Fereydoon74
Registered User
بک لینک رنک 4 به بالا کسی نداره؟
خودتو لوس نکن :دیمن از اول ابتدایی در آزمونهای قلم چی شرکت کردم.![]()
فکر کردم شوخی میکنیخودتو لوس نکن :دی
راز موفقیتت چی بود کدوم قالب رو سئو کردی؟؟
من خیلی با وردپرس کار نکردم ، راه سادش میتونی از "کلمه ای میخوای %post_id%" بزاری مثلا new243/ اینطوری.2.000.000 کاراکتر رایگانه.
راهی نیست مثل لینک های یوتیوب بشه ؟
یه رشته حروف رندوم به جای عنوان فارسی بزاره.
فکر کردم شوخی میکنی
واسه این سایت جدیدمه به نظرم تو یاهو آدرسشو دادم بهت.
+
خیلی راحت 100درصد میده اینطوری به درد نمیخوره![]()
چرا یادم رفت برش دارمدیگه تو یاهو گفته باشی یا نه فرقی نمیکنه آدرسو گذاشتی که! کلیپ آباد!
بله بهترین کارو شما کردی چون اگه ادرس سایت اینجا باشه امکان ریپورت به فیلترینگ و معرفی سایت شما به عنوان اسپم وجود دارد :دیچرا یادم رفت برش دارم![]()
میخای ریپ کنی؟من که فارسی کنم حتما میگم، ولی قالب AsiaDownload بزودی به صورت رایگان برای دانلود قرار میگیره که حس زرنگی بعضی از دوستان بخوابه.
به نظرم سودشون به بازدید کنندشونه.به نظرتون بعضی سایت ها آگهی استخدام که میزارن چه سودی براشون داره؟
اصلا ارزش ریپورت دادن داره؟بله بهترین کارو شما کردی چون اگه ادرس سایت اینجا باشه امکان ریپورت به فیلترینگ و معرفی سایت شما به عنوان اسپم وجود دارد :دی
اونایی که کپی میکنن اره واسه بازدیده ولی بعضیا خودشون گزاشتن. حالا سوال اینه که چرا سایت های تفریحی پربازدید از اینا میزارن؟به نظرم سودشون به بازدید کنندشونه.
i dont knowاونایی که کپی میکنن اره واسه بازدیده ولی بعضیا خودشون گزاشتن. حالا سوال اینه که چرا سایت های تفریحی پربازدید از اینا میزارن؟
اینو صبح نصب کردم ولی همون موقع غیر فعالش کردم mmfilesi-random-postافزونه ای چیزی نصب نکردی؟
تو مرورگر دیگه ای تست کردی؟لینک عکس
نه پیوند یکتا هست , نه میشه گرافیکی پست گذاشت ! تاریخ میلادی شده و...
ممکنه از افزونه ها باشه اگر جدیدا افزونه نصب کردی غیر فعالش کن،کش مرورگر رو هم خالی کن ممکنه درست بشه.لینک عکس
نه پیوند یکتا هست , نه میشه گرافیکی پست گذاشت ! تاریخ میلادی شده و...
با کروم درست نشون میده.تو مرورگر دیگه ای تست کردی؟
مال من هروقت تو چروم :دی اینطوری میشه میرم با فایرفاکس درسته
کش فایرفاکسو خالی کردم ولی درست نشد. با کروم مشکلی نداره.ممکنه از افزونه ها باشه اگر جدیدا افزونه نصب کردی غیر فعالش کن،کش مرورگر رو هم خالی کن ممکنه درست بشه.