یه دو هفته صبر کن جواب میدن!!
به Shekayat@ ... میل بزن
همه سایتها ازاین کپی میکنن که ازجمله خودت
بابا ول کنین این حرفا رو . دلار امروز شد 1930 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدبخت شدیم رسما . دیگه نه میشه اکانت تبلیغ گوگل رو اکتیو کرد نه جنس خرید واسه شاپ . کرایه ها هم که ده برابر میشه و نرخ لوازم کار و قطعات کامپیوتر و .... حتی هاست و دامین هم تصادعی شده ! همه چیز داره گرون میشه دیگه اصلا و ابدا صرف نمی کنه کار . بقول یه دوستمون سرمایه گذاری رو ول کنیم هرچی پول داریم دیسک خام بخریم انبار کنیم که ده برابر میشه !
بعد یه سری کاربر یا مشتری یا حتی همکار اسکول هر روز پیام میدن قیمتا رو کم کنین ، قیمتا رو کم کنین ! همه چیز داره گرون میشه ، خدمات و فروش های ما از نت روزبه روز بازارش ارزون تر و خراب تر میشه !
من که هرچی پول نقد پس اندازی واسه کارم داشتم رو سریع تبدیل کردم یه خدمات آنلاین و تبلیغات و جنس و لوازم خام و حتی خرید سایت و خدمات ! ریال نگه داشتن تو بانک خود دیوانگیه اینروزا. تا بعد عید همین چیزا باز گرونتر میشه ، حداقل به ارزش ریال امروز یه سری چیز بخریم داشته باشیم تا چند ماه. اکانت گوگلمم فول پر کردم به موقع ، همین الانش سر همین چند صد هزار تومن جلوی ضرر رو گرفتم ! حالا دیگه می ترسم تبلیغات رو اکتیو کنم اکانتم کم شه ! دی:
پول مول بیکار و درست حسابی هم نداریم بریم چند هزار دلار یا چند تا سکه بخریم نگه داریم خیر سرمون!
بابا بیخیال حمید
شما اهل ریسکید ولی من شانس ندارم الان 2 ماه 2میلیون ونیم جنس مغازم رو هواست وقت نمیشه بیام رشت ابشون کنم(بازی کامیپوتری و سونی و کیبرد موس رم ریدر وبکم نرم افزار کارتون فیلم )
بابا بیخیال حمید
جواب نمی دن :lol:
من بابت مسئله ای که پیش اومد رفتم شکایت کردم تو سایت. مراحلش و ریز جلو رفتم. یه هفته بعد یه یارو زنگ زد. صداش از پشت کوه می اومد. حال نداشت بلند حرف بزنه. از یه شماری 02181800081 تو همین مایه ها.
گفت شما بابت فلان مسئله شکایت کردید گفت آره. گفت من با متشاکی تون سعی می کنم حرف بزنم راضیش کنم بهتون زنگ بزنن. اگه تا 2-3 روز دیگه زنگ نزند مراجعه کنید دادسرای جرایم رایانه ای تو شریعتی-ملک
حالا من :|
دوستان وبمستر تا به حال از adf.fly درامد داشتید ؟!
خیلی خوب پول میده
کافیست یک وب سایت پربازدید داشته باشید روزی 5تا10دلار میتونید دربیارید!
امروز صبح ثبت نام در سیستمش کردم تا الان 4دلار گرفتم ! با یک وبلاگی که 100تابازدید داره هر پستش
4 دلار کجا گرفتی؟
به چه حسابی واریز کردن؟
چه جوری؟
زکی ! پیگیری پلیس دیجیتالیشون منو کشته !
چی بوده حالا مگه جریان ؟
خیلی خوب پول میده
امروز صبح ثبت نام در سیستمش کردم تا الان 4دلار گرفتم ! با یک وبلاگی که 100تابازدید داره هر پستش
adf.fly اصلا باز نمیشه
و اینکه واقعا اگر پول بدن ماهم استفاده کنیم ازش؟
کسی تایید میکنه؟
باز میشه. اشتباه تایپی داشته!
adf.ly
و فیلی هم هست!
خیلی خوب پول میده