iranadsense
Registered User
اگر مادر بوردت ساپورت کنه میشه
How to Automatically Turn on a Computer at a Specified Time
متاسفانه ساپورت نمی کنه مادربوردم
خودشه :دی
اگر مادر بوردت ساپورت کنه میشه
How to Automatically Turn on a Computer at a Specified Time
نکنه الان که سرعت کم شده دارن اطلاعات ما رو جاسوسی می کنن :blink:دوستان کسی امروز 60 دقیقه بی بی سی رو دید؟ یه خبر جالب داشت. اسنودن گفته بود آمریکا تمام ارتباطات فیبر نوری خاورمیانه رو جاسوسی میکنه. تمام اطلاعات اینترنتی و مخابراتی.
با auto power تنظیم کن ساعت 2 روشن بشه بعد idm رو طوری تنظیم کن با روشن شدن سیستم دانلود آغاز بشه.آقا می خوام وقتی ساعت 2 شد کامپیوترم روشن بشه و دانلود بکنه( چون من اون موقع خوابم)
راه حل؟؟؟؟؟
با IDM میشه؟
با auto power تنظیم کن ساعت 2 روشن بشه بعد idm رو طوری تنظیم کن با روشن شدن سیستم دانلود آغاز بشه.
اگه خواستی بگو لینک دانلودشو بدم))))))))
قند شکن خوب معرفی کنید
نه ممنونم :دی
تونل = تونل پلاس - اس تونل - کریو
متاسفانه ساپورت نمی کنه مادربوردم
خودشه :دی
اینم هست که رمز عبور ویندوز رو هم میتونه وارد کنه
تو تنظیمات پاور دست ببرید و تنظیم کنید اصلا خاموش نشه سیستم ،آقا می خوام وقتی ساعت 2 شد کامپیوترم روشن بشه و دانلود بکنه( چون من اون موقع خوابم)
راه حل؟؟؟؟؟
با IDM میشه؟
تو تنظیمات پاور دست ببرید و تنظیم کنید اصلا خاموش نشه سیستم ،
یه اموزشی هم بود که کامپیوتر خاموش بشه میشه روشنش کرد ( خود من پسورد دارم برای همین پاور رو دستکاری کردم)
بعد ای دی ام یه صف ایجاد کنید و تنظیم کنید که سیستم ساعت 2.05 شروع کنه به دانلود ساعت 6.55 قطع کنه میتونید تنظیم کنید کامپیوتر رو هم خاموش کنه
دوستان سلام.
داخل نت افراز بودن با دایکت ادمین تمش فارسی و جالب بود.
برای سرور اختصاصی می خوام همچین کاری کنم لایسنس و غیره رو راهنمایی کنید .ممنون
بچه ها یعنی بعد از اینکه کسی html و css را یاد گرفت دیگر نباید زبان دیگری را یاد بگیرد و می تواند برود سمت php درسته
به جز نرم افزار ها و راه هایی که معرفی شد یکیش از طریق BIOS هست ...یه سوال نرم افزار چطور سخت افزار رو روشن کنه ؟
آقا می خوام وقتی ساعت 2 شد کامپیوترم روشن بشه و دانلود بکنه( چون من اون موقع خوابم)
راه حل؟؟؟؟؟
با IDM میشه؟
سرعت ای دی اس الم فوق العاده اومده پایین
ولی سرعت هر دو تا وایمکسم خوبه![]()
ای دی اس ال من با تعرفه 500 کیلوبایتیش سرعت دانلودش 900 تا 1100 کیلوبایت شده 1-2 ماهی هست اینجوریه یعنی خودم موندم این چه معنی میده ؟ :|
جالبه هرچی فیلم میبینم موزیک دانلود میکنم سایت های سنگین میچرخم زور میزنم از حجم نمیره قبلا فرت و فرت از حجم میرفت روزی 1.5 تا 2 گیگ مصرف میشد الان روزی 500 مگ هنر کنم مصرف بشه !!!!!!!!!!!!
خداوکیلی این سرعت به معده ما سازگار نیست
کسی بجز من اینجا همچین اتفاق ناگواری براش افتاده ؟
اضافه کنم با قند شکن هم حدود 400-500 هست بعضی موقع ها خودش خسته میشه ول میکنه میشه همون 100 دیگه اینم بگیم ریا نشه![]()