکه ماهواره ای "من و تو" و برنامه آکادمی موسیقی گوگوش به اتهام تجاوز و آزار جنسی یک پسربچه یازده ساله در انگلیس بازداشت شد.![]()
شبکه CNN گزارش داد؛ رها اعتمادی در لندن زندگی می کند و پلیس اعلام کرد که او پنجشنبه ۱۸ آوریل پسربچه ای به نام جک باتلر را مورد حمله و تعرض جنسی قرار داده است.![]()
این پسربچه در حالی که در مسیر استایفورث به بروکسهلم به سمت خانه می رفت، ساعت ۱۰ و ۵۰ دقیقه شب مورد یک تجاوز خشن جنسی قرار گرفته است.
این پسر بعد از دیدن تصویر رها اعتمادی او را شناسایی کرد و با شکایت خانواده اش، این فرد منحرف دستگیر شد
منبع خبر سی ان ان : Police followed serious sexual assault - CNN iReport
قانونی نیست!یه سوال
اگه یکی ازین سایتای پیش بینی فوتبال و ... کسی راه بندازه درآمدش چطوریاس ؟؟
مشکل قانونی داره یا نه ؟
چقدری حدودا سرمایه می خواد واسه اول کار ؟
دوستان عزیز سایت وردپرسی هست که بالا نمیاد !
وقتی آدرسش رو میزنیم صفحه سفید میاد !
خواهشا کمک کنید
برنامه نویس های آینده..............
من از شما میپرسم، ما داریم به کجا میریم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بزودی بن میشه![]()