http://forum.shoptalk.ir/topic/28-ست-کردن-دامنه-روی-فروشگاه-ها-با-پست-های-تکراری-فای/
بچه ها یه سری به اینجا بزنید و اگه ممکنه پاسخ منم بدید.
بچه ها یه سری به اینجا بزنید و اگه ممکنه پاسخ منم بدید.
سایت های ارائه دهنده ابزار وبلاگ , قالب وبلاگ , خدمات وبلاگ نویسی , خدمات وبمستری و ...سایت برای تبلیغ دامنه.نت سراغ دارید؟ چه نوع سایتهایی جواب میده به نظرتون؟ یا هر روش دیگری جهت تبلیغ؟
یه سایت با 300 مطلب اختصاصی + 200 تا کپیآقا به نظرون کدوم بهتره؟! :
یه سایت با 300 مطلب اختصاصی!
یه سایت با 300 مطلب اختصاصی + 200 تا کپی
سایت های ارائه دهنده ابزار وبلاگ , قالب وبلاگ , خدمات وبلاگ نویسی , خدمات وبمستری و ...
به نظرم بنر هم مناسبه مثلا ثبت دومین .ir 4 تومن
تبدیل وبلاگ شما به سایت
و ...
آره ولی وبلاگدهی ها تعرفهاشون بالاست ولی یک تست میکنم حتما@M+J به نظرم تو سایت های وبلاگدهی تبلیغات کنی بهتر از هرجای دیگه میتونه باشه
با سلام خدمت شما دوست عزیزسلام بر همکاران وبمستر عزیز
آقایون و خانومها به نظر شما این سایتی که 2 ماه روش وقت گذاشتم و از پایه تاسیس شده و لینکش در امضام هست چند درصد شانس برای موفقیت داره و چه کارهایی میشه براش انجام داد؟
به نظرتون بفروشمش بره یا اصلا شما کسی رو میشناسید بخواد توش سهیم بشه یا بخرتش؟ یا حیفه؟ یا مفت نمی ارزه؟
نه بدرد نمیخوره بده من برات نگهش دارمسلام بر همکاران وبمستر عزیز
آقایون و خانومها به نظر شما این سایتی که 2 ماه روش وقت گذاشتم و از پایه تاسیس شده و لینکش در امضام هست چند درصد شانس برای موفقیت داره و چه کارهایی میشه براش انجام داد؟
به نظرتون بفروشمش بره یا اصلا شما کسی رو میشناسید بخواد توش سهیم بشه یا بخرتش؟ یا حیفه؟ یا مفت نمی ارزه؟
باید انالیز کنیم ببینیم چیکار میکنناین سایتهایی که سریع بازدید میگیرن دارن مخمو میخورن بدجوری ذهنمو مشغول کردن![]()
داداش ثبت کن دیگهکسی نبود ؟
نیازمند 1 دومین بلا استفاده هستم ... یه دومینی که به هیچ دردتون نمیخوره و قصد تمدید هم ندارید . برای تست یه پروژه اس که ممکنه گوگل بلک لیستش کنه .
.ir هست میخوایکسی نبود ؟
نیازمند 1 دومین بلا استفاده هستم ... یه دومینی که به هیچ دردتون نمیخوره و قصد تمدید هم ندارید . برای تست یه پروژه اس که ممکنه گوگل بلک لیستش کنه .
خیلی آنالیز کردم به نتیجه خاصی نرسیدم.باید انالیز کنیم ببینیم چیکار میکنن
مرسی .ir دارم چون زیاد نمیشه رو محتواش کنترل داشت ممکنه محتوای خاک بر سری بگیره . نمیخوام دردسر بشه.ir هست میخوای
من هم هم سن تو بودم اومدم چند تا سایت راه انداختم که تهشم به هیچ نتیجه ای نرسیدم !!! هر کدوم هم با یه مدیریت محتوا ! یکی جوملا بود یکی نیوک و اصل کاری هم وردپرس !سلام
وبمستری سراغ دارید سنش از من پایین تر باشه؟
من مدیر سایت تک ساز هستم(www.tak3az.ir)
البته ی چتروم هم دارم که نمیخام ادرسشو اینجا مطرح کنم
و فردا 16 بهمن هم میخام ی سایت موزیک دیگه بزنم
ببخشید نگفتم بنده متولد 78 هستم
3/2/1378
تو خوابگامون بعضی وقتا با سرعت 1 مگ هم دانلود می کردم و معمولشم +600 بود ولی تو خونه رو 50 60 به زورهرسما سرویس میشم سر اینترنت خوابگاه!!!
دوستان که تجربه هاتون رو درباره اینترنت خوابگاه بگید :دی