Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
همین الان خبر داغ به دستم رسیده که آبجی پرتره از سرعت دانلودش عکس گرفته بخاطرش بهش پناهنگی کره جنوبی دادن با سرعت نت 100 گیگ بر ثانیه : )))))))))
شاتل بگیر خوبه.چرا, پارس آنلاین دارم اما 2 ماهه سرعتش زغالی شده, زنگ هم می زنیم می گیم چه وضعشه جواب درست حسابی نمی دن, در بهترین حالت با سرعت 10 کیلوبایت دانلود می کنیم, دانلود حالا هیچی پیج باز نمی شه اصلا!!!!
می خوایم کوچ کنیم به یه سرویس دهنده دیگه, شاید آسیاتک.
تعداد خاصی نداره، فقط تذکر میدن سریع پاک کنین و باهاشون کلنجار نرین هیچ وقت فیلتر نمیکنن، نمونه سایت خدا بیامرز خودم که 100-150 تا تذکر خورد آخرشم فیلتر نشد : ))))آقا کسی خبر داره فیلترینگ چندبار اخطار بده سایت فیلتر میشه ؟
256- 120k512 مخابرات سرعت دانلود 70
گند زدن بخدا
اینا سرویس دهندن شما دارید؟!
مخابرات داریم 120 دی ال میکنیم.
گوگل نمیزاره ببینی؟
دقیقا از کجا نگاه میکنی؟
آبجی قدیمی مشکل از های استت هست![]()
همین الان خبر داغ به دستم رسیده که آبجی پرتره از سرعت دانلودش عکس گرفته بخاطرش بهش پناهنگی کره جنوبی دادن با سرعت نت 100 گیگ بر ثانیه : )))))))))
http://img.ir/GbCc.png256- 120k![]()
تعداد خاصی نداره، فقط تذکر میدن سریع پاک کنین و باهاشون کلنجار نرین هیچ وقت فیلتر نمیکنن، نمونه سایت خدا بیامرز خودم که 100-150 تا تذکر خورد آخرشم فیلتر نشد : ))))
پ.ن: سیاوش خدا بگم چیکارت کنه بخاطر دامین web-master.ir : )))))
البته من هم باید دکمه تشکر رو محکم بفشارمپارس آنلاین خیلی خوب بود, من تا 2 ماه پیش با 500 تا دانلود می کردم, 100 مگ رو تو چند دقیقه دانلود می کردم نمی دونم به بهمن نزدیک شدیم اینطوری شده!!! یا کلا سرعت نت پوکیده!!! تو ایران هیچ چیز غیرممکن نیست![]()
اون دیگه بستگی داره به موضوع سایت و نوع محتوا، ولی در کل بهترین اره حل اینه که متن محتوا رو پاک کنی و بجاش بنویسی به تذکر فلان مطلب حذف شدبه ما تا حالا دو بار تذکر دادن
امین بعد حتما باید پست رو حذف کنم یا لینک دانلود رو هم حذف کنم اوکیه ؟
پ ن : : )))))))))) بکش بیرو از دامینه بابا![]()
چه دسکتاپ خلوتی داریhttp://img.ir/GbCc.png
قبلا سرعت کم میشد این میشد الان سرعت بالا 80
قبلا پارس انلاین بودم عالی بود (البته الان اونم ...)
اون پوشه 147 خیلی شلوغ ر از این حرفاست
با وب مانی هم کار میکنه؟
برا من که کمتر از یه روز رفع فیلتر کردن!! تیکت بزن بشون بگو زودتر انجام بدن :دیعجبز از دو روز پیش زدن تا چند ساعت دیگه رفع فیل.تر میشی فعلا خبری نیست...
نه عزیزمبا وب مانی هم کار میکنه؟