Milad._.R
Registered User
- نوشتهها
- 4,191
- لایکها
- 1,203
خوب کپی بنر مدرسان شریف رو میزدینمطمئنا چند بار دیگه هم فرصت زندگی داشته باشم نمیتونم طراح گرافیک خوبی بشم![]()
بنر امضا چطوره؟
هر روز در مورد همون مطلب پست بزارید با یه بک لینک مناسب تا به یه ثبات برسهمن یه پستی رو میذارم و بعد از یکی دو روز میاد صفحه اول! تا وقتی که پستی مرتبط با اون وارد سایت میکنم همون صفحه اول میمونه ولی چند روز که میگذره شروع میکنه میاد پایین! وقتی شروع میکنه با پایین اومدن دیگه پست مرتبطم که بذارم بالا نمیادسایتم هر روز با 5 یا 6تا پست آپدیت میشه!
مشکل از چیه؟ کمبود بک لینک؟ تعداد پستامو در روز بیشتر کنم؟ خودکشی کنم؟
وردپرس
سایت آهنگی که در امضام هست
منم یک بار یکی از سایت هام رو روی هاستشون بردم که این بازی ها رو داشتیم که بعد من به یه جای دیگه منتقل کردم و با یک سوم منابعی که بهم میگفتن باید ارتقا بدی سایت بدون مشکل بالا میومد .نه از cloudflare برای تنظیم کردن dns استفاده میکنم
رو همون هاست اشتراکی رسانگار هست
روزانه چندتا آیپی دارید؟نه از cloudflare برای تنظیم کردن dns استفاده میکنم
رو همون هاست اشتراکی رسانگار هست
من چندتا سایت دیگه هم دارم رو هاستشونمنم یک بار یکی از سایت هام رو روی هاستشون بردم که این بازی ها رو داشتیم که بعد من به یه جای دیگه منتقل کردم و با یک سوم منابعی که بهم میگفتن باید ارتقا بدی سایت بدون مشکل بالا میومد .
یا از نت افراز بگیرین یا هاست دی ال .
فرقی نکردمیلاد افزونه ها رو یه چک بکن چند تاشون رو غیرفعال کن ببین درسته میشه. شایدم مشکل از قالب باشه به یه قالب دیگه یا قالب دیفالت سوییچ کن ببین فرقی میکنه؟
روزانه چندتا آیپی دارید؟
وقتی virtual ram رم کامل پر میشه چه مشکلی پیش میاد؟
من همین مشکل رو توی وی پی اس داشتم. البته اونجا مشکل از سرعت هارد بود که خیلی پایین بود بعید میدونم مشکلت مثل من باشه. دسترسی ssh داری؟500 میده سایت بالا نمیاد
نه . هاست اشتراکیهمن همین مشکل رو توی وی پی اس داشتم. البته اونجا مشکل از سرعت هارد بود که خیلی پایین بود بعید میدونم مشکلت مثل من باشه. دسترسی ssh داری؟
اگه مشکل از خود وردپرس و افزونه و قالب نباشه، از نظر سخت افزاری یا مشکل از رمه یا هارد.نه . هاست اشتراکیه
مشکل عجیبیه !
آقای صالحی هم سر در نیاورد جیه !
شایدم مشکل از PHP Memory باشه اون رو افزایش دادی ببینی درست میشه یا نه؟
رو 128 امتحان کردی؟memory limit ?
64 گذاشتم فرقی نکرد
http://wp-persian.com/codex/رفع-مشکل-allowed-memory-size-exhausted-در-هنگام-به-روز-رسانی-ورد/
اره. فرقی به حال virtual نمیکنهرو 128 امتحان کردی؟
یعنی هرکی رای نداده محترم نیست؟ من جزو اولین نفرات رفتم رای دادم
این یا خیلی بد درست شده یا ذهن ماها خرابه :دی
بحث سایت پر بازدیدیش نیست بیشتر از ایمیل و حساب کاربری ها ی سایتام هست که خرید میکنن
در مورد سایت هم تا به حال پست ثابت به کسی ندادم و خودم استفاده میکنم چون حیفه بخوای 200 هزار آی پی رو هدر بدی
برای زیور آلات بهتره تو سایت های مرتبط تبلیغ بدی مثلن سایت های در مورد بانوان یا آشپزی و ... ( البته اگه زیور آلاتت زنونست )
کار خوبی میکنی
در موردووکامرس هم دسترسی به پی سی ندارم باید نگاه کنم
احتمالن خطا توی فانکشنهایی که وجود داره هست و ساپورت نمیشه