بعد کد رو کجا بزارم؟ چجوری براش دکمه تعریف کنم که روش کلیک کرد انجام بشه؟
یه آموزش کامل می خوام. (برای وردپرس)
خیلی جالبه که سن برخی از وبمسترها اینقدر پایین است.
چشم!اگر کار با جاوااسکریپت رو بلد نیستید خودتون انجام ندید، به کسی که بلده بسپارید
اگر خطایی توی جاوااسکریپت رخ بده کل محتوای اسکریپتی که توی سایتتونه غیر فعال میشه !
البه کدش فوق العاده سادس !
به بهداشتم کدای نارنجی رو نگاه میکردم به یه کد باحال برخوردم!
کد://please dont delete(malihe)
جالبه و خوبه ولی fifa بهترهآقا ما یه پلاگین وردپرس داریم که لیست کلمه بش میدی + لینک میاد خودش موقع ارسال پست کلمه هایی که گفتی رو به همون آدرسی که دادی لینک میکنه و ذخیره میکنه .
یه پلاگین دیگه هم داریم ( برای یکی بروبچ اینجا نوشتم ) که یه لیست کلمه بش میدی و اگه کلمه تو عنوان پست بود , اصلا نمیزاره پست بشه و به طرفه العینی حذفش میکنه
اینا به درد کسی میخوره که یه کم توسعه اشون بدم و امکانات اضافه کنم ؟ یا نه بیخیال بشم برم سر همون fifa 2014 ?
از این عملکرد ساده تر نیست تو jquery فک کنم .
javascript - jQuery - OnClick, change background color for table cells always when clicked - Stack Overflow
javascript - jquery: onclick change background color - Stack Overflow
jquery - Change DIV background color with .click(function(){ - Stack Overflow
How to change background-color on click with jQuery? - Stack Overflow
jQuery - OnClick, change background color for table cells - Stack Overflow
درست لینک بذار ( به صورت کامل http://content/ )یه مشکل دارم نمی دونم از کجاست :wacko:
من هر لینکی که میزارم تو سایت فور دانلود یو|سایت مرجع دانلود رایگان|4 دانلود یو| یه فور دانلود یو|سایت مرجع دانلود رایگان|4 دانلود یو| میاره اولش مثلا
http://4downloadu.ir/dl.4downloadu.ir/Ali Lohrasbi - Tasmim (Remix).mp3
کسی می دونه؟؟
چشم!
به به
جالبه و خوبه ولی fifa بهتره
خیلی ممنون انشالله که کار کنه.
خیلی ممنون درست شددرست لینک بذار ( به صورت کامل http://content/ )
خیلی ممنون درست شد
ولی میشه توضیح بدید چرا این اتفاق میافته؟
جنيوس .
تقريبا با فراسو هم قيمته .
موس هاي مايكروسافت هم هست ولي تا بحال استفاده نكردم .
موس های Razer استفاده کردید؟
Razer Orochi Black Chrome Edition - رازر ماوس اوروچی کروم ادیشن مشکی
این کیبورد هایی که دکمه هاشون جدا از همه اسم خاصی دارن ؟
صفحه کلید , Farassoo , FCR-2244 PS2 Shiny
فراسو ساده دارم 4 سال میشه استفاده میکنم ، فراسو وایرلس دارم یکسال استفاده میکنم ، هردو بدون مشکل تا امروز کار کرده و راضی بودم ..
ما وضعمون انقدر خوب نیست :دی
http://forum.persiantools.com/t415658.html
من هم همینطور ، یک خوبشو معرفی کنید.
سال 2-3 موس عوض می کنم ، موسی که الان دارم رو ببیند ، گریتون میگیره ، اسکرول اش خراب شده ، سیم اش هم هی قطع وصل میشه ، همه جاش هم لنت کاریه ، در کل مدل اکازیونه واسه خودش :دی
یه موس tonb داشتم بعد از یکسال خراب شد.
یه موس 4tech دارم الان 3 ساله دارم کار میکنم هنوزم سالمه.
قبل اینا دو سه تا موس دیگه عوض کردم ولی مدلش یادم نمیاد
نه .
اين گمونم گيمرز موسه .
فك كنم ميگن كيبورد جزيره اي .
من يدونه فراسو اين شكلي دارم . بدك نيست ولي سطح پاييني داره و تو تايپ باهاش راحت نيستم .
من 7 ساله دارم از موس Meva استفاده میکنم. تنها مشکلش اینه اسکرول خراب شده و سیمش هر چند ساعت یه بار قطع میشه که با جابجا کردن یو اس بیش مشکل حل میشه...
دقیقا!
بهترین نوع کیبورد همینه. سرعت رو واقعا میبره بالا!
این فکر کنم خوب باشه.Logitech Wireless Keyboard K360 - کیبورد لاجیتک بی سیم کی 360
7 سال ! نکنه از این توپی هاست :دی
" تنها مشکلش اینه اسکرول خراب شده و سیمش هر چند ساعت یه بار قطع میشه" دیگه چه مشکلی داره ، حرکت هم می کنه :دی
من حدود یک ساله موس وایرلس ماکروسافت خریدم. اون موقع از دیجیکالا خریدم 63. الان میده 54 تومن. چیز خاصی هم نداره. دقتش هم 1000dpi بیشتر نیست. اسکرولش هم خوب کار نمیکنه.
Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 - ماوس مایکروسافت بیسیم موبایل 1000
از دوستان فروشنده سخت افزار یک سرچی کردم موس های a4tech (البته دیگه وارد نمیشه!) و لاجیتک موسهای مناسبی هستند
a4tech مرگ نداره
مورد داشتيم باهاش فندق هم ميشكسته
تو بازار زياد هست !
هنوز میتونم باهاش کلیک کنم :دی
همچين موسي تو ايران داريم ؟
Razer یه مدل داره
گرون ميده و اينكه جنسي كه از كارتن در اومده دست دو حساب ميشه
درسته
احتمالا این مدلو خرید کنم: G10-810 Wireless
قیمت 70 تو سایتها زدن
از a4tech بهتر از این ندیدم دیگه
من یه دونه a4tech دارم ، لامصب مثل 6600 میمونه
همون فراسو نسبت به قیمتش خوبه.
یه مارک هایی هست اصلا به درد نمیخوره. من گرفتم برام یه ماهم کار نکرد. Singer
هزينه هاست بالا نيست , مخارج زندگي بالاست
بخشی از بحث های وبمستری طی 24 ساعت گذشته !
موفق باشیزکی 1 تومن پوله 560 تی ای دادیم یه سال نشده از رده خارج شد :|
آقا ما یه پلاگین وردپرس داریم که لیست کلمه بش میدی + لینک میاد خودش موقع ارسال پست کلمه هایی که گفتی رو به همون آدرسی که دادی لینک میکنه و ذخیره میکنه .
یه پلاگین دیگه هم داریم ( برای یکی بروبچ اینجا نوشتم ) که یه لیست کلمه بش میدی و اگه کلمه تو عنوان پست بود , اصلا نمیزاره پست بشه و به طرفه العینی حذفش میکنه
اینا به درد کسی میخوره که یه کم توسعه اشون بدم و امکانات اضافه کنم ؟ یا نه بیخیال بشم برم سر همون fifa 2014 ?
خدا هم بیاد پایین جوابمو بده بازم ... :|آقای عزیز دوباره که سایت ها دان شدن!
به هر 3 تلفن شرکت هم چندین بار زنگ زدم پاسخی نگرفتم!
زمانی که ماهیانه 70 تومن برای هاست میدادم همین مشکل رو داشتم الان هم که ماهیانه 500 هزار تومن دارم برای سرور میدم همچنان همین مشکلات هست
شما قول مانیتورینگ سرور رو به من داده بودید نه فقط کانفیگ و یک وی پی اس، پس لطفا بگید چرا من هر روز مجبورم به شما زنگ بزنم و بگم سرور مشکل داره و شما فقط یک ریست کنید و هیچ توضیحی درباره مشکل ندید و از اون بدتر هیچ اقدامی هم برای رفع مشکل انجام ندید؟!
هر روز صبح که از خواب بیدار میشم هی به خودم تلقین میکنم همه چی خوبه، اینجا همه چیز اکی هست، من دیگه عصبی نمیشم و به ظهر نرسیده میفهمم توی چه مملکت آشغالی زندگی میکنم و با چه آدم های ... سر و کار دارم ... :|
اون از ایران خودرو و سایپای عوضی که خونمون رو کردن تو شیشه اینم از وضع شرکت های اینترنتی :|
خدا هم بیاد پایین جوابمو بده بازم ... :|
بخشی از بحث های وبمستری طی 24 ساعت گذشته !
500 تا نبود مگه؟:دیاگه 10بار مهلت فچ کردن سایت تموم بشه , دوباره کی راه میوفته؟لینک فعال سازی داره؟
خشنودی مشکلت سرور نیست ، مشکلت شانس مزخرفته
24 ساعت کارت شده اسپم و چرت و پرت گفتن توی این تاپیک
حداقل دیگه سعی کن وقتی خودت هیچی سردرنمیاری دیگران رو مسخره نکنی
کد تغییر بک با دکمه
Let your visitors choose colors for your pages