R_e_z_a
Registered User
- نوشتهها
- 2,646
- لایکها
- 1,803
نه نشون نمیده یه عدد میده که درست متوجه نشدم برای چه کاریهتعداد دفعات رو هم نشون میده؟ یادمه فقط نمودار بود.
نه نشون نمیده یه عدد میده که درست متوجه نشدم برای چه کاریهتعداد دفعات رو هم نشون میده؟ یادمه فقط نمودار بود.
قبلا از این سایت میدیدم ولی برای من بالا نمیاد https://adwords.google.com/نه نشون نمیده یه عدد میده که درست متوجه نشدم برای چه کاریه
http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-دومین-و-وب-سایت.118/سلام خدمت دوستان عزیز
دامنه ی زیر به فروش میرسد:
GADGETKADE.COM
مزایده تا تاریخ 1393.1.15 ادامه دارد و در این تاریخ به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود.
قیمت پایه:5 هزار تومان
گام افزایش 5 هزار تومان
مناسب برای سایت های:اخبار تکنولوژی،بررسی گوشی موبایل و گجت،آموزش تکنولوژی و گجت،انجمن گجت و گوشی و هم چنین فروشگاه کالای دیجیتال و.......
http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-دومین-و-وب-سایت.118/
اینجا تاپیک بزن
-------------------------------------------------------
دوستان کسی نمیدونه چیکار کنم تا بازدید سایتم بیاد بالا؟
آدرس سایتم>>> wWw.TakDl.iR
نظرتون رو درباره ی قالب و داممنه و.... بگید لطفآ
مهم تر از همه بازدید هستش که نمیدونم چیکار کنم زیاد بشه
کد تخیفیف 20 % نت افزار
now1393
اعتبار هم تا تاریخ 20 فروردین 1393
انصافاً نت افراز حرف ندارهخدایی فقط تنها شدید حال میده به پشتیبانی نت افراز تیکت بدیدیه جور حرف میزنن باهات دوس دخملت هم باهات اینطوری نمیحرفه
![]()
من دقیق نمیدونما و اصن از سرور پارس سرویس نداشتم ولی اونطوری که ذهنم یاری میکنه انگاری شاکی داشتن...انصافاً نت افراز حرف نداره
در مورد این تخفیف هم الان یه سوال داشتم زیر 5 دقیقه پاسخ میدن ، در مورد پشتیبانی هاست و... هم عالیه
فقط یه سوال از دوستان نظرتون در مورد سرور پارس چیه به نظرتون برای یه سایت دیگم از همین نت افراز هاست بگیرم یا یکی هم از سرور پارس
دوستانی که از هر دو استفاده کردن یه راهنمایی بکنن
بین سرور پارس و نت افراز کدوم؟؟؟ ( من خودم الان 3 تا از سایتهام رو نت افرازه و راضیم )
انصافاً نت افراز حرف نداره
در مورد این تخفیف هم الان یه سوال داشتم زیر 5 دقیقه پاسخ میدن ، در مورد پشتیبانی هاست و... هم عالیه
فقط یه سوال از دوستان نظرتون در مورد سرور پارس چیه به نظرتون برای یه سایت دیگم از همین نت افراز هاست بگیرم یا یکی هم از سرور پارس
بین سرور پارس و نت افراز کدوم؟؟؟ ( من خودم الان 3 تا از سایتهام رو نت افرازه و راضیم )
در مورد تخفیف چه سوال داری بپرس جواب بدم؟؟؟انصافاً نت افراز حرف نداره
میشه تبدیل به ورودی گوگل کردش
در مورد تخفیف چه سوال داری بپرس جواب بدم؟؟؟
ببین نت افزار از نظر پشتیانی عالیه برا سایت دیگه هم از نت افزار سرویس بگیر ...
درسته اگه سرویس جدیدی بگیری این تخفیف منظور میشه...سوالمو جواب دادن برا آخرین هاستم یه کد تخفیف 6 درصدی از بچه های پی تی استفاده کردم و اینجوری که از نت افراز جویا شدم گفتن این تخفیف هر سال اعمال میشه
سوالم این بود که این 20% ای هم اینجوریهکه گفتن برای سرویس جدید و ترم اول فقط قابل استفاده هست یعنی تو تمدید ها اعمال نمیشه
من دقیق نمیدونما و اصن از سرور پارس سرویس نداشتم ولی اونطوری که ذهنم یاری میکنه انگاری شاکی داشتن...
پ.ن: خب راضی هستی از همین نت افراز بگیر دیگه![]()
سال دیگه برا تمدید باید 100% رو پرداخت کنی دیگه . و فقط برای سال اوله .درسته اگه سرویس جدیدی بگیری این تخفیف منظور میشه...
نامحدود : )))دادا میدونی چیش قولم میزنه و وسوسه ام میکنه سی پنل همه امکانات نامحدود ( فضای هاست و پهنای باند و ادد آن و ...) قیمت چند 90 تومن سه ساله 45 درصد تحفیف میفته سالی 49 تومن بنظرت وسوسه نمیکنه آدمو![]()
بنظروتن این بهتره یا پلن طلائی نت افراز
فقط در مرود کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانی شون یه کم مردد هستم
انصافاً نت افراز حرف نداره
ساله دیگه هم میتونی از کدهای تخفیف 7 درصدی و ... استفاده کنیسال دیگه برا تمدید باید 100% رو پرداخت کنی دیگه . و فقط برای سال اوله .
الان 3 تا سایت فعالم رو نت افراز قیمت های سرور پارس قولم میزنهنامحدود : )))
فضا نامحدود : ))
باوا اینا همش حرفه این چیزا رو نگاه نکن
نت افزار انتخاب نکنی بزرگت ترین اشتباه وب مستر یتو کردی :دی
نه دیگه تخفیف برای تمدید ها قابل استفاده نیست .ساله دیگه هم میتونی از کدهای تخفیف 7 درصدی و ... استفاده کنی
ببین اشتباه نکن هیچ هاستی کیفیت نت افزار رو نداره ها ...
گول قیمت رو نخور ...
دلت سوختمن که نت افراز گرفتم،فوق العاده بود!بهترینه
امروز روز ششم بود گرفتم،دلم به پولم سوخت پولمو پس دادن و سرویسم رو غیر فعال کردن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
هر ارزونی بی حکمت نیست .....الان 3 تا سایت فعالم رو نت افراز قیمت های سرور پارس قولم میزنه
نه دیگه تخفیف برای تمدید ها قابل استفاده نیست .
دلت سوخت![]()
تخفیف برا تمدید ها هم هست ...الان 3 تا سایت فعالم رو نت افراز قیمت های سرور پارس قولم میزنه
نه دیگه تخفیف برای تمدید ها قابل استفاده نیست .
دلت سوخت![]()