من از دوتاتون![]()
![]()
به نظرتون كي از كي كپي كرده :دي
با شناختی که من از گوگل دارم وقتی شما یک پستی رو ویرایش میکنید گوگل بهتون ورودی میده ببینه مطلبتون مفیدتر شده یا اسپمرتر .....این امر رو هم با مدت زمانی که کاربر (که از گوگل اومده)توی وب میمونه و تعداد کلیک هاش میسنجه.دوستان من وقتی پستی های قدیمی رو اپدیت میکنم ( البته بالا نمیارمشون ) فقط اپدیت میکنم دوباره ورودی میگیرنچرا اینطوری میشه ؟
![]()
با شناختی که من از گوگل دارم وقتی شما یک پستی رو ویرایش میکنید گوگل بهتون ورودی میده ببینه مطلبتون مفیدتر شده یا اسپمرتر .....این امر رو هم با مدت زمانی که کاربر (که از گوگل اومده)توی وب میمونه و تعداد کلیک هاش میسنجه.
من که میگم iranjoman کپی کرده چون من اول img رو دیدم![]()
![]()
به نظرتون كي از كي كپي كرده :دي
رو چشم آقا جواداقا اگه رفت و امد خونوادگی هم باهاش دارید سفارش ما رو هم بکنید
رو چشم آقا جواد
ما از وبمستری هیچی بلد نیستیم ولی گوگلو با هزارها سایت و وبلاگ اسمپر(زیاد) و غیر اسپمر(کم) امتحان کردیم.
img.ir از up.iranjoman.com :دی
من که میگم iranjoman کپی کرده چون من اول img رو دیدم
شما كه اسم و لوگو ما رو برداشتي اينم روشمن از دوتاتون
به زودی
من که هستم !محسن شهبازی کجایی؟!...
The Wolf of Wall Street Imdb
اینو کسی داره لینک دانلودشا ؟
کد:The Wolf of Wall Street Imdb
ورودی رو که میدهاین وضعیت الان برای سایت های عکس چطور میشه ؟
یعنی چهار تا توضیح ادامه میکنی و بعد به روز اوری و بعدش ورودی میده و بعدش چی میشه ؟
عذر خواهی میکنم 300000تا کار داشتم وگرنه قصدم کمک بود که متاسفانه کارخراب شد soryفرجاد خودتی؟! :دی
شما که یه قولی دادی کار رو فرداش تحویل بدی، ولی بعد از چندین بار پخ دادن بهت، حتی 1 بار هم جواب ندادی! 10 روزه منتظر تحویل کار شما هستم تا سایتو بالا بیارم :|
به هر حال دوباره دادم یک شخص دیگری طراحی کنه
پ.ن: شما هم از این بعد ایگنور هستی :|