• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
بهتره قبل راه اندازی چنین سایتهایی برا خودتون یه برنامه بلند مدت ، نحوه کسب درآمد و ... طرح ریزی کنید
قابل توجه @Chuck N00b و @mehdi.karami و بقیه دوستان
و مهم تر از اون اول قوانین جرائم اینترنتی رو هم خب مطالعه کنید
راه اندازی سایتهایی که به صورت قمارخانه ای مدیریت میشوند خلاف مقررات می باشد ;)
اینم عملکرد فتا در مورد برخی سایتها در سال 92
شناسایی 300 سایت شرط بندی و قماربازی در سال جاری
در ادامه هادیانفر به برخورد پلیس فتا با سایت های قمار بازی و شرط بندی نیز اشاره کرد و گفت: این پلیس در سال جاری با هماهنگی دستگاه های قضایی توانست 300 سایت شرط بندی و قمار را شناسایی و با گردانندگان و عوامل مؤثر آن برخورد کند.
وی ادامه داد: راه اندازی سایت‌های قمار بازی آنلاین و شرط بندی فوتبال یکی از جرائم نوظهور عرصه اینترنت است که در برخی موارد نیز ابتدا قربانیان خود را فریب داده و به واریز مبلغ قابل توجهی پول، ترغیب کرده و سپس اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
من که نگفتم قمارخانه راه اندازی کنه !! : ) منظورم خود بازی بود ، الان سایت هایی هستند که بدون قمار دارند فعالیت میکنند !

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
دوستان وبمستر بازدید سایت های شما کم شده تو این سه چهار روز عید ؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
من که نگفتم قمارخانه راه اندازی کنه !! : ) منظورم خود بازی بود ، الان سایت هایی هستند که بدون قمار دارند فعالیت میکنند !
آخه پوکر و بیلیارد که حرفش میاد وسط اولین روش درآمدی که به فکر آدم میرسه گرفتن پول از طرفین بازی و دادن اون مبلغ به برنده و برداشتن درصده :D گفتم اگه دوستمون هم یه لحضه به این مورد فکر کرد آگاهش کنم . روش های درآمدی دیگه ای هم هست مثل گرفتن حق عضویت برگزاری مسابقه و .....
اخه فکر نکنم کسی برای عضویت تو سایت بازی پول آنچنانی واریز کنه اما بازم روش برنامه ریزی بشه میشه و کار خوبی از آب در میاد

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
آخه پوکر و بیلیارد که حرفش میاد وسط اولین روش درآمدی که به فکر آدم میرسه گرفتن پول از طرفین بازی و دادن اون مبلغ به برنده و برداشتن درصده :D گفتم اگه دوستمون هم یه لحضه به این مورد فکر کرد آگاهش کنم . روش های درآمدی دیگه ای هم هست مثل گرفتن حق عضویت برگزاری مسابقه و .....
اخه فکر نکنم کسی برای عضویت تو سایت بازی پول آنچنانی واریز کنه اما بازم روش برنامه ریزی بشه میشه و کار خوبی از آب در میاد
سایت که جا بیفته خیلی کارها میشه کرد مثل فروش چوب بیلیارد و... :دی
البته نباید فقط به ایران محدود بشه چند نسخه داشته باشه خیلی بهتره مثل انگلیسی و ...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سایت که جا بیفته خیلی کارها میشه کرد مثل فروش چوب بیلیارد و... :دی
البته نباید فقط به ایران محدود بشه چند نسخه داشته باشه خیلی بهتره مثل انگلیسی و ...
نه این که ماشالله همه تو ایران بیلیارد بازن و همه تو خونشون بیلیارد دارن و چوبشون هم هی میشکنه
و این که امکان فروش و ارسال چوب بیلیارد هم به خارج هم هست :D با چوب های صادراتی ( با توجه به نسخه انگلیسی بازی :D )
اما جداً میشه اما خب کار وقتگیر و هزینه بری خواهد بود و قبلاً هم گفتم یه برنامه ریزی دقیق برای نحوه راه اندازی و تبلیغات و منابع درآمدی باید بشه نه برای اینجور سایت برای هر سایتی
من تو بازی های آنلاین یه همچین بازی هایی رو دوس دارم http://gabrielecirulli.github.io/2048/ :D
(خدا بگم چیکارت کنه @k-boy الان 3-4 روزه که این سایت رو معرفی کردی نمیتونم ازش دس بکشم روز کم کمش 2-3 ساعت فقط دارم جهت های کیبورد رو میزنم :D )

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان این خیلی برام مهمه لطفا یه راهنمایی بکنید همین الانه یه ایده ای به ذهنم رسید ساعت 04.45 :D
یه ایده ای که شاید برای خواص باشه و در اول کار برای عموم مردم جالب نباشه o_O
این ایده شاید برای **** و نشر و حفظ آثار دفاع مقدس و برخی سازمان های اینچنینی جالب باشه شاید اگه برخی تیز باشن گرفته باشن که چیه :general206:
آیا به نظرتون اگه این سایت ایجاد شه حمایت میکنن !!!!؟؟؟؟ منظور از نظر مالی هستش هزینه و وقت آنچنانی هم در اول کار نمیخواد
آیا کارهای اینچنینی ارزش فعالیت در دراز مدت رو خواهند داشت

لطفاً یه نظری بدین از دوستانی تا حالا براش اتفاق افتاده یه سازمانی از سایتشون حمایت کنه یا یه همچین چیزی !!!!؟؟؟

Last edited:

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
نه این که ماشالله همه تو ایران بیلیارد بازن و همه تو خونشون بیلیارد دارن و چوبشون هم هی میشکنه
و این که امکان فروش و ارسال چوب بیلیارد هم به خارج هم هست :D با چوب های صادراتی ( با توجه به نسخه انگلیسی بازی :D )
اما جداً میشه اما خب کار وقتگیر و هزینه بری خواهد بود و قبلاً هم گفتم یه برنامه ریزی دقیق برای نحوه راه اندازی و تبلیغات و منابع درآمدی باید بشه نه برای اینجور سایت برای هر سایتی
من تو بازی های آنلاین یه همچین بازی هایی رو دوس دارم http://gabrielecirulli.github.io/2048/ :D
(خدا بگم چیکارت کنه @k-boy الان 3-4 روزه که این سایت رو معرفی کردی نمیتونم ازش دس بکشم روز کم کمش 2-3 ساعت فقط دارم جهت های کیبورد رو میزنم :D )
البته من منظورم فروش چوب بیلیارد تو خود بازی بود نه واقعی:D
مثلا این http://gamezer.com/ اگر پولی هم بود من پرداخت میکردم بد جور خفنه :دی کلاب ایرانی هم داره :)

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
البته من منظورم فروش چوب بیلیارد تو خود بازی بود نه واقعی:D
مثلا این http://gamezer.com/ اگر پولی هم بود من پرداخت میکردم بد جور خفنه :دی کلاب ایرانی هم داره :)
منم بیشتر اینو بازی میکنم lichess.org :D
پوکرم تو اف بی زیاد بازی میکنم
بازی های محبوبی هستن پوکر و شطرنج و بیلیارد

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مدتی سعی در زدن رکوردت دارم ولی نمیشه! چه طوری 13000 تا رفتی ؟ :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بعضی از بازدید کننده ها جوری از مدیران سایتها شاکین که انگار خودشون دارن ماهیانه یه پولی دستی بهمون میدن یا از اون بودجه هزار میلیاردی صدا و سیما به ما میدن که باید براشون کار کنیم و مطالب باکیفیت تقدیمشون کنیم!!! :mad::eek:o_O

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
دوستان این خیلی برام مهمه لطفا یه راهنمایی بکنید همین الانه یه ایده ای به ذهنم رسید ساعت 04.45 :D
یه ایده ای که شاید برای خواص باشه و در اول کار برای عموم مردم جالب نباشه o_O
این ایده شاید برای **** و نشر و حفظ آثار دفاع مقدس و برخی سازمان های اینچنینی جالب باشه شاید اگه برخی تیز باشن گرفته باشن که چیه :general206:
آیا به نظرتون اگه این سایت ایجاد شه حمایت میکنن !!!!؟؟؟؟ منظور از نظر مالی هستش هزینه و وقت آنچنانی هم در اول کار نمیخواد
آیا کارهای اینچنینی ارزش فعالیت در دراز مدت رو خواهند داشت

لطفاً یه نظری بدین از دوستانی تا حالا براش اتفاق افتاده یه سازمانی از سایتشون حمایت کنه یا یه همچین چیزی !!!!؟؟؟
اول باید این ایده رو خودتون بالا بیارید و یه جای خوب برسه و چندتا سردار ازش اطلاع پیدا کنن یا حداقل برای مسئولین **** منطقه خودتون شناخته شده باشه میشه بودجه براش گرفت ( میتونید از بسیح محله خودتون شروع کنید و کم کم برید بالا بهشون معرفی کنید و بگید برای بسیج شما هم خوبه بسیح محلی هم معرفی میکنه به استان یا منطقه و اینجوری میتونید برید بالا ) ولی اینکه صرفا ایده رو شما بدین و بخواید بودجه بدن هیچ وقت اینکارو نمیکنن مگه اینکه طرف مقابل شما ادمی باشه که به اهمیت اینترنت پی برده باشه و از طرح شما خوشش بیاد

تجربه ثابت کرده این افراد به بازدید زیاد اهمیت نمیدن مثلا منتظر باشید که الکساش بیاد زیر هزار ایران

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بعضی از بازدید کننده ها جوری از مدیران سایتها شاکین که انگار خودشون دارن ماهیانه یه پولی دستی بهمون میدن یا از اون بودجه هزار میلیاردی صدا و سیما به ما میدن که باید براشون کار کنیم و مطالب باکیفیت تقدیمشون کنیم!!! :mad::eek:o_O
یه چیزایی تو نظرات خوندم که:(

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
دوستان یه نگاه به انجمنم بندازید....
http://gadgetkade.com
بالای سایت لوگوش رو ببینید....اصلا به سایت نمیخوره:(
من یه خواهش ازتون دارم،یه لوگوی خیلی خیلی ساده که اصلا وقت تونو نگیره برام بسازید برام که بزارم رو سایتم......
ممنون

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اول باید این ایده رو خودتون بالا بیارید و یه جای خوب برسه و چندتا سردار ازش اطلاع پیدا کنن یا حداقل برای مسئولین **** منطقه خودتون شناخته شده باشه میشه بودجه براش گرفت ( میتونید از بسیح محله خودتون شروع کنید و کم کم برید بالا بهشون معرفی کنید و بگید برای بسیج شما هم خوبه بسیح محلی هم معرفی میکنه به استان یا منطقه و اینجوری میتونید برید بالا ) ولی اینکه صرفا ایده رو شما بدین و بخواید بودجه بدن هیچ وقت اینکارو نمیکنن مگه اینکه طرف مقابل شما ادمی باشه که به اهمیت اینترنت پی برده باشه و از طرح شما خوشش بیاد

تجربه ثابت کرده این افراد به بازدید زیاد اهمیت نمیدن مثلا منتظر باشید که الکساش بیاد زیر هزار ایران
پس به نظرت پروژه رو شروع کنم !!!؟؟؟
آیا واقعا اگه به جایی برسه حمایت میکنن؟؟؟؟
ارزش داره ؟صرفه اقتصادی داره ؟در اون حد حمایت میکنن؟؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
شنیدین انگار یکی از اون 5 نفر گروگان گروهک جیش العدل که تو یه ویدئو هم صحبت کرده بود گروهبان یک بوده رو شهیدش کردن :(

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام بروبچ بعد از چند روز امدم. عیدی را تبریک بگوییم و بروم. امیدوارم امسال سال خوبی برای همه ی وبمستر های عزیز باشد.
و به انچه که دوست دارند برسند.
و امیدوارم پدر دوست عزیزمان k-boy هم خوب شده باشد .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها یک سوال چرا الان تازگی ها مطالب را گوگل ایندکس نمی کند. ولی برچسب ها را ایندکس می کند.
خیلی عجیبه داره چی کار می کنه . بعدم مثلا یک روز ایندکس ها زیاد هستند. همان روز بعد از چند دقیقه چک می کنی.
می ایید ایندکس پایین . بعد دوباره می ره بالا . و می ایید پایین جریان چیه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در ضمن بچه ها یک سوال که مربوط نیست . ولی گفتم بپرسم.
فیلم سینمایی هابیت یک و دو کی و از چه شبکه ای از تلویزیون پخش میشه چون تبلیغات تلویزیونی اش را دیدم

بالا