miladgraph
همکاربازنشسته
دوستان کسی اسکریپت جامعه مجازی داره
اگه اره قیمتش رو پ.خ کنید.
دوستان کسی اسکریپت جامعه مجازی داره
برو تو کار بادی پرس فکر کنم خوب باشهدوستان کسی اسکریپت جامعه مجازی داره
داداشچراغ خواب لاک پشت
ساعت مارگارینا
همه سیستم ها دارنداداش
ساعت مارگاریتا تو کدوم همکاری در فروشه؟
فکر نمیکنم این محصول پرفروش باشه! احتمالا سیستم ها به میزان زیادی خریدند و جزء پرفروش قرار میدن که بفروشنش! برای من که پرفروش نبوده. هرچند کلا فروشمون خیلی خراب شده :|||||چراغ خواب لاک پشت
نه این دوتا تجربه ی خودمه کاری با سیستم ها ندارمفکر نمیکنم این محصول پرفروش باشه! احتمالا سیستم ها به میزان زیادی خریدند و جزء پرفروش قرار میدن که بفروشنش! برای من که پرفروش نبوده. هرچند کلا فروشمون خیلی خراب شده :|||||
شما آمار سایتهای پاپ آپ رو داری؟دوستان این سیستم های ارائه درگاه پرداخت واسط از تعداد وبلاگدهی ها بیشتر نشدند هنوز؟ :دی
لول ... هیچی فعلا غیر از این ساعت های درب و داغون کسی نمیخره انگار ! :|فکر نمیکنم این محصول پرفروش باشه! احتمالا سیستم ها به میزان زیادی خریدند و جزء پرفروش قرار میدن که بفروشنش! برای من که پرفروش نبوده. هرچند کلا فروشمون خیلی خراب شده :|||||
نه چندان اما عجیب نیست....شما آمار سایتهای پاپ آپ رو داری؟![]()
یادش بخیر زمانی 1-2 تا فروشگاه اینترنتی بود بعد زیاد شد و اینماد رو ایجاد کردننه چندان اما عجیب نیست....
عجیب اینه که دولت داره جلوی بانکها رو میگیره که به ملت بی خود درگاه ندن و این سایتها دارند به وی.پ.ی ان فروشها درگاه میدن...
یادش بخیر زمانی 1-2 تا فروشگاه اینترنتی بود بعد زیاد شد و اینماد رو ایجاد کردن
فکر کنم با زیاد شدن این درگاهها یه درگاه نماد یا یه همچین چیزی هم برا اینا را بیفته
من که نمادم ok شه میرم رو درگاه بانکی مستقیم
برا منم به هیچ وجه پر فروش نبوده از اون زمانی که این اومد رو بورس کلا یکی فروختم ...فکر نمیکنم این محصول پرفروش باشه! احتمالا سیستم ها به میزان زیادی خریدند و جزء پرفروش قرار میدن که بفروشنش! برای من که پرفروش نبوده. هرچند کلا فروشمون خیلی خراب شده :|||||
گرفتن درگاه بانک ملت چقدر هزینه داره ؟؟؟ تقریباً ؟الان هم هستند بانک هایی که بدون نماد میدن....
بانک ملت و ملی و پارسیان....
بگید که پرونده در جریانه بهتون میدن......
من بهتر از اون رو سراغ دارم سودش نسبت به ساعت هم خوبهلول ... هیچی فعلا غیر از این ساعت های درب و داغون کسی نمیخره انگار ! :|
ملت نماد نمیخوادیادش بخیر زمانی 1-2 تا فروشگاه اینترنتی بود بعد زیاد شد و اینماد رو ایجاد کردن
فکر کنم با زیاد شدن این درگاهها یه درگاه نماد یا یه همچین چیزی هم برا اینا را بیفته
من که نمادم ok شه میرم رو درگاه بانکی مستقیم