مگه میشه؟ابزارک داره ولی نمیشه دستکاریش کرد
حالا که شده :general105:مگه میشه؟![]()
اسپویلر دیگه چیه ؟ فارسی پیلیزدوستانی که تو تاپیک نظرسنجی در مورد وبمسترا کامنت میزارین یه لطفی بکنین کامنتارو بزارین تو اسپویلر! خیلی طولانی شد![]()
ما اینور زیاد فارسی صحبت نمیکنیم یادم رفته. پلیز ترنسلیت :دیاسپویلر دیگه چیه ؟ فارسی پیلیز![]()
تولبارش هم گوبا مشکل پیدا کرده...انگار دوباره این الکسا هنگ کرده؟ واسه من چند روزه تکون نمیخوره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نه به اون که الکسا تو 1 روز 2 بار رنک رو آپ میکنه نه به الان که تو 3 روز یه بار هم رنک رو آپ نکرده
معلوم نی این الکسا و گوگل تصمیم دارن چیکار بکنن :general710:
انگار دوباره این الکسا هنگ کرده؟ واسه من چند روزه تکون نمیخوره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
برا من که تو تولبارش مشکلی ندارهتولبارش هم گوبا مشکل پیدا کرده...
والا این رو تیم طراحی گذاشتند..برا من که تو تولبارش مشکلی نداره
فکر کنم به خاطر راه اندازی نسخه جدیدشون باشه preview.alexa.com ( الکسا رو با سایت خودم مقایسه میکنم میخوام یه چیزیش رو تغییر بدم بقیه چیزاش از کار میفته)
راستی یه چیزی تو سایتت دیدم گفتم یه نظری بدم اون لینک بالای سایت هست نوشته گوگل و مال گوگل پلاسه خیلی ضایع هستش براش یه کلید بزاری تو فهرست یا فوتر یا جای دیگه فکر کنم بهتر باشه .نه ؟
پول این یک خط که در امضا گذاردم را بالا کشیدی؟ به فتا شکایت میکنم:general711:
من وقت نکردم عوضش کنم (البته کسی هم از لینک من عضو نشدهبا وجود این که p2up پرداخت نمیکنه ولی تو امضا بعضی از دوستان همچنان به این اشاره شده که بهترین سیستم پاپ آپه و ...
فك كنم تو اين تاپيك من و چند نفر ديگه هستن كه مدت زيادي آواتارشون رو عوض نكردن
سال كه عوض شد انشالله ما هم با آواتار جديد ميايم
جان من برو بپرس این موسهایی که میلرزن رو باید چه بلایی سرشون آورد؟ اعصاب نذاشته واسم:general208:اگر مشکل سخت افزاری دارید برید ایجا بپرسید http://www.tomshardware.com/
کاربرهاش خیلی بارشونه :دی
موس که یکبار مصرفه ، تنها راه پیشنهادی اینکه بکوبیش به دیوار :دیجان من برو بپرس این موسهایی که میلرزن رو باید چه بلایی سرشون آورد؟ اعصاب نذاشته واسم:general208:
یه موس اهنی برا من معرفی کنید بخرم!موس که یکبار مصرفه ، تنها راه پیشنهادی اینکه بکوبیش به دیوار :دی
20-15 تومن بده یک موس دیگه بگیر ، من خودم سالی 2-3 بار موس عوض می کنم.
هیتلرینگ گیر نده بت؟!:general406:
ممنون.موس که یکبار مصرفه ، تنها راه پیشنهادی اینکه بکوبیش به دیوار :دی
20-15 تومن بده یک موس دیگه بگیر ، من خودم سالی 2-3 بار موس عوض می کنم.