miladgraph
همکاربازنشسته
شیر کنید دانلود میکنیم . اصلا آپلودش هم با من :دیالبته وبمسترا پول ندارن کتابشو بخرن![]()
شیر کنید دانلود میکنیم . اصلا آپلودش هم با من :دیالبته وبمسترا پول ندارن کتابشو بخرن![]()
نه مهدی جون داری اشتباه می کنی. حتما می خرن و پر فروشم میشه.البته وبمسترا پول ندارن کتابشو بخرن![]()
زبونت رو گاز بگیر اینجا تنها چیزی که هیچوقت ارسال نمیشه اسپمهتو رو خدا کمتر اسپم بدید، جون هرکی دوست دارید...
اینجا جای گفتگوی دو به دو که نیست!
دوست عزیز اسپم که نمی دهیم. ما داشتیم از چند صفحه قبل در مورد پکیج داش امین. بعد نرم افزاری که داش علیرضا داد کمی بحث کردیم.تو رو خدا کمتر اسپم بدید، جون هرکی دوست دارید...
کی دو به دو صحبت کرد ؟تو رو خدا کمتر اسپم بدید، جون هرکی دوست دارید...
کی دو به دو صحبت کرد ؟
چه موضوعی صحبت کنیم اسپم نیست ؟دارند راجب مشکلات وبمستر ها صحبت میکنند دیگه نمیشه همه پست هایی که زده میشه مقالات isi باشه که ...
![]()
اسپم یعنی اینکه بیاییم در مورد موزیک ویدئوی جدید تیلور سوئیفت بحث کنیم ، (که البته اون هم کم جای بحث نداره :دی)تو رو خدا کمتر اسپم بدید، جون هرکی دوست دارید...
کم کم عادت میکنی :دی حتا یهو دیدی یکی همچین حرفی رو به خودت گفتتو رو خدا کمتر اسپم بدید، جون هرکی دوست دارید...
داداشا هاست میزبانی فایل هاست ایران استفاده کردید؟Excelent blog![]()
وردپرساسکریپت این سایت چیه؟
http://cystore.ir/
زنگ بزن پشتیبانی ، علت اش رو جویا شو ، واقعا جای نگرانی داره :دیمن اینترنتم امروز قط نشده یعنی چه اتفاقی داره میوفته؟ فک کنم خدا داره منو امتحان میکنه ...
120 درصد ...اره همین که 80درصد پست ها مقالات isi هستش بسته دیگه چقدر انتظارات بالا رفته
شماره تلفن منو میشناسن جواب نمیدن :دی از بس زنگ میزنم همیشه :دیزنگ بزن پشتیبانی ، علت اش رو جویا شو ، واقعا جای نگرانی داره :دی
اقا این که دوشواری نداره خیلی سادس میری روی فولدر wp-admin گزینه protect رو میزنی و رمز میزاری براشدر ادامه مباحثی که در مورد بدبختی وبمسترا مطرح شد نظرتون
رو ایمیلی که همین الان رسید به دستم جلب می کنم :
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند در پی حملات شدید از نوع Bruteforce بر روی برنامه وورد پرس شما، بخش مدیریت برنامه شما توسط سیستم امنیتی شرکت نت افراز به صورت موقتی غیر فعال شده است.
من دارم میرم تو افق محو شم کسی نمیاد ؟؟؟![]()
این ایمیل هزاران بار برا منم اومده :دیدر ادامه مباحثی که در مورد بدبختی وبمسترا مطرح شد نظرتون
رو ایمیلی که همین الان رسید به دستم جلب می کنم :
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند در پی حملات شدید از نوع Bruteforce بر روی برنامه وورد پرس شما، بخش مدیریت برنامه شما توسط سیستم امنیتی شرکت نت افراز به صورت موقتی غیر فعال شده است.
من دارم میرم تو افق محو شم کسی نمیاد ؟؟؟![]()