k-boy
Registered User
یجا بذار ببین کدومش جواب میده دیگه :دیاقا یکی بگه کد پاپ اپ رو کجای قالب وبلاگ باید بزاریم
یا دقیقا قبل از بسته شدن تگ بادی </body> یا قبل از بسته شدن تگ هد </head>!
یجا بذار ببین کدومش جواب میده دیگه :دیاقا یکی بگه کد پاپ اپ رو کجای قالب وبلاگ باید بزاریم
بهتره که انتهای قالب باشه که در صورت لود نشدن پاپ آپ مشکلی برای سایت یا بلاگ به وجود نیاد!مابین
<head>
</head>
شما دیگه چرا ؟؟ipb
قيمت پايه اش 175 دلار هست . مد هاش هم هر كدوم 50 دلار
حدود 700 تومن ميشه
بچه ها رو هاردت کال آف دیوتی بازی نمیکنن؟ :دییعنی چی میتونه به صورت ثابت 2 گیگ virtual ram رو بخوره ؟![]()
باز میشه.
شما دیگه چرا ؟؟
بهشون پیغام بده ، با یکی از دامنه هات تاق بزن![]()
اون کاری که گفتم رو انجام ندادید؟یعنی چی میتونه به صورت ثابت 2 گیگ virtual ram رو بخوره ؟![]()
هرگونه خرید و فروش مرتبط با فیس بوک ممنوعه. اعم از پیج، لایک، پروفایل، تبلیغات و ...آقا فروش پیج فیسبوک تو انجمن مجاز هست ؟
اگه مجاز هست تو کدوم بخش میشه تاپیک زد ؟
چرا انقدر پیچیدش میکنیبرادران سئو کار؟
تا اونجایی که من متوجه شدم یه بخشی از سئو , سئوی قالبو شامل میشه که مربوط به کدنویسی و تگای مختلفه (معیارای W3 که با gtmetrix میشه سنجید) و بخش دیگه هم شامل نوع ارسال مطلب و بکارگیری کلمه های کلیدی و توضیحاته !
این سئو بخش دیگه ای هم داره؟
برادران سئو کار؟
تا اونجایی که من متوجه شدم یه بخشی از سئو , سئوی قالبو شامل میشه که مربوط به کدنویسی و تگای مختلفه (معیارای W3 که با gtmetrix میشه سنجید) و بخش دیگه هم شامل نوع ارسال مطلب و بکارگیری کلمه های کلیدی و توضیحاته !
این سئو بخش دیگه ای هم داره؟
آخرین فعالیت ehsan:
دیروز ساعت 3:40 عصر
خسته نباشی :|)))))))
سلام
ببینید عکس های این پست باز میشن؟