ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
ب گومانم اشتبا کوت کرده ایدبله راست میگی....
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ب گومانم اشتبا کوت کرده ایدبله راست میگی....
ب گومانم اشتبا کوت کرده اید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
گوگل هر چند وقت یکبار این مشکل رو پیدا میکنهتو اکثر کیوردا به جای پستام یا تگام , پیج اصلیم میاد بالا! چرا اینطوری میشه؟
این P2UP.IR واقعا شورش رو در آورده!
حسابم رو 3500 تومن شارژ کردم، که پاپ آپ بحزم، همون لحظه پیام اومده نوشته:دوستان عزیز فعلا بخش خرید پاپ آپ غیر فعال میباشد
این چه وضعشه دیگه...فقط دنبال فرصت هستن پول بگیرن
یه دونه تفریحی بزرگسالان به تایلندی بزن ببین چه ترافیک عظیمی رو جذب میکنه !!! :|نظرتون چیه یه سایت تفریحی به زبان چینی کره ای جاپونی بزنیم ؟
به نظرم خوبهیه دونه تفریحی بزرگسالان به تایلندی بزن ببین چه ترافیک عظیمی رو جذب میکنه !!! :|
برو خداتو شکر کن صفحه اصلیت بالا میاد برا من تو یکی از کیوردا که روش کار کرده بودم یکی از پستام اومده بالا که اصن ربطی بهش ندارهتو اکثر کیوردا به جای پستام یا تگام , پیج اصلیم میاد بالا! چرا اینطوری میشه؟
این کشورای جنوب شرقی هم قانون کپی رایت دارن ؟؟؟ ( باس هاست وارز گرفت یا نه ؟؟)به نظرم خوبه
ادم یه سایت بزنه چنتا نویسنده جذب کنه برای هر زبان و کشور جنوب شرقی چارتا فیلم و سریال کره ای و عکس بازیگرانش رو بزنی ترافیک خیلی بالایی میده
می خوامت رفیق خوبی . چی کار می کنی.برو خداتو شکر کن صفحه اصلیت بالا میاد برا من تو یکی از کیوردا که روش کار کرده بودم یکی از پستام اومده بالا که اصن ربطی بهش نداره
این اتفاق برای منم افتاده. تو گوگل ایمیج یه عکسی اومده بالا که وقتی روش کلیک میکنی میره تو یه پیجی که هیچ ربطی به اون عکس نداره! خدا شفاش بده.برو خداتو شکر کن صفحه اصلیت بالا میاد برا من تو یکی از کیوردا که روش کار کرده بودم یکی از پستام اومده بالا که اصن ربطی بهش نداره
این کشورای جنوب شرقی هم قانون کپی رایت دارن ؟؟؟ ( باس هاست وارز گرفت یا نه ؟؟)
به نظرم میخوای بالا بیاری سایت رو با زبان انگلیسی بالا بیار ولی تو تگا از زبانی چینی و ... استفاده کن
ممنون مرسیمی خوامت رفیق خوبی . چی کار می کنی.
راستی اخر جریان سایتت درست شد. بازدید برگشت یا نه هنوز خرابه
ایشالا خدا یه عقل درست حسابی به گوگل بده یه پول درست حسابی ترم به ما که دست از سر گوگل برداریماین اتفاق برای منم افتاده. تو گوگل ایمیج یه عکسی اومده بالا که وقتی روش کلیک میکنی میره تو یه پیجی که هیچ ربطی به اون عکس نداره! خدا شفاش بده.
فکرشو از سرت بیرون کن ایده مال خودمهراستی یک سوال دارم. از اساتید. چین با توجه به جمیعتش چند تا از 100 سایت برتر دنیا را در اختیار دارد.