• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان از نت افراز سرویس گرفتم. ولی هیچ جا نتونستم تنظیمات dns پیدا کنم!.کدوم قسمته؟
باید از پنل دامنه ست کنید , اگر آی آر هست باید از نیک تنظیم بشه ...

فرستاده شده از HUAWEI G510-0200ِ من با Tapatalk

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
جواب سوال دوم : بله کافیه اما در مورد جواب اول (الحاقیه میخوره:general707:) دومی بهتره. (به هسته ها هم توجه کن معنی دارند اون کلمه ها:general307::general504::general504::general504::general504:)

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
راستی این دامنه های رایگان رو راس میگه یا فقط جنبه تبلیغه؟o_O

این پست رو دیدم تازه یادم افتاد من یه دامه رایگان از نت افراز طلب دارم برداشتم یه دات کام ثبت کردم پولشم دادم :general208::general208::general208:
سرمایه گذاری حقیقی یا حقوقی؟ یا تفاوتی ندارد؟
در شهر خودتون باشه حتماً؟
طرح های زیادی هست...
اعتماد اهمیت داره که باید قرارداد کتبی و دارای گواهی امضاء و ثبت در دفترخانه اسناد رسمی باشد....
برام مهم نیست
اینترنتی یا حتی سرمایه گذاری تو کار تولیدی ( خارج از نت بهتره از بس تو نت بودم کم کم دارم افسردگی میگرم
:general405:
)

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
نمیدونستم معنی دارن خوب شد گفتی :دی
quad و dual رو جابه جا نوشتم ، quad بالا Dual پایین :D
یعنی برای وبگردی روان کار میکنه ؟ هنگ نمیکنه ؟
ارزان قیمت ترین تبلت سیمکارت خور که تاچ خوبی داشته باشه (مثل اینایی که باید با مشت بزنی روش تا بفهمه نباشه :general707: ) چه تبلتیه
ارزون مثلاً چقدر 3-4 میلیون :D
الان نمیدونم چنده و پیدا میشه تو بازار یا نه قدیمیه اما کیفیت خوبی فکر کنم داشته باشه گلکسی تب 2 رو هم مشخصاتشو یه نگا بنداز قیمتش هم مناسب باشه فکر کنم
نه دیگه 200 تومن :D شاید 700-800

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این پست رو دیدم تازه یادم افتاد من یه دامه رایگان از نت افراز طلب دارم برداشتم یه دات کام ثبت کردم پولشم دادم :general208::general208::general208:

برام مهم نیست
اینترنتی یا حتی سرمایه گذاری تو کار تولیدی ( خارج از نت بهتره از بس تو نت بودم کم کم دارم افسردگی میگرم
)
یعنی الان میگی دامنه دات کامش رایگان نیس؟:eek::eek::eek:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

برام مهم نیست
)

قوانین رو خوب مطالعه کنید هزینه ثبت یا تمدید دامنه فقط در هنگام خرید هاست ، دامنه به صورت هدیه پرداخت میشه و اگه هنگام خرید هاست این کار رو نکنید بعدا دامنه رایگان بهتون تعلق نخواهد گرفت

من خودم هاستم از یه جای دیگه بود قبلا اما دامنه ام روی نت افراز و وقتی که هاست رو از نت افراز گرفتم دامنه ام رو زدم که دارم و همون دامنه رو برام 1 ساله تمدید کردن

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
عزیز من هیچ جایی این کارو نمیکنه که 37 تومن دامن کام رو رایگان بده اگه هم رایگان باشه دامین .ir که فک کنم نت افراز برا سرویس های یکساله به بالاش ارائه میده ...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
عزیز من هیچ جایی این کارو نمیکنه که 37 تومن دامن کام رو رایگان بده اگه هم رایگان باشه دامین .ir که فک کنم نت افراز برا سرویس های یکساله به بالاش ارائه میده ...

اره برای 1 ساله و به بالا دامنه رایگان میده اونم نه فقط آی ار
من دامنه سایت شخصی خودم رو که دات کامه رو زدم برام 1 ساله رایگان تمدید کردن

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
چند سوال مهم ، دوستانی که اندروید کار کردن لطفا جواب بدن.
بین ram و cpu کدوم مهم تره ؟ میدونم که هر دو مهم هستن ولی برای کار هایی مثل وبگردی و دیدن سریال بین دو گزینه زیر کدوم بهتره ؟
1. رم 512 سی پی یو dual 1.5
2. رم 1024 سی پی یو quad 1.2

+ سوال دوم
رم 512 و سی پی یو 1 برای وبگردی کافیه ؟

عزیز برا وبگردی و فیلم یه سیپیو تک هسته ای با رم 512 کافیه! بیشتر از این به خودت ضرر زدی ;)

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

پس اینو الکی نوشته؟o_O:general211:
1212.PNG

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
تمامی دامنه ها رایگان هست ( البته رنج قیمت در حد دات کام باشه )
قوانین رو خوب مطالعه کنید هزینه ثبت یا تمدید دامنه فقط در هنگام خرید هاست ، دامنه به صورت هدیه پرداخت میشه و اگه هنگام خرید هاست این کار رو نکنید بعدا دامنه رایگان بهتون تعلق نخواهد گرفت

من خودم هاستم از یه جای دیگه بود قبلا اما دامنه ام روی نت افراز و وقتی که هاست رو از نت افراز گرفتم دامنه ام رو زدم که دارم و همون دامنه رو برام 1 ساله تمدید کردن
من قبلا بعد 45 روز دامنه رایگان گرفتم ؛ این هم کلا یادم نبود ببینم میتونم باز دامنه تاپ پیدا کنم و بدم ثبت کنن

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
پس اینو الکی نوشته؟o_O:general211:
مشاهده پیوست 560295

داداش پیست ها رو کامل نمیخونی برو 2 تا پیست بالاتر رو بخون چی نوشتم
بدون آگاهی قضاوت نکنید اگه سوالی هم داشتین پشتیبانی قوی دارن که میتونید قبل خرید هر سوالی داشتین بپرسین
دامنه رایگان برای سرویس نقره ای و طلایی شون فکر کنم باشه و برای خریدهای 1 سال و بالاتر
برا خود من یه دامنه دات کام رو تمدید کردن

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
به این توجهی نکرده بودم ولی هزینش برا ثبت سنگین در میاد یعنی این که بخوای سرویس یکساله طلایی بگیری هزینش سنگینه حرف شما هم تایید میشه ...
139 فکر نکنم زیاد باشه یه تخفیف حالا نوروز هیچی 6-7 درصدی هم بزنی اون خورده اش رو حساب کن که پول دامنه دات کامه و بقیه هم واقعا خوبه همه چی نامحدود
فقط بازدید یکتا یه کم کمه

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
چند سوال مهم ، دوستانی که اندروید کار کردن لطفا جواب بدن.
بین ram و cpu کدوم مهم تره ؟ میدونم که هر دو مهم هستن ولی برای کار هایی مثل وبگردی و دیدن سریال بین دو گزینه زیر کدوم بهتره ؟
1. رم 512 سی پی یو dual 1.5
2. رم 1024 سی پی یو quad 1.2

+ سوال دوم
رم 512 و سی پی یو 1 برای وبگردی کافیه ؟
اگر اندروید میخوای بگیری گزینه 2
اندروید لامصب خود او اسش سنگین من اس4 دارم تو حالت عادی با اجازت از 2گیگ رم 1.33 درحال استفاده است
در کل یا اندروید نخر یا رده بالاشو بگیر گوشیهای متوسطش تو خود سیستم عامل لگ داره و اذیت میکنه
وینفون بگیر بنظر من

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
این قانون تازه است تا وقتی از سرویسشون استفاده میکنی همون دامین رو برات تمدید میکنن :general210:
نه خب از قبل همینجوری بود دیگه دامنه رایگانشون فقط برای سال اول که نی سال دیگه هم هاست رو که تمدید میکنی دامنه رو هم برات رایگان تمدید میکنن
دامنه من قبلا بدون هاست رو نت افراز بود هاست رو که خریدم دامنه رو هم برام 1 ساله تمدید کردن

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
نمیدونستم معنی دارن خوب شد گفتی :دی
quad و dual رو جابه جا نوشتم ، quad بالا Dual پایین :D
یعنی برای وبگردی روان کار میکنه ؟ هنگ نمیکنه ؟
ارزان قیمت ترین تبلت سیمکارت خور که تاچ خوبی داشته باشه (مثل اینایی که باید با مشت بزنی روش تا بفهمه نباشه :general707: ) چه تبلتیه
خوبه
قیمت خوب رو مدنظر قرار نداه ممکنه یه جاهایی یه اتفاقاتی بیفته که حرفمو(که یادت نمیمونه:دی) به یاد بیار و بگی آره کاش....

سامسونگ، ال جی خوب هستند.

یک ترفند هست (قیمت هاست بالاتر = اعتماد کاذب بیشتر مشتری از لجاظ کیفیت) دامنه رایگان... هدیه تیغی که از مشتری زدند....:general707::general307:

دامنه دات کام 8.91 دلار بیشتر نیست... میدونید چقدر سود کشیدند روش؟

به این توجهی نکرده بودم ولی هزینش برا ثبت سنگین در میاد یعنی این که بخوای سرویس یکساله طلایی بگیری هزینش سنگینه حرف شما هم تایید میشه ...
قرون دهنت یه ذره عمقی فکر کن...
داداش پیست ها رو کامل نمیخونی برو 2 تا پیست بالاتر رو بخون چی نوشتم
بدون آگاهی قضاوت نکنید اگه سوالی هم داشتین پشتیبانی قوی دارن که میتونید قبل خرید هر سوالی داشتین بپرسین
دامنه رایگان برای سرویس نقره ای و طلایی شون فکر کنم باشه و برای خریدهای 1 سال و بالاتر
برا خود من یه دامنه دات کام رو تمدید کردن

خدا منو بکشه که ه دارم و حرف من ح حساب میشه...(با اینکه تو میشناسی اینجوری نیستم)
مثل پارس پک هست که سرویس رو 4 برابر میده و وقتی هم بهت انداختند دیگه هیچی
اما این کیک تیغ میزنه و البته پشتیبانی هم داره (پشتیبانی عادی بچه تابستونی ها رو داره) البته منظورم از بچه ت ها کسایی هست که علمش رو دارند.
مابقی که بماند....
یه بچه 12 ساله تابستون هاست معمولی(نه نمایندگی) گرفته بود و هاست میفروخت(پوچ) پول یه عده رو خورده بود...
همه ریختند سر ما.....

نت افزار روی تبلیغاتش کار میکنه
تبلیغاته که نگه داشتتش
همین.
پشتیبانی حق مشتریه
که اگر هاست ایران و پارس پک و سرور ایران و.... ادا کنند کسی نمیاد طرف اینها...
البته قیمت های اونا هم باید منطقی تر بشه...

در پایان عرایض باز هم تکرار میکنم که بنده به خودم و سرورهای خودم از هاست 100 مگ چند صد هزار تومانی پارس دیتا و... بیشتر اعتماد دارم.
ببخشید شاید وجه خوبی نباشه اما اعصاب آدم رو خورد میکنند.
پول حرومه
حرومه به خدا
http://www.parsdata.com/web-hosting/linux
هاست صد مگ سالیانه 142 هزار تومان :general707:

گریه داره.....:general503:

بالا