لینک لطفا.
از دیشب یه سفارش دادم انجامش 2 دقیقه هم طول نمیکشه نمیدونم چرا کاری نمیکنن! پشتیبان هم جواب نمیده.
گران میگیره!!
StarSoheil
لینک لطفا.
از دیشب یه سفارش دادم انجامش 2 دقیقه هم طول نمیکشه نمیدونم چرا کاری نمیکنن! پشتیبان هم جواب نمیده.
این دیگه مربوط میشه به ملت شریف ایران :دی
وب زیاد قانون درست حسابی نداره راه در رو زیاده واسه خلافکارا...
دوستان کد پاپ آپ پشت صفحه هر آی پی 24 ساعت کسی داره ؟ :blush:
فقط وردپرس
میشه دلیل بیارید؟؟فقط وردپرس
میشه دلیل بیارید؟؟
قالب های مرتبط با موزیک تو نیوک بیشتر و بهتر از وردپرس هستش.
کسی قالب برای سایت موزیک سراغ نداره؟؟(پولی یا رایگان)
میشه دلیل بیارید؟؟
نیوک 8.2 خوراک سایت موزیک غیر مجاز. چون یه سری پلاگین ها داره که میشه آدرس ها و لینک های دانلود رو به راحتی تبدیل به لینک جدید کرد. قالب های زیادی هم داره
اما الان با نیوک 8.2 نمیشه با این همه سایت موزیک مجاز وردپرس رقابت کرد. باید وردپرس باشه. احتمال فیلتر شدن هم کمتره
سایتی همچون تهران موزیک ، بیاتوموزیک به موزیک فکر میکنم همه از وردپرس استفاده میکنن
عوضش قالب های وردپرس شیک و زیباتر هستن
من خودم مدیر سئوی نیوک هستم به شما میگم
نیوک ارزشی نداره
مخصوصا 8.2 که از نظر سئو پرت هستش
وردپرس با یه قالب دو ستونه خوشگیل میترکونه
سایتی همچون تهران موزیک ، بیاتوموزیک به موزیک فکر میکنم همه از وردپرس استفاده میکنن
نه خوب من مجاز کار میکنمنیوک 8.2 خوراک سایت موزیک غیر مجاز. چون یه سری پلاگین ها داره که میشه آدرس ها و لینک های دانلود رو به راحتی تبدیل به لینک جدید کرد. قالب های زیادی هم داره
اما الان با نیوک 8.2 نمیشه با این همه سایت موزیک مجاز وردپرس رقابت کرد. باید وردپرس باشه. احتمال فیلتر شدن هم کمتره
قالب جالب من ندیدم میشه چنتا معرفی کنید؟؟سایتی همچون تهران موزیک ، بیاتوموزیک به موزیک فکر میکنم همه از وردپرس استفاده میکنن
ممنون وردپرس رو انتخاب می کنم.من خودم مدیر سئوی نیوک هستم به شما میگم
نیوک ارزشی نداره
مخصوصا 8.2 که از نظر سئو پرت هستش
وردپرس با یه قالب دو ستونه خوشگیل میترکونه
شما هنوز از بیخوابی رنج میبرین؟![]()
با اجازت همه این ها رو گفته بودیم . سازگاری در مرورگر های مختلف رو خودشون گفته بودند قبل از خرید انجام میدن . ظاهرا بعدش دیگه حس و حال کار کردن نداشتن![]()
@ یاسین
من همه رو خوندم خونم به جوش اومد! حال شما هم که مشخصه! از خدا براتون بازم صبر میخوام! و فراموشی این موضوع.
من کلا به کسی که میگه سئو میکنم اعتماد ندارم و نخواهم داشت!
یکی دیگه هم قبلا از سئو تک ناراضی بود یادم نمیاد کی بود!
حقیقت تلخه دیگه مجبوره!به خدا اقدام امروز مدیر بخش سئو بنده رو بیشتر داغون کرد !
اومدن و تاپیک رو حذف کردن
دلیل حذف: شکایت سئوتک !!!
والله من تهمتی نزدم! حقیقت رو گفتم و تجربه خودم رو میخواستم در اختیار دیگران بزارم
به خدا این درست نیست که اینجوری برخورد میکنن با ما ...
دوستان همت کنید اگر سایت دارید این مطلب رو تو سایتتون قرار بدین
مدیر محترم سئوتک اومده شکایت میکنه تا تاپیک حذف بشه
گناه دیگران چیه که فردا روز این پول رو و چه بسا بیشتر از این رو بدن به این شرکت ؟ شرکت که چه عرض کنم ! به این شخص !!!
واقعا کار خوبی نکرد مدیر بخش که تاپیک رو حذف کرد ...شوکه شدم !
یه مورد واست پ خ کردممیشه دلیل بیارید؟؟