از سرویس منظورتون دامنه ست یا هاست !!!!؟؟؟؟دوستان از نت افراز سرویس گرفتم. ولی هیچ جا نتونستم تنظیمات dns پیدا کنم!.کدوم قسمته؟
از سرویس منظورتون دامنه ست یا هاست !!!!؟؟؟؟دوستان از نت افراز سرویس گرفتم. ولی هیچ جا نتونستم تنظیمات dns پیدا کنم!.کدوم قسمته؟
باید از پنل دامنه ست کنید , اگر آی آر هست باید از نیک تنظیم بشه ...دوستان از نت افراز سرویس گرفتم. ولی هیچ جا نتونستم تنظیمات dns پیدا کنم!.کدوم قسمته؟
راستی این دامنه های رایگان رو راس میگه یا فقط جنبه تبلیغه؟![]()
برام مهم نیستسرمایه گذاری حقیقی یا حقوقی؟ یا تفاوتی ندارد؟
در شهر خودتون باشه حتماً؟
طرح های زیادی هست...
اعتماد اهمیت داره که باید قرارداد کتبی و دارای گواهی امضاء و ثبت در دفترخانه اسناد رسمی باشد....
ارزون مثلاً چقدر 3-4 میلیوننمیدونستم معنی دارن خوب شد گفتی :دی
quad و dual رو جابه جا نوشتم ، quad بالا Dual پایین
یعنی برای وبگردی روان کار میکنه ؟ هنگ نمیکنه ؟
ارزان قیمت ترین تبلت سیمکارت خور که تاچ خوبی داشته باشه (مثل اینایی که باید با مشت بزنی روش تا بفهمه نباشه :general707: ) چه تبلتیه
یعنی الان میگی دامنه دات کامش رایگان نیس؟این پست رو دیدم تازه یادم افتاد من یه دامه رایگان از نت افراز طلب دارم برداشتم یه دات کام ثبت کردم پولشم دادم :general208::general208::general208:
برام مهم نیست
اینترنتی یا حتی سرمایه گذاری تو کار تولیدی ( خارج از نت بهتره از بس تو نت بودم کم کم دارم افسردگی میگرم
:general405:
)
این پست رو دیدم تازه یادم افتاد من یه دامه رایگان از نت افراز طلب دارم برداشتم یه دات کام ثبت کردم پولشم دادم :general208::general208::general208:
برام مهم نیست
اینترنتی یا حتی سرمایه گذاری تو کار تولیدی ( خارج از نت بهتره از بس تو نت بودم کم کم دارم افسردگی میگرم
:general405:
)
یعنی الان میگی دامنه دات کامش رایگان نیس؟![]()
عزیز من هیچ جایی این کارو نمیکنه که 37 تومن دامن کام رو رایگان بده اگه هم رایگان باشه دامین .ir که فک کنم نت افراز برا سرویس های یکساله به بالاش ارائه میده ...یعنی الان میگی دامنه دات کامش رایگان نیس؟![]()
عزیز من هیچ جایی این کارو نمیکنه که 37 تومن دامن کام رو رایگان بده اگه هم رایگان باشه دامین .ir که فک کنم نت افراز برا سرویس های یکساله به بالاش ارائه میده ...
چند سوال مهم ، دوستانی که اندروید کار کردن لطفا جواب بدن.
بین ram و cpu کدوم مهم تره ؟ میدونم که هر دو مهم هستن ولی برای کار هایی مثل وبگردی و دیدن سریال بین دو گزینه زیر کدوم بهتره ؟
1. رم 512 سی پی یو dual 1.5
2. رم 1024 سی پی یو quad 1.2
+ سوال دوم
رم 512 و سی پی یو 1 برای وبگردی کافیه ؟
تمامی دامنه ها رایگان هست ( البته رنج قیمت در حد دات کام باشه )یعنی الان میگی دامنه دات کامش رایگان نیس؟![]()
من قبلا بعد 45 روز دامنه رایگان گرفتم ؛ این هم کلا یادم نبود ببینم میتونم باز دامنه تاپ پیدا کنم و بدم ثبت کننقوانین رو خوب مطالعه کنید هزینه ثبت یا تمدید دامنه فقط در هنگام خرید هاست ، دامنه به صورت هدیه پرداخت میشه و اگه هنگام خرید هاست این کار رو نکنید بعدا دامنه رایگان بهتون تعلق نخواهد گرفت
من خودم هاستم از یه جای دیگه بود قبلا اما دامنه ام روی نت افراز و وقتی که هاست رو از نت افراز گرفتم دامنه ام رو زدم که دارم و همون دامنه رو برام 1 ساله تمدید کردن
به این توجهی نکرده بودم ولی هزینش برا ثبت سنگین در میاد یعنی این که بخوای سرویس یکساله طلایی بگیری هزینش سنگینه حرف شما هم تایید میشه ...
این قانون تازه است تا وقتی از سرویسشون استفاده میکنی همون دامین رو برات تمدید میکنن :general210:
139 فکر نکنم زیاد باشه یه تخفیف حالا نوروز هیچی 6-7 درصدی هم بزنی اون خورده اش رو حساب کن که پول دامنه دات کامه و بقیه هم واقعا خوبه همه چی نامحدودبه این توجهی نکرده بودم ولی هزینش برا ثبت سنگین در میاد یعنی این که بخوای سرویس یکساله طلایی بگیری هزینش سنگینه حرف شما هم تایید میشه ...
اگر اندروید میخوای بگیری گزینه 2چند سوال مهم ، دوستانی که اندروید کار کردن لطفا جواب بدن.
بین ram و cpu کدوم مهم تره ؟ میدونم که هر دو مهم هستن ولی برای کار هایی مثل وبگردی و دیدن سریال بین دو گزینه زیر کدوم بهتره ؟
1. رم 512 سی پی یو dual 1.5
2. رم 1024 سی پی یو quad 1.2
+ سوال دوم
رم 512 و سی پی یو 1 برای وبگردی کافیه ؟
نه خب از قبل همینجوری بود دیگه دامنه رایگانشون فقط برای سال اول که نی سال دیگه هم هاست رو که تمدید میکنی دامنه رو هم برات رایگان تمدید میکنناین قانون تازه است تا وقتی از سرویسشون استفاده میکنی همون دامین رو برات تمدید میکنن :general210:
خوبهنمیدونستم معنی دارن خوب شد گفتی :دی
quad و dual رو جابه جا نوشتم ، quad بالا Dual پایین
یعنی برای وبگردی روان کار میکنه ؟ هنگ نمیکنه ؟
ارزان قیمت ترین تبلت سیمکارت خور که تاچ خوبی داشته باشه (مثل اینایی که باید با مشت بزنی روش تا بفهمه نباشه :general707: ) چه تبلتیه
یعنی الان میگی دامنه دات کامش رایگان نیس؟![]()
دامنه دات کام 8.91 دلار بیشتر نیست... میدونید چقدر سود کشیدند روش؟عزیز من هیچ جایی این کارو نمیکنه که 37 تومن دامن کام رو رایگان بده اگه هم رایگان باشه دامین .ir که فک کنم نت افراز برا سرویس های یکساله به بالاش ارائه میده ...
قرون دهنت یه ذره عمقی فکر کن...به این توجهی نکرده بودم ولی هزینش برا ثبت سنگین در میاد یعنی این که بخوای سرویس یکساله طلایی بگیری هزینش سنگینه حرف شما هم تایید میشه ...
داداش پیست ها رو کامل نمیخونی برو 2 تا پیست بالاتر رو بخون چی نوشتم
بدون آگاهی قضاوت نکنید اگه سوالی هم داشتین پشتیبانی قوی دارن که میتونید قبل خرید هر سوالی داشتین بپرسین
دامنه رایگان برای سرویس نقره ای و طلایی شون فکر کنم باشه و برای خریدهای 1 سال و بالاتر
برا خود من یه دامنه دات کام رو تمدید کردن
مهدی یاهو نمیای؟؟ یه کاره واجب دارم ...@miladgraph
برای سرویس نقره ای من یه دامین .com گرفتم. هاست یه ساله باید بگیری دامنه رایگان میدن.