• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
آقا گوگل المان میگن ایران فیلتره

Google

چک کردم فیلتر بود

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بابا ول کنین این حرفا رو . دلار امروز شد 1930 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

بدبخت شدیم رسما . دیگه نه میشه اکانت تبلیغ گوگل رو اکتیو کرد نه جنس خرید واسه شاپ . کرایه ها هم که ده برابر میشه و نرخ لوازم کار و قطعات کامپیوتر و .... حتی هاست و دامین هم تصادعی شده ! همه چیز داره گرون میشه دیگه اصلا و ابدا صرف نمی کنه کار . بقول یه دوستمون سرمایه گذاری رو ول کنیم هرچی پول داریم دیسک خام بخریم انبار کنیم که ده برابر میشه !

بعد یه سری کاربر یا مشتری یا حتی همکار اسکول هر روز پیام میدن قیمتا رو کم کنین ، قیمتا رو کم کنین ! همه چیز داره گرون میشه ، خدمات و فروش های ما از نت روزبه روز بازارش ارزون تر و خراب تر میشه !

من که هرچی پول نقد پس اندازی واسه کارم داشتم رو سریع تبدیل کردم یه خدمات آنلاین و تبلیغات و جنس و لوازم خام و حتی خرید سایت و خدمات ! ریال نگه داشتن تو بانک خود دیوانگیه اینروزا. تا بعد عید همین چیزا باز گرونتر میشه ، حداقل به ارزش ریال امروز یه سری چیز بخریم داشته باشیم تا چند ماه. اکانت گوگلمم فول پر کردم به موقع ، همین الانش سر همین چند صد هزار تومن جلوی ضرر رو گرفتم ! حالا دیگه می ترسم تبلیغات رو اکتیو کنم اکانتم کم شه ! دی:

پول مول بیکار و درست حسابی هم نداریم بریم چند هزار دلار یا چند تا سکه بخریم نگه داریم خیر سرمون!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بابا ول کنین این حرفا رو . دلار امروز شد 1930 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

بدبخت شدیم رسما . دیگه نه میشه اکانت تبلیغ گوگل رو اکتیو کرد نه جنس خرید واسه شاپ . کرایه ها هم که ده برابر میشه و نرخ لوازم کار و قطعات کامپیوتر و .... حتی هاست و دامین هم تصادعی شده ! همه چیز داره گرون میشه دیگه اصلا و ابدا صرف نمی کنه کار . بقول یه دوستمون سرمایه گذاری رو ول کنیم هرچی پول داریم دیسک خام بخریم انبار کنیم که ده برابر میشه !

بعد یه سری کاربر یا مشتری یا حتی همکار اسکول هر روز پیام میدن قیمتا رو کم کنین ، قیمتا رو کم کنین ! همه چیز داره گرون میشه ، خدمات و فروش های ما از نت روزبه روز بازارش ارزون تر و خراب تر میشه !

من که هرچی پول نقد پس اندازی واسه کارم داشتم رو سریع تبدیل کردم یه خدمات آنلاین و تبلیغات و جنس و لوازم خام و حتی خرید سایت و خدمات ! ریال نگه داشتن تو بانک خود دیوانگیه اینروزا. تا بعد عید همین چیزا باز گرونتر میشه ، حداقل به ارزش ریال امروز یه سری چیز بخریم داشته باشیم تا چند ماه. اکانت گوگلمم فول پر کردم به موقع ، همین الانش سر همین چند صد هزار تومن جلوی ضرر رو گرفتم ! حالا دیگه می ترسم تبلیغات رو اکتیو کنم اکانتم کم شه ! دی:

پول مول بیکار و درست حسابی هم نداریم بریم چند هزار دلار یا چند تا سکه بخریم نگه داریم خیر سرمون!

شما اهل ریسکید ولی من شانس ندارم الان 2 ماه 2میلیون ونیم جنس مغازم رو هواست وقت نمیشه بیام رشت ابشون کنم(بازی کامیپوتری و سونی و کیبرد موس رم ریدر وبکم نرم افزار کارتون فیلم )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دوستان در صورت شکایت می تونید از این لینک استفاده کنید.

https://www.cyberpolice.ir/complaints/1/116

header.jpg

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان در صورت شکایت می تونید از این لینک استفاده کنید.

https://www.cyberpolice.ir/complaints/1/116

header.jpg
بابا بیخیال حمید
جواب نمی دن :lol:

من بابت مسئله ای که پیش اومد رفتم شکایت کردم تو سایت. مراحلش و ریز جلو رفتم. یه هفته بعد یه یارو زنگ زد. صداش از پشت کوه می اومد. حال نداشت بلند حرف بزنه. از یه شماری 02181800081 تو همین مایه ها.

گفت شما بابت فلان مسئله شکایت کردید گفت آره. گفت من با متشاکی تون سعی می کنم حرف بزنم راضیش کنم بهتون زنگ بزنن. اگه تا 2-3 روز دیگه زنگ نزند مراجعه کنید دادسرای جرایم رایانه ای تو شریعتی-ملک

حالا من :|

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
شما اهل ریسکید ولی من شانس ندارم الان 2 ماه 2میلیون ونیم جنس مغازم رو هواست وقت نمیشه بیام رشت ابشون کنم(بازی کامیپوتری و سونی و کیبرد موس رم ریدر وبکم نرم افزار کارتون فیلم )

بهتر اتفاقا آبشون نکردی . یه مدت نیگه دار قیمتش چند برابر میشه ! دی: بعد باید خودت گرون تر بخری ( رفتم بازار به یارو عمده فروشه میگم فلان جنسا که دفعه قبل گفتی انباره بیار ببریم دیگه ، میگه زرنگی ؟ بیارم بفروشم خودم گرونتر بخرم ؟!!!!!!!! ) دی:

نه بابا اهل ریسک چیه ؟ ( گرچه هستم! ) ولی نگه داشتن پول نقد اونم ریال الان ریسکش خیلی بیشتره ! بخصوص تو بانک !!!! دی:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بابا بیخیال حمید
جواب نمی دن :lol:

من بابت مسئله ای که پیش اومد رفتم شکایت کردم تو سایت. مراحلش و ریز جلو رفتم. یه هفته بعد یه یارو زنگ زد. صداش از پشت کوه می اومد. حال نداشت بلند حرف بزنه. از یه شماری 02181800081 تو همین مایه ها.

گفت شما بابت فلان مسئله شکایت کردید گفت آره. گفت من با متشاکی تون سعی می کنم حرف بزنم راضیش کنم بهتون زنگ بزنن. اگه تا 2-3 روز دیگه زنگ نزند مراجعه کنید دادسرای جرایم رایانه ای تو شریعتی-ملک

حالا من :|

زکی ! پیگیری پلیس دیجیتالیشون منو کشته !

چی بوده حالا مگه جریان ؟

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان وبمستر تا به حال از adf.fly درامد داشتید ؟!
خیلی خوب پول میده
کافیست یک وب سایت پربازدید داشته باشید روزی 5تا10دلار میتونید دربیارید!

امروز صبح ثبت نام در سیستمش کردم تا الان 4دلار گرفتم ! با یک وبلاگی که 100تابازدید داره هر پستش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
4 دلار کجا گرفتی؟
به چه حسابی واریز کردن؟
چه جوری؟
خیلی خوب پول میده

امروز صبح ثبت نام در سیستمش کردم تا الان 4دلار گرفتم ! با یک وبلاگی که 100تابازدید داره هر پستش

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
4 دلار کجا گرفتی؟
به چه حسابی واریز کردن؟
چه جوری؟

3تا حساب پشتیبانی میکنن پیپال هم هست

15 و اخر هر ماه واریز دارن

خیلی عالیه پول میدن تقریبا 8دلار شده الان !!

البته 2ساعتی وقت گذاشتم تمام لینکهایم را کوتاه کردم

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
خیلی خوب پول میده

adf.fly اصلا باز نمیشه
و اینکه واقعا اگر پول بدن ماهم استفاده کنیم ازش؟
کسی تایید میکنه؟

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
باز میشه. اشتباه تایپی داشته!
adf.ly

و فیلی هم هست!

دامنه های دیگر هم دارد

q.gs/qz8A
و..

خیلی عالیه درسته ازایران پول کم میده ولی واقعا بازهم خوبه

الان که اپلودسنترها دارن کسب درامد را برمیدارن

adf.fly من تایید میکنم حدس و گمان من است چون کلی سایت و بلاگ کارمیکنن باهاش

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
خیلی خوب پول میده

سلام. من هم هفته پیش این سیستم رو تو یکی از وبلاگهام فعال کردم (یک دامنه خاص رو فقط اتوماتیک کوتاه میکنه) ولی الان که نگاه کردم دیدم 3.5 دلار همش در اومده! تازه بازدیدهای من همش خارجین. 20% هم امریکا.

شما وبلاگت خارجیه؟ درآمدت خیلی خوبه که.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من الان چند سایت پربیننده دارم
روزانه نزدیک به 80هزار آی پی دارند
توشون لینک باکس دارم
اگر لینک از همین لینک باکس ها بدم و مطالبم رو از لینکهای اینها کلیک بشه یعنی بهم پول میدند؟
مثلا یکی از صفحات سرگرمیمو از کوتاه کننده لینک اینها استفاده کنم و لینک اینهارو بزارم
روزی 5هزار تا آی پی کلیک بخوره البته 90% از ایران هم هست
چقدر میشه تقریبا؟

بالا