هر ایرانی یک دامین ملی = The Iranian nation is a domain
وب ایرانو باش
این سایتو از کجا پیدا کردی؟!
پ.ن: طراحیش واقعا جای تقدیر داره
هر ایرانی یک دامین ملی = The Iranian nation is a domain
وب ایرانو باش
پلاگین برای چه کاری میخوای ؟
ما شادیم و دوستان شادی نیز داریم. و برای همدیگر شادی هایی را خلق مینماییماین سایتو از کجا پیدا کردی؟!
یه پلاگینی میخوام که کلمات خاصی که تعیین می کنم رو تو وردپرس بهش اجازه ی انتشار نده !
پست ها به صورت معمولی توسط کاربران انتشار پیدا می کنه ، در صورتی که از کلمه خاصی استفاده بشه ، پستشون باید بره تو پیش نویس که من بررسی کنم بعد تایید.
همین داستان برای قسمت کامنت ها هم باشه.
همچین چیزی هست یا کسی می تونه بسازه؟
ما شادیم و دوستان شادی نیز داریم. و برای همدیگر شادی هایی را خلق مینماییم
خودش میاد اعلام حضور میکنه
امروز 2 3 تا سوژه خنده'ی خوب نصیبم شده، ولی فردا عزاست 2 تا امتحان دارم بوق ثانیه هم نخوندم : ))
واسه کامنت فکر میکنم داشته باشه ها! دیفالت
دیفالتش که نداره
اگه پلاگینی چیزی میشناسی بده برم ببینم چه جوریاست
یه سر نخی چیزی بدید
بررسی دیدگاه
هنگامی که یک دیدگاه چنین واژههایی را در محتوا، نام، نشانی، ایمیل یا آیپی آن داشت٬ به صف بررسی برود.
این سایتو از کجا پیدا کردی؟!
پ.ن: طراحیش واقعا جای تقدیر داره
معلم ادبیاتش و بخورم.
مشاهده پیوست 100097
من رو راهنمایی کنید. چجوری با تیم طراحی شون تماس بگیرم. آیا؟
مرسیحاج حسین، دستتو بکن اون وسط تهشو پیدا میکنی. ادامه بدی و تلاش مضاعف کنی به امید خدا به سرشم میرسی ...
مشاهده پیوست 100062
کمک خواستی بگو روحی در خدمته، من خستم برم لالا
دیفالته دیگه! :wacko:
شاید wpbazar.com بتونه کارتو راه بندازه
درود
من یه سوال دارم
میخوام زمانی که مثلا با دومین domain.com وارد سایت شدم داخل سایت به انتهای یه لینک یه عدد اضافه کنه
برای فروشگاه هست میخوام برای هر دومین که پارک میشه یه مقدار تعریف کنم که اگر با اون دومین کسی وارد شد به انتهای لینک خرید شناسه بازاریاب اضافه بشه
منظورمو رسوندم؟
php میخوام , اگر کدش طولانیه یا .... یه سر نخ بدید پیدا کنم خودم
ببین MihanV شما یه نمونه آدرست رو بزار و بگو دقیقا میخوای چیکار کنی تا کدش رو برات بنویسم. منظورت رو نسبتا فهمیدم ولی اگر با دوتا نمونه متفاوت بزاری بهت میگم میشه یا نه یا کدش رو بهت میدم