این دکمه تشکرو محکم فشار ندی قبول نمیکنه چرا؟![]()
برای من هم باید دکمه موس رو محکم فشار بدی تا اعمال بشهمشکل از ماوستون نیست؟ اشاره گر من از کنار دکمه رد هم بشه, یه تشکر زیبا اعمال می شه![]()
این دکمه تشکرو محکم فشار ندی قبول نمیکنه چرا؟![]()
برای من هم باید دکمه موس رو محکم فشار بدی تا اعمال بشهمشکل از ماوستون نیست؟ اشاره گر من از کنار دکمه رد هم بشه, یه تشکر زیبا اعمال می شه![]()
مشکل از دکمه اس! به موس های خود دست نزنید!برای من هم باید دکمه موس رو محکم فشار بدی تا اعمال بشه![]()
http://www.doostiha.ir/ قالبش چیه ؟ رایگانه ؟
ببخشید که دیر پاسخ میدم...شاید شما طوری دیگه ای فکر میکنی :دی
وقتی این مشکل پیش اومد فقط سی پنل بالا نمیومد همین (سایت و غیره... مثل هلو کار میکردند)
و همون طور هم که گفتم زیر 24 ساعت درست شد...
ببخشید که دیر پاسخ میدم...
اما نباید برای هاستینگ همچین اتفاقی بیفته....
بنده زیاد هاست تعویض کردم،مشکل ندیدی که به این میگی مشکل :دیببخشید که دیر پاسخ میدم...
اما نباید برای هاستینگ همچین اتفاقی بیفته....
انصافا رسانگار از نظر فنی در سطح بالایی قرار داره.مشکل virtual ram خودش حل شد . همینطوری الکی
شاید اپدیت کردن وردپرس تاثیر گذاشت. ولی بعد از مدتی مشکل حل شد برای همین نمیشه نظر قطعی داد که مشکل از چی بوده
به هر حال خیلی خوشحالم که حل شده مشکلتون...مشکل virtual ram خودش حل شد . همینطوری الکی
شاید اپدیت کردن وردپرس تاثیر گذاشت. ولی بعد از مدتی مشکل حل شد برای همین نمیشه نظر قطعی داد که مشکل از چی بوده
به هر حال بنده هم همین رو عرض کردم...بنده زیاد هاست تعویض کردم،مشکل ندیدی که به این میگی مشکل :دی
حیف کپککپکی بیش نیست
بهرام گوش کنید، تغییر را احساس کنید
بانک ملت تغییر را احساس کنید30 گردش آخر رو نشون میده.
باید باعث و بانی این قالبو اعدام کرد :دیقالب از این خزتر من ندیدم. شما دیدی ؟
منم هرچی سایت میشناختم این چند وقت به فاک رفتن :|نصف پاپ آپهایی که میهن وب ادز برای من میشمره معلق شدند! دلیلش هم: زمان شمارش هم از 0 ثانیه به 5 ثانیه افزایش یافت :|||
یک سایت پاپ آپ معرفی کنید زمانش 0 باشه و یک پاپ آپ باز کنه. کنار پاپ آپ خودم قرار بدمش که کلا بشه 2 تا :دی
نتیجه تمامی تست هامون به باد رفت :دیمنم هرچی سایت میشناختم این چند وقت به فاک رفتن :|
زمان صفر باشه ، چه بازدهی برای خود سایت پاپ آپ داره ؟نصف پاپ آپهایی که میهن وب ادز برای من میشمره معلق شدند! دلیلش هم: زمان شمارش هم از 0 ثانیه به 5 ثانیه افزایش یافت :|||
یک سایت پاپ آپ معرفی کنید زمانش 0 باشه و یک پاپ آپ باز کنه. کنار پاپ آپ خودم قرار بدمش که کلا بشه 2 تا :دی