هیچی 2 ماهش بابت چک برگشتی اسیر بودیم مابقیش رو نابلدی مسئول شعبه :دیمن نمیدونم این 13/02 رو تا 30/10 چه اتفاقاتی افتاده و چیکار کردی
پس رویت درخواست توسط مدیریت شعب 2 هفته ای طول میکشه واوووووووووو
بقیه هم که کاری نداره و بهپرداخت هم سریع انجام میده
مسئولا رسیدگی نمیکنن که@ali-ahmari
راستی چی شد بچه ها درخواست داده بودن که اسم این تاپیک رو به اسم منو شما عوض کنن چی شد پس
از خودش سوال کن ببین میگهکسی نمی دونه تاپ صدا از کجا هاست دانلود یا وی پی اس می گیره ؟؟؟
سرعتش با سرعت نور برابری می کنه اصن !!
نه خالی میرم.با فیلتر شکن میری؟
پس باهاش برو.نه خالی میرم.
من همیشه زود زود تو همه سیستم ها درخواست واریز میدادم اینو گفتم بمونه زیاد بشه دم عید حالشو ببریم :| الان این واریز نمیکنه :| مبلغ زیادیه :دیآقا این p2up.ir اگه جدی جدی تسویه نکنه کلاهبرداری بزرگی میشه ها :دی
خدا میدون چند میلیون رو تسویه نکرده تا الان ...
از هاست دی ال میگیره ، سروراش ایرانه ، برای همین مثل نوره برات.کسی نمی دونه تاپ صدا از کجا هاست دانلود یا وی پی اس می گیره ؟؟؟
سرعتش با سرعت نور برابری می کنه اصن !!
فک کنم تمساح دو تا کلمه Crocodile و alligatorxurel معنیش میشه تمساح؟؟؟ تو کتاب آموزش زبان کودکان نوشته بود :| ولی من هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم!
عدم ایندکس نشدن ؟ یعنی مطالبت ایندکس میشه میخوای دلیلشو بدونی ؟ :دیدلیل عدم ایندکس نشدن مطالب در گوگل چی میتونه باشه !!!!؟؟؟؟:general410:
شاید بازدید بالا میره ولی تعداد آی پی های منحصر به فرد زیاد نشده و فقط بازدید صفحات بیشتر شده ...دوستان چرا وقتی بازدید زیاد میشه الکسا میره بالا ؟
اره یه همچین چیزیعدم ایندکس نشدن ؟ یعنی مطالبت ایندکس میشه میخوای دلیلشو بدونی ؟ :دی